• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo kaybı yaşıyorum

EyiAszs

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2025
202
141
18
Kilom düşmüş 43.80 e 48 ekdr çıkmıştım. Ama yine beceremedim işte napcam böyle bilmiyorum.

Psikolojik destek alıyor musun 30 yaşında mısın cidden? Öğlen bahsettiğim kişiyi hatırlıyor musun sen de öyleymişsin. Bu hayatta sizi çok üzerler çok saf kafayla düşünüp davranıyorsunuz flört, arkadaş ilişkilerden hep zarar görürsünüz benden söylemesi.

Evet gittiim ama listesi verdi uymadım bitki çayı felan yazıyordu. Bu sene bu ikinci zayıflamam, oldu. Birde haziran da olmuştu. Bilmiyorum yemeyince veriyorum hemen bütün gün evde geçiyor zaten

Psikolojik destek alıyor musun 30 yaşında mısın cidden? Öğlen bahsettiğim kişiyi hatırlıyor musun sen de öyleymişsin. Bu hayatta sizi çok üzerler çok saf kafayla düşünüp davranıyorsunuz flört, arkadaş ilişkilerden hep zarar görürsünüz benden söylemesi.
Evet biliyorum safım ama asla aptal değilim yol ayırmasını da iyi bilirim en yakın arkadşımı da bu yüzden sildim

Back
X