benim henüz durmadı daha diyetimin 2. haftasındayım ama bir araştırma yapmıştım öğrendiklerimi paylaşayım
kilo durduğu zaaman vücut kendini endişelendiği için korumaya alıyormuş ve yağları az yakıyormuş metabolizma yavaşlıyormuş .
Vücut aç kalmaya karşı kendini korumaya aldığı için de ilo duruyormuş . yapılması gerekenler ise değişiklikmiş vücudun kafasını karıştırmak ona aç kalmadığının endişenmemesi gerektiğinin sinyallerini vermekmiş aynı şekilde devam edersen kilo verme olmaz ve hep dururmuş.
Değişiklik dediğide 4 gün ara öğünsüz yemek yenmeli 5. ve6.gün karbonhidrata dayalı abartmadan yenmeli ve yürüyüş yapıyorssan ek olarak bişeyler eklemeli başka bi spor yapıyorsan üzerine bişeyler eklenmeliymiş spn 7. gün ise tamamen sertbest bi şekilde diyet sınırlarını aşmamak kaydıyla istenilen yenmeli ve bu şekilde vücudun kafasını karıştırmak gerekiyormuş ve sonra yine diyete devam ettiğinde işe yarıyormuş
ben böyle okudum kilo durması olduğundada uygulayacağım bana gayet mantıklı geldi bu umarım işe yarar :)