kilo vermek isteyen yeni emziren anneler

semraanne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
2.660
1.160
kızlar varmı benim gibi hamilelik kilolarını veremeyen bebeğim 3 aylık tek başıma yapamıyorum

BAŞLANGIÇ 31.07.2015

Semraanne :69.9
Ariver :85
Makbule :71
kuyruklu yildiz :73
cakil :
esmer_86 :78

Son düzenleme:
Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

semracım nasılsın canım. günlüğünde bol eksiler görürsün inş benimde diyet günlüğüm var ziyaretine gelirim sık sık

semracım nasılsın canım. günlüğünde bol eksiler görürsün inş benimde diyet günlüğüm var ziyaretine gelirim sık sık
iyiyiym aysu sağol canım tek olunca pek yapamıyorum destek almam lazım burda öyle tek yazmakta istemiyorum gelen olmazsa yazmam buraya daha önce profiline çok giripbaktım gelmişmisi diye hep yoktun

iyiyiym aysu sağol canım tek olunca pek yapamıyorum destek almam lazım burda öyle tek yazmakta istemiyorum gelen olmazsa yazmam buraya daha önce profiline çok giripbaktım gelmişmisi diye hep yoktun

zor bi hamilelik geçirdim erken doğum yaptım bebeğim bir aya yakın küvözde kaldı çok zor zamanlardı şükür geldi geçti şimdide kilo verme telaşına düştüm. birbirimize destek olup verelim kiloları canım

zor bi hamilelik geçirdim erken doğum yaptım bebeğim bir aya yakın küvözde kaldı çok zor zamanlardı şükür geldi geçti şimdide kilo verme telaşına düştüm. birbirimize destek olup verelim kiloları canım
allah bağışlasın bebeğini canım cok geçmiş olsun bizim bebişler aynı ay sayılır

umarım hedefine biran önce gelirsin be 86 ile doğum yaptım canım ona rağmen iyi kilo verdim ama ramazan bozdu işimi

olsun canım bende bayramda üç gün çozuttum şimdi toparlandım sende bir silkelen kendine gel başaracaksın

Slm hanımlar bende katılıyorum size 2.5 ay oldu doğum yapalım 86 kilo ile doğuma girdim eve geldiğimde 79 idim işte şimdi de 72 yim emziren anne diyeti yapmaya çalışıyorum bi de her gün 1 saat yürümeye çalışıyorum umarım hep birlikte ideal kilomuza geliriz hedefim 58 60 falan

hoşgeldin canım bahsedermisin kendinden
Sağol canım. 55 ile evlendim 65 ile hamile kaldım 93 ile doğuma girdim 15 gün sonra 80 kiloydum şimdi 85 kiloyum yani 2 hafta önce oyleydim şimdi tartılmadım tartı almayi düşünüyorum.bugun halledicem.
En azından şimdilik 65 kiloya dönmek istiyorum

Arkadaslar neler yapıyorsunuz mesela neyi kismissiniz ben spor yapamıyorum kızım bebek arabasını pek sevmiyor cikamiyoruz biz de yürümeye

Slm hanımlar bende katılıyorum size 2.5 ay oldu doğum yapalım 86 kilo ile doğuma girdim eve geldiğimde 79 idim işte şimdi de 72 yim emziren anne diyeti yapmaya çalışıyorum bi de her gün 1 saat yürümeye çalışıyorum umarım hep birlikte ideal kilomuza geliriz hedefim 58 60 falan
Hoşgeldin canım allah bagislasin bebeğini seninle aynı kiloda doğum yapmişiz kilomuza şimdi aynı sayılır beraber vercez kiloları diyetinden bahsedermisin biraz neler yapıyorsun

X