kilo...

• Konu Sahibi Konu Sahibi nio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
198
Merhaba hanimlar.
tartilirken ac olan kiloyu mu baz alicaz tok olani mi? birde hasyanede tartilirken giysi ayakkabi vs.. oluyor evde ben hafif kiyafetlerle ac tartiliyorum.
hangisi gercek kilomu gosterir.
en az 2 kilo oynuyor cunki

Merhaba hanimlar.
tartilirken ac olan kiloyu mu baz alicaz tok olani mi? birde hasyanede tartilirken giysi ayakkabi vs.. oluyor evde ben hafif kiyafetlerle ac tartiliyorum.

Sabahları aç karnına ve olabildiğince çıplak halde tartıldığınızda çıkan kiloyu baz alacaksınız. Ben diyetisyene gittiğim dönemde, özellikle aç karnına gel derdi ve de ya çok hafif kıyafetler (her hafta aynı) ya da sadece iç çamaşırım ile tartardı.

evde sürekli aynı tartıyla
sabah wc ye girip çıktıktan sonra çıplak halde tartılmanız en gerçek halidir kilonuzun

Merhaba hanimlar.

Aç karnına tartıldığın kilo gerçek kilondur ama sonuçta yemekte yiyosun bence yemek yedikten 2-3 saat tartılmak en iyisi kıyafet vs. de çok önemli değil bence 1 kilo falan oynuyo çıplak gezmiyoruz onlarıda saymak lazım diye düşünüyorum :)

anladim.tesekkurler

Aynı soru daha aklımı kurcalıyodu :D sabah aldım sırf iç çamaşırımla tartıldım 58 kiloydum. Sonra bi pantolon birde sütyen bluz falan giydim oldum mu 59.5 :) kesin 58 im :D

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba hanimlar.
Aç karnına ve çıplak olarak tartılan kilo baz alınıyor.Benim kardeşim sporcu maça çıkmadan önce tartılıyorlar aç ve çıplak oluyorlar ayaklarında ayakkabı,pantolan,kazak tarzı giysiler olmuyor hafif bir şort oluyor sadece böyle tartılınca gerçek kilo ortaya çıkıyor.

hamılelıktekı kılo benı delı edıyordu..

zaten cok kılo alıyordum,doktorumda benı ılla gıysılı ve ayakkabılı tartıyordu..

hatta kıstı ozaman botlu,cızmelı:S bıde glenden sonra oluyordu muayenem..

fazla çıkmamak ıcın ac gelmeye başlamıştım artık muayeneye,kıs gunu hafıf ayakkabılar gıyer olmuştum:S

tabıkı doğrusu sabah ac karna,gıysısız ve tuvaletten sonra tartıldığın kılon..

dıger turlusu +2 kılo demek..:S

Back
X