"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Topige devam edebilmek için hergün en az 1 kere topige yazma sartı konulmuştur....Arada bir ugrayan ve cesitli nedenlerle topige arada gelen arkadaslara duyurulur.Calışmak,iş güc,cocuk sahibi olmak.....gibi kendinize bahaneler üretmeyin arkadaslar.Bende calıştım,bir calışan arkadas örnek aramıza yeni katılan arkadasımız ayse gayet güzel katılım saglamakta.Secil,gülcan,ddem,ilknur cocukları var ama giriyorlar.İşi ciddiye alıp hassasiyet ve zaman ayıran kişilerle devam ediyoruz.Diger üyelerden ricam arada gelenleri motive etmekten vazgecin.Herkes buraya emek verip zaman ayırıyor......
EN ÖNEMLİSİ KENDİNİ ÖNEMSEYİP ZAMAN VE FIRSAT YARATIYOR.....
Hepinize bol sanslar.İşi olan arkadaslar durum bildirmesi yapmadan giderse topik ve liste dısı oluyor.Bilgilerinize fıstıklar!!!!

günaydın kızlar
iki gündür biraz rahatsızım üşütmüşüm
bildirimimi yapıp yatacağım

geçen hafta 109,7
bu hafta 109,5
giden 200 gr

pazar günü yediğim börekler batırdı beni

öptm sizi

Geçmiş olsun canım. moral bozmak yok 200 gr da olsa gitmiş tebrikler...:46:

bildirim yapıyorum canlar..

geçen hafta 76,300

bu hafta 75,800

giden 500

neyseki 500 gitti ben veremedim zannediyordum..

tebrik ederim yarım kilo bence çok iyi :46:

Bildirim;
gecen hafta:69.9
bu hafta:70.7
Kg aldım mı şiş miyim bilemiyorum.Sonuc olarak + kızlar.7 'li haneler beni coook sevdi.Bırakamıyor.:31:

canım bence şişlik olabilir. Gün günü tutmaz nihayetinde ben kg olduğunu düşünmüyorum bence sudur. diyete aynen devam o düzelecektir bence bir dahaki haftaya...birde sürekli aklına takıyorsan 6 lı rakamları göremiyom diye oda etkilemiş olabilir. Beyin böyle oyunlar oynarmış tek şişman beynimiz diye bir kitap okumuştum orda yazıyordu.:ssz:

Kilo bildirimi :
Geçen hafta:77
Bu hafta:76.2
Giden kilo:800 gram

süper :38: tebrik ederim

evet kızlar sabah klasik ekmek arası peynir 4 zeytin şekersiz çayla kahvaltımı yaptım.

bildirim yapıyorum ve mutsuzum
geçen hafta;
68.7

bu hafta yine 68.7 ne vermişim ne almışım ama karar verdim bu hafta hiç kaçamak yapmıyacam bakalım ne olacak

aynen devam tatlım bazen veremicez elbet önemli olan arkaya bakmadan devam etmek

ve beklenen an kilo bildirimim bu hafta verebildim çok şükür kaçamak yapsamda sporu hiç bırakmadım hergün yaptım

geçen hafta
64.4

bu hafta
63

giden

1400:66:

süpersin valla 1.adayısın sanıırm :46: maaşallah

aynen öyle canım bi gelip gidiyorlar ne o öyle yol geçen hanı gibi oldu topik :47::47::47:

oooyy kuzular hastalandı demek çok geçmiş olsun canım allah şifalarını versin inşallah hemen iyi olsunlar allah sanada sabır versin canım çocuklar hastalanınca zor..
bu arada tebrik ederim çok güzel gitmiş kilolar..

:5:sağ ol canım.. Amin. onlar hasta olacağına ben olsam keşke o kadar içim acıyorki onlar acı çektikçe :( yorgunluk perişanlık gözümde değil hiç yeterki iyi olsunlar diye gözlerinin içine bakıyorum.

hafta sonu saçmalamama rağmen gitti kilololar ancak hiç uyumadım desem yeridir. Belkide o kadar harekete yaktım yediklerimi :56:darısı haftaya işallah :52:

bugün yediklerim;

sabah: yarım simit peynir domates

ara: kalan yarım simiti yedim çok acıktım

öğlen: yarım porsiyon tavuk çorbası
yarım porsiyon ıspanak yemeği
1dl ekmek

ara : yapmadım acıkmadım şimdi kahve içiyorum sade

akşamada: sabahki simiti dengeleyeceğim hafif birşeylerle işallah..

