kilo verdikden sonra kilo korumada deneyimi olanlar varmi

esprituel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
124
48
Merhaba arkadaslar diyetimin 11.ayi ve ben 33 kilo filan verdim verdim verirken iyi guzelde ben bunu nasil koruyucam simdi yemek yemege o kadar korkuyorum her zaman yok sunun kalorisi su su su kadar yagli su soylemi diyicem nasil korumaliyim nasil yemeliyim omur boyu diyetmi yapmam lazim bilgisi tecrubesi olan bayanlar arkadaslar tecrubelerinizi paylasirmisiniz

Kuzum en guzeli bi diyetisyenle beslenme programi çıkarmak ben de 12 kilo verdim 4 ayda ama sonuc 5 ayda 11 kilosunu geri aldim yani profesyonel yardim almak cok daha saglikli olur bana gore emeklerini azmini bosa harcama kendince bi koruma programi hazirlayarak ptesi tekrar diyete gircem ben keske senin yetinde olabilseydim senj tebrik ederim azminden dolayi

Ben hafta ici yine diyette gibi beslenip haftasonu canimin istedigi şeylerden yiyorum ancak boyle dengeleyebiliyorum. 8 ay oldu benim de kilolarimi vereli, 40 kilo verdim koruma vermeden zor geldi. Konuyu takipte kalacagim.

Sporla verdiyseniz sporu asla bırakmayın, anında geri döner kilolarınız. Spora devam edip, istediğiniz her şeyi yiyin ama az miktarlarda.

Tes
Kuzum en guzeli bi diyetisyenle beslenme programi çıkarmak ben de 12 kilo verdim 4 ayda ama sonuc 5 ayda 11 kilosunu geri aldim yani profesyonel yardim almak cok daha saglikli olur bana gore emeklerini azmini bosa harcama kendince bi koruma programi hazirlayarak ptesi tekrar diyete gircem ben keske senin yetinde olabilseydim senj tebrik ederim azminden dolayi
TseKkur ederimm canim en guzelide bi diyetisyenengitmen olmadi metobolizma hizimi kan tahlillerimle olcturup ona gore bi liste cikartsam diyorum etrafimda cogu insan verdiklerini fazlasiyla geri aldi cok korkuyoruk tekrar alirim diye

Sporla verdiyseniz sporu asla bırakmayın, anında geri döner kilolarınız. Spora devam edip, istediğiniz her şeyi yiyin ama az miktarlarda.
Spor yaptim ama spor salonunda degil genelde cok yurudum halen de cok cok yururum bazen 5 saat durmadan evdede kas calisiyorum kas kaybetmekten korktugum icin mutlaka hergun 1 saat yuruyorum birde evde 30 dk egzersiz yapiyorum kilo almaktan korktugum icin

benim yemekle abur cuburla ya hep ya hiç mantığına dayanan hastalıklı bi ilişkim var.asla bişeyi tadında bırakamam.

ben de hafta içi protein ağırlıklı, karbonhidrat kısarak ketojenik besleniyorum. spor yapıyorum. hafta sonuysa istediğimi istediğim kadar yiyip,yatıyorum.1 yıldır 54 55 kilodayım bu şekilde.keşke hafta sonları da sağlıklı beslenebilsem.ama fena patlıyorum daha sonra.

Merhaba arkadaslar diyetimin 11.ayi ve ben 33 kilo filan verdim verdim verirken iyi guzelde ben bunu nasil koruyucam simdi yemek yemege o kadar korkuyorum her zaman yok sunun kalorisi su su su kadar yagli su soylemi diyicem nasil korumaliyim nasil yemeliyim omur boyu diyetmi yapmam lazim bilgisi tecrubesi olan bayanlar arkadaslar tecrubelerinizi paylasirmisiniz
Nasıl kilo verdiğinizi bilmek isterim

Tes

TseKkur ederimm canim en guzelide bi diyetisyenengitmen olmadi metobolizma hizimi kan tahlillerimle olcturup ona gore bi liste cikartsam diyorum etrafimda cogu insan verdiklerini fazlasiyla geri aldi cok korkuyoruk tekrar alirim diye
Kesinlikle tatlim en guzeli ve dogrusu bilincli beslenmek bir de kendine kalori limiti belirleyebilirsin herseyden yersin ama kalorilerine az da olsa dikkat edersin cok guzel kilo vermissin bi de korudun mu ohhh valla fistik olursun fistik:)))))

bu arada bir bilgi daha vereyim.

eğer günde 50 gram karbonhidratı geçmez,biraz da yürüyüş yaparsanız glikojen depolarınız boşalır ve hafta sonu yediğiniz abur cuburlar bu depoları doldurur ve yağ olarak depolanmaz. buna ketojenik diyet de deniyor.

yani kalori saymak yerine insülini hoplatmamak da bir seçenek.

Bende 69 kilodan 60 kiloya dustum.diyet ve yuruyusle.
Son iki haftadir diyeti biraktim manti dahil herseyi yiyorum.ama ayni kilodayim.ben sunlara borcluyum.
Elimde su sisesi eksik olmuyor 2_2.5 litre suyumu iciyorum.arada yesil cay iciyorum birde limonlu ilik su.
En onemliside hangi sartta olursa olsun merdiven kullaniyorum artik.yuruyen merdiven dahi kullanmiyorum.cok cok farkediyo.

Nasıl kilo verdiğinizi bilmek isterim
Acikcasi bunla.ilgili cok sey soyleyebilirim.merak ettiklerinizi sorun lutfen ben cevaplarim oncelimle.cok ekmekcikolata ve tatli duskunu bir insandim.ben ekmegi gunde toplam 3 dilime dusurerek basladim.isime yemege gore bazen 4 dilimde yiyorum kepek tada tam bugday nutellayi 3 gunde bitiren birj olarak 11.aydir agzima cikolataya dair birsey surmedim.hamur islerk kizartmalar ve tatlilar yok hayatimda canim benim icin bazen cok dayanilmaz.oluyor simdide kendime nede olsa zayiflafin ye gitsin diyemiyorum ama.korkuyorum yememeyo tercih ediyorum.bana merak ettiklerinizi sorun yaziyim gerekirse ornek listemi atarim

Kesinlikle tatlim en guzeli ve dogrusu bilincli beslenmek bir de kendine kalori limiti belirleyebilirsin herseyden yersin ama kalorilerine az da olsa dikkat edersin cok guzel kilo vermissin bi de korudun mu ohhh valla fistik olursun fistik:)))))
İnsallahh canim darisi hepimizin basinaa

benim yemekle abur cuburla ya hep ya hiç mantığına dayanan hastalıklı bi ilişkim var.asla bişeyi tadında bırakamam.

ben de hafta içi protein ağırlıklı, karbonhidrat kısarak ketojenik besleniyorum. spor yapıyorum. hafta sonuysa istediğimi istediğim kadar yiyip,yatıyorum.1 yıldır 54 55 kilodayım bu şekilde.keşke hafta sonları da sağlıklı beslenebilsem.ama fena patlıyorum daha sonra.

Beslenme tarzimiz ayni :) ben de her cuma sabahi 47 kiloyum, pazartesi sabahi 50 ye dayaniyorum. Hafta ici ne kadar ozenliysem hafta sonu da o kadar berbatim :KK43:

X