kilolara savas actim:)

elmaskalp

kilo mu oda ne? :))
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
1.177
45
Slm kizlar eski bir kk uyesiyim.bi zamanlar yine geziniyirdum buralarda.bana iyi gelmisti .ilk kizimin dogumu sonrasi spor ve diyetle forma girmistim.sonra tekrar aldim tekrar verdim.ikinci kizim oldu yine aldim..hatta biraz aldim basimi gittim.simdi verme zamani.insallah
Baslangic tarihi 15 nisan kilo 62
22 mayis kilo 57
29 mayis kilo 56,5:)
12 haziran kilo 55...:).
54...:). 20 haziran

Yeni başlangıç...26. Sayfadan itibarenn başladım tekrar benimle olmak isteyenler için
18 Mart...63.5
25 Mart...62.5
6 Nisa'n...62yarım kilocuk☺️
14 Nisan...61
21 Nisan...60.750:KK12:çok az oldu
29 Nisan..60.İlk hedefe ulaşıldı
6 Mayıs....59:)))))))
14Mayıs...58:)))))))
29Mayıs...57:)))))))

Son düzenleme:
Slm kizlar eski bir kk uyesiyim.bi zamanlar yine geziniyirdum buralarda.bana iyi gelmisti .ilk kizimin dogumu sonrasi spor ve diyetle forma girmistim.sonra tekrar aldim tekrar verdim.ikinci kizim oldu yine aldim..hatta biraz aldim basimi gittim.simdi verme zamani.insallah
Bu arada 62 kiloyla basladim bir hafta oldu 1 kilo gitti.sporada yazildim bir haftadir.kendimi cok kasmadan.azaltmaya calisiyorum yemekleri.suyu artirdim.aksam atistirmalarini biraktim.hedef 8-10 kilo kadar verebilmek iki ayda insallah.ne kadar olursa kardir.

Bu arada 62 kiloyla basladim bir hafta oldu 1 kilo gitti.sporada yazildim bir haftadir.kendimi cok kasmadan.azaltmaya calisiyorum yemekleri.suyu artirdim.aksam atistirmalarini biraktim.hedef 8-10 kilo kadar verebilmek iki ayda insallah.ne kadar olursa kardir.
Gunaydin kizlarrr..dun pazara gittim baya efor harcadim ordanda spora gittim 1 saar ter doktum.super oldu..sabah az yemistim .oglen bi elmayla gecistirdim.aksam yemeginde bi tabak yaprak sarma yogurt yedim(sarma biraz fazla kacti:)) kucuk bi kurabiye yedim.10 tane kadar cilek. Bu sabah limonlu ilik su.yarim dilim kek.yarim dilim ekmek 1 ceviz.azcik peynir.4 zeytin.bi kucuk domates.2 yesil biber.yesil cay

Oglen ve aksama daha dikkatli olmam gerek .insallah.cuma tartilicam cunku.umarim 1 kilo daha vermis olurum

Slmm.. oglen iki adet kuru kayisi.yarim kase domates corbasi .bi kucuk dilim ekmek yidim..

Ogleden sonra arada yarim muz ve bir kucuk havuc yedim.sonra komsum borek getirdi bi parca yedim:) ama dayanilmazdi napimm.aksam yemeginde ise 4 kasik kadar mantar sote.5 kasik kadar tavuklu bulgur pilavi 1 bardak ayran ve salata yedim. Sonra tempolu yuruyus yaptim bi saat kadar.gelincede 3-4 tane cilek..aralarda da su tabiki..hadi hayirlisi

Gunaydin gunluk..kimsecikler ugramamis:KK43: neyse kendim icin burdayim:) bu sabah kahvaltiyi gec yaptim 1o.30 gibi.neler yedim.2 dilim ekmek .2 ck bal .kucuk parca peynir.4 zeytin.domates salatalik biber.bi ck tereyaginda yapilmis omle .sekersiz yesil cay.guzel bi kahvalti oldu.ardindan 2-3ck nutella yemeseydim iyiydi:KK43:((. Neyse toparlicam durumu insallah:)

Slm gunluk bugun kahvaltida azcik cikolata kacirdigim ve gec yaptigim icin oglene cok acikmadim.kosturmacali bir gun oldu bugun.evde isleri halledip kuafore gittim.ordan kizimi havuza goturdum baktim saat 16.00 olmus.aciktik ufaktan bi adet salatalik 5 cubuk kraker yedim.aksam yemegindede yarim kase domates corbasi 3-4 kasik mantar sote 3-4 kasik yogurt 1,5 dilim kepek ekmek domates salatalik yedim.ardindan cocuklari esime biraktigim gibi doogru spora gittim.1 saat ter doktum.cok iyi geldi:) 21 :30 gibide iki bardak cay esliginde 4-5 tane kuru kayisi 4-5 findik yedim..totalinde bugun icin yediklerim fena sayilmaz sanirim:)