:56:

Alıntı yapamıyorum.Derya tebrik ederim cok iyi kg vermişsin.Dedigin olabilir beynim yagları yakmaya engel olabilir.
Öglen yemegide cok nadir yedim.

kızlar regl oldum sanırım az kilo vermemin bir nedeni de buydu :31:

bugün yediklerim

sabah : 1kk peynir ,5 zeytin ,domates salatalık ,1 elma ,2 dilim ekmek , tarçınlı yeşilçay

ara : 1 fincan az şekerli türk kahvesi ,1 portakal ,1 limon

ögle: 6 yk nohut yemeği,salata ,yoğurt ,2 kaşık yoğurtlu makarna: 2 dilim ekmek

ara: 1 elma ,1 bardak ayran

allah razı olsun canım :29: ...ya bu ne biçim bişeymiş bunu bende yapamam neyse bu kürü unut gitsin.. :27:

arkadaşlar ne güzel kilolar gitmiş maşallah size..
ayşe neyseki kilo almadın buda iyi bişey haftaya daha güzel verirsin bazen bir hafta iyi gidiyor bir hafta kilo verme durabiliyor..

destinaaaaaaaaa 200 gr 200 gr dır haftaya daha füzel olacak emin ol.. 200 grmı küçümseme al eline bir 200 gramlık yağ bak bakalım ne kadar çok değilmi onun için moral bozmak yok aynen devam sen ve bütün hatunlaaaarrrrrrrrr....

İlknur evet cok agır hicbirsey yemiyorsun sadece o limonata.Ben yapamam.Beslenmeme devam edip ek bişeyler yapmak gerekli.Saglıklı olarak yapılacak birsey Örnegin yesil cay içmek gibi ek

Topige devam edebilmek için hergün en az 1 kere topige yazma sartı konulmuştur....Arada bir ugrayan ve cesitli nedenlerle topige arada gelen arkadaslara duyurulur.Calışmak,iş güc,cocuk sahibi olmak.....gibi kendinize bahaneler üretmeyin arkadaslar.Bende calıştım,bir calışan arkadas örnek aramıza yeni katılan arkadasımız ayse gayet güzel katılım saglamakta.Secil,gülcan,ddem,ilknur cocukları var ama giriyorlar.İşi ciddiye alıp hassasiyet ve zaman ayıran kişilerle devam ediyoruz.Diger üyelerden ricam arada gelenleri motive etmekten vazgecin.Herkes buraya emek verip zaman ayırıyor......
EN ÖNEMLİSİ KENDİNİ ÖNEMSEYİP ZAMAN VE FIRSAT YARATIYOR.....
Hepinize bol sanslar.İşi olan arkadaslar durum bildirmesi yapmadan giderse topik ve liste dısı oluyor.Bilgilerinize fıstıklar!!!!

haklısın canım bundan sonra daha dikkatli olacağım :26:

kızlar regl oldum sanırım az kilo vermemin bir nedeni de buydu :31:

bugün yediklerim

sabah : 1kk peynir ,5 zeytin ,domates salatalık ,1 elma ,2 dilim ekmek , tarçınlı yeşilçay

ara : 1 fincan az şekerli türk kahvesi ,1 portakal ,1 limon

ögle: 6 yk nohut yemeği,salata ,yoğurt ,2 kaşık yoğurtlu makarna: 2 dilim ekmek

ara: 1 elma ,1 bardak ayran

Evet canım kesin budur...Ben senden bu hafta cok umutluydum yine 1.olursun diye.1300 kg dediginde.Ödemdir regl.Haftaya artık....

bugün yediklerim;

sabah: yarım simit peynir domates

ara: kalan yarım simiti yedim çok acıktım

öğlen: yarım porsiyon tavuk çorbası
yarım porsiyon ıspanak yemeği
1dl ekmek

ara : yapmadım acıkmadım şimdi kahve içiyorum sade

akşamada: sabahki simiti dengeleyeceğim hafif birşeylerle işallah..

:56:

Diyetisyen döneminde benim listemde yarım simit vardı sabahları.O gün ekmek grubunu 1 dilim eksik yiyordum canım.

ooff kızlar moralim bozuldu yaa benim endokrinci doktor hastaneden ayrılmış napcam yaaa diyetisyen her ay önce ona git sonra bana gel demişti herhalde dahiliye takip eder artık ..ben kaçar eşim gelmek üzere ..:34:

Kilo bildirimi yapmayan var mı kızlar birinci belli oldu mu? Bu hafta birinciliği kaptirdik artik önümüzdeki maçlara bakicaz pardon haftalara:9:

Sürekli diyet yapıp yarıda bırakarak ya da uzun süre aç kalıp sonra yemeğe saldırarak kilo veremeyeceğiniz aşikar. Düzenli yeme alışkanlıkları kazanmadan kilo vermek yerine kilo bile alabilirsiniz. En sevdiğiniz yiyeceklerden kendinizi mahrum bırakarak kilo veremezsiniz. Kilo vermeyi daha kolay hale getirmenin yolları vardır. Ne kadar yavaş kilo verirseniz o kadar çok sağlıklı olursunuz ve verdiğiniz kiloları geri almazsınız. İşte size kilo vermek için öneriler: -Diyet kelimesini kullanmayın. Diyet yapıyorsanız buna diyet demeyin ve diyet olarak görmeyin. Açlıktan ölecek kadar aç kalmayın ve düzenli yeme alışkanlıkları edinerek yavaş yavaş kilo verin.
-Kahvaltı yapın. Kahvaltı yaparsanız 11 gibi çok acıkmazsınız ve gereksiz yere çikolata ya da kek yemekten kurtulmuş olursunuz.
-Bol su için. Bol su içerek tok kalabilirsiniz.
-Düzenli aralıklarla yiyin. Çok acıkana kadar beklemeyin. Yoksa normalde yiyebileceğinizden daha çok yersiniz.
-Bol sebze ve meyve yiyin. Sağlığa faydalarına ek olarak meyveler kan şekeri seviyenizin
düşmesini engeller.
-Canınız çok pasta çektiyse 4-5 gün bekleyip bir sonraki gün daha çok yemektense birkaç gün içinde bir dilim yiyin.
-Yeme alışkanlıklarınızın sizi sosyal yaşamınızdan uzaklaştırmasına izin vermeyin. Yemeğe davetliyseniz diyet yapıyorum diye gitmemezlik yapmayın. Her şeyden azar azar yiyerek fazla kalori almamış olursunuz.
-Televizyon izlerken ya da yemek pişirirken bir şeyler atıştırmayın.
-Kalorisi düşük yiyecekler tercih
edin.
-Yemeklerden önce meyve ve sebze yiyerek yemekte çok yemeyi önleyin.
-Alkol alımını azaltın. Alkol iştahı arttırır.
-Kendinizi ödüllendirmeyi öğrenin.
-Kendinizi diyet yapıyorsunuz diye tüm sevdiğiniz yemeklerden uzak durmak zorundaymışsınız gibi hissetmeyin ve canınız istediğinde az da olsa yiyin.
-Yeme planınızdan vazgeçmeyin. Yememeniz gereken bir şey yediniz diye diyetinizi bırakmayın.
-Dişlerinizi sık sık fırçalayın. Ağzınız temizken belki gereksiz
yere yeniden kirletmemek için yemeklerden uzak durursunuz.
ALINTIDIR.

Kilo bildirimi yapmayan var mı kızlar birinci belli oldu mu? Bu hafta birinciliği kaptirdik artik önümüzdeki maçlara bakicaz pardon haftalara:9:

GÜlcan,hayalimsi,melekbade var.Gülcanın annesinden dönüp bildirim yapmasını bekliyorum.Diger kızlar liste dısı katılım olmadıgı için!!!!!

Sürekli diyet yapıp yarıda bırakarak ya da uzun süre aç kalıp sonra yemeğe saldırarak kilo veremeyeceğiniz aşikar. Düzenli yeme alışkanlıkları kazanmadan kilo vermek yerine kilo bile alabilirsiniz. En sevdiğiniz yiyeceklerden kendinizi mahrum bırakarak kilo veremezsiniz. Kilo vermeyi daha kolay hale getirmenin yolları vardır. Ne kadar yavaş kilo verirseniz o kadar çok sağlıklı olursunuz ve verdiğiniz kiloları geri almazsınız. İşte size kilo vermek için öneriler: -Diyet kelimesini kullanmayın. Diyet yapıyorsanız buna diyet demeyin ve diyet olarak görmeyin. Açlıktan ölecek kadar aç kalmayın ve düzenli yeme alışkanlıkları edinerek yavaş yavaş kilo verin.
-Kahvaltı yapın. Kahvaltı yaparsanız 11 gibi çok acıkmazsınız ve gereksiz yere çikolata ya da kek yemekten kurtulmuş olursunuz.
-Bol su için. Bol su içerek tok kalabilirsiniz.
-Düzenli aralıklarla yiyin. Çok acıkana kadar beklemeyin. Yoksa normalde yiyebileceğinizden daha çok yersiniz.
-Bol sebze ve meyve yiyin. Sağlığa faydalarına ek olarak meyveler kan şekeri seviyenizin
düşmesini engeller.
-Canınız çok pasta çektiyse 4-5 gün bekleyip bir sonraki gün daha çok yemektense birkaç gün içinde bir dilim yiyin.
-Yeme alışkanlıklarınızın sizi sosyal yaşamınızdan uzaklaştırmasına izin vermeyin. Yemeğe davetliyseniz diyet yapıyorum diye gitmemezlik yapmayın. Her şeyden azar azar yiyerek fazla kalori almamış olursunuz.
-Televizyon izlerken ya da yemek pişirirken bir şeyler atıştırmayın.
-Kalorisi düşük yiyecekler tercih
edin.
-Yemeklerden önce meyve ve sebze yiyerek yemekte çok yemeyi önleyin.
-Alkol alımını azaltın. Alkol iştahı arttırır.
-Kendinizi ödüllendirmeyi öğrenin.
-Kendinizi diyet yapıyorsunuz diye tüm sevdiğiniz yemeklerden uzak durmak zorundaymışsınız gibi hissetmeyin ve canınız istediğinde az da olsa yiyin.
-Yeme planınızdan vazgeçmeyin. Yememeniz gereken bir şey yediniz diye diyetinizi bırakmayın.
-Dişlerinizi sık sık fırçalayın. Ağzınız temizken belki gereksiz
yere yeniden kirletmemek için yemeklerden uzak durursunuz.
ALINTIDIR.