Hee bu arada hafta sonu misafirim var yatili insallah fazla kacirmam.onlari guzel agirlayacam derken:)

Slm gunluk ..bu sabah arkadasa davetliydim kahvaltiya.azcik fazla kacti ama abartmadim..iki dilim kizarmis ekmek.iki ck bal.iki ck recel.biraz peynir .domates salatalik.3-4 catal sosis.iki bardak cok az sekerli cay...sonraaa oglen kucuk bi kase yogurtlu bugday corbasi ekmeksiz..aksam ustude komsuya gittik.3-4 yaprak sarma 1 kucuk pohaca.iki bardak cay.yarim dilim revani:KK43: kalori fazlasi oldu tabi ama eskiden olsa bunlarin daha fazlasini yerdim.bunu dusunerek yinede az yedigime kendime hakim olduguma seviniyorum:) aksam 1 saat kadar yuruyus yaptim m.gelincede 5 tane cilek..yarin tartilicam hadi hayirlisi

Ayy aksamda azcik yedik onu yazmamisim.3 kasik ispanak kavurma ustune iki kasik yogurt.bi dilik ekmek.bi lokmada muz:)

Gunaydin gunluk..kimsecikler ugramamis:KK43: neyse kendim icin burdayim:) bu sabah kahvaltiyi gec yaptim 1o.30 gibi.neler yedim.2 dilim ekmek .2 ck bal .kucuk parca peynir.4 zeytin.domates salatalik biber.bi ck tereyaginda yapilmis omle .sekersiz yesil cay.guzel bi kahvalti oldu.ardindan 2-3ck nutella yemeseydim iyiydi:KK43:((. Neyse toparlicam durumu insallah:)

ben ugradim gecerken,merhaba :KK54:
suan kac kilosunuz hedefiniz kac?

Merhaba lorinka sevindim ugramaniza.bugun tartildim.60 olmusum yuppiii.62 ile baslamistim.hedef 52 yapabilirsem.54 bile idare eder.onumde 6 hafta var hedefledigim.hadi hayirlisi.8 haftaydi ikisi gitti. Bu arada bugun misafirim geldi cok dikkat edemedim ama abartmadimda.iki kucuk dilim pasta yedim yemek disinda birini oglen olmak uzere.oda benim ödulum bu haftalik:)

Slm gunluk sabah 3-4 zeytin az peynir 1 kizsrmis ekmek.domates 1 b.az sekerli cay..misafir olunca pek yiyemedim servis yapmaktan.9 gibi yaptik kahvalti.11 gibi canim cekti bi dilim pasta:KK43: 2 gibi iki ck bal 1 dilim ekmek az peynir maydonoz bi lokmacik cikolata yedim.tatli cok kacmis bugun:)aralarda su.simdi soda icicem.sonra kizimi doyurup disari cikicam.misafirimde gezmede sehir turunda su an .aksam yine yemege dikkat etmeliyim.annecimde geliuo bugun yuppiii:)

arada 3 cubuk kraker.1 kucuk elma .aksam 1 kucuk karniyarik 4 kasik pilav.biraz yogurt. Ustunede iki dilim kek:KK43: misafir geldi boyle oldu:KK43: bu hafta 4 gun spora gitmeli.bir guzel telafi etmeli:KK43: gecenin 3 u olmus en azindan 1 dilimi eritmisimdir umarim:) iyi geceler gunluk

Slm gunluk...sabah yarim krep 1 dilim ekmek .biraz peynir.domates.4-5 zeytin 1bardak cay az sekerli..
ara da iki gun kurusu bir elma oglen 2-3 kasik pilav iki kasik yogurt iki kasik pekmez arada bir dilim kek:KK43: simdi de 4-5 kasik taze fasulye bir dilim ekmek yarim kase yogurt yedim

Sabaha kadar daha bisey yememeli :KK43:misafir bozdu beni:) neyseki yolladik.duzenime donerim yine.temizlik yaptik epey annemle.kalori yaktik.ustune spora gidicem birazdan:)

Baktım kimsecikler yazmamış bi yazıyım dedim :) iki kilo gitmiş bile. İnş istediğin kiloya gelirsin. haftada 1 günmü spor yapıyorsun,?

Tesekkurler cnm..spora gittim bu arada bi guzel calistim..hadi hayirlisi..aciktim..ama yemek yasak..boylece yatiyorum..bunu yapmayi seviyorum:)cunku yersem cok pisman olucam..iyi geceler gunluk:)

X