Cok doğru aslında diyet psikolojisine girince insanın daha çok yiyesi geliyo.bide ben bugün duzgun kahvaltı yapmadim domates salatalık yemedim karnim cok acikti kahvalti önemli kızlar

Diyet yapmak, kilo vermek, zayıflamak, zor bir süreç… Diyet ilk başlarda işe yarayıp, kilo verdiğimizi görünce motivasyonumuz artar. Ancak bir süre sonra diyete devam etmek zorlaşır ve kilo verme hızı yavaşlar. Diyeti bitirmekle, devam etmek arasında gidip geliriz. Diyet yapmaktan daha sıkıntılı bir dönemdir bu. Bu arada verdiğimiz kiloları geri almış bile oluruz.
Bu süreci hepimiz yaşıyoruz. Motivasyon düşünce diyeti bırakıyoruz. Bunun nedenlerini anlamak bir sonraki diyet döneminde daha motive ve kararlı olmamıza yardımcı olabilir. Diyeti bırakma nedenlerimizi Diyetisyen Seçil Kenar anlatıyor. 1. Diyete devam ettiğiniz süre içerisinde kilo verme hızınız yavaşlıyor; Diyete başladığınız dönemde ayda 4-5 kg (yüksek ağırlıkta başlayanlar için 6-7 kg) verilirken, geçen sürede kilo verme hızınız azalıyor. Bazen diyet ve egzersiz yapmanıza rağmen hiç kilo veremediğinizi de görüyorsunuz.
Metabolizmamız hep yaşamaya yönlendirilmiş olarak
yaratılmıştır. Yani az besin tüketmeye, diyet yapmaya başladığınızda metabolizmanız
bu durumu siz kıtlıktasınız diye algılamaktadır. Aldığınız kaloriyi azalttıkça o da size adapte olmakta, açlıktan ölmenizi engellemek için o da kendi harcadığı enerjiyi azaltarak sizin kilo vermenizi yavaşlatmaktadır.
Bu yüzden diyete başlarken akılcı hedefler koyar ve her geçen gün ağırlık kaybetme hızınızın azalacağını bilirseniz motivasyonunuzu
kaybetmezsiniz. 2. Daha sık acıkmaya başladınız; İlk diyete başladığınızda hiç acıkmıyordunuz. Fakat 2 ay sonra çok daha fazla acıkmaya ve diyette ki besinlerle doymamaya başladınız. Zayıflama devam ederken vücutta insülin seviyesi artar ve bu durumda daha sık acıkmaya başlarsınız. Diyetisyeninizle konuşun. Ara öğün miktarlarını arttırmak acıkmaları engelleyecektir. 3. Aynı besinleri tüketmekten bıktınız, diyetten sıkıldınız; Diyet kişiye özgüdür ve kişinin istekleri ve yemek düzeni ona göre ayarlanmalıdır. Fakat her gün pasta, börek, pizza her canınızın istediği yüksek kalorili besinleri yiyerek zayıflamamız da hayaldir.
Çok sıkıldığınızı hissettiğiniz durumlarda diyetisyeninize danışarak haftada bir veya iki kez istediğiniz besinlerden tüketebilirsiniz. Diyet listenizde
besin alternatifleri isteyebilirsiniz.
Örneğin akşamüzeri sürekli meyve yemek yerine arada ½ simit, meyveli yoğurt, kepekli bisküvi tarzında seçenekleri koyabilirsiniz. 4. Sürekli diyette olduğunuzu
düşünüyorsunuz, diyetteyim psikolojisine girdiniz. Evet diyet yapmak gerçekten uzun bir süreçtir. Sürekli diyette olduğunuzu düşünür ve kısıtlandığınız için psikolojik olarak bir süre sonra yıpranırsınız. Bu yüzden siz diyette değilsiniz, siz sağlıklı yaşıyorsunuz, hayat tarzınızı değiştirmeye çalışıyorsunuz. 5. Çevremdeki kişiler sürekli yorum yapıyorlar. Diyete devam ettiğiniz süre içerisinde çevrenizdekiler sizde ki gözle görünen değişimi fark ederek çok kilo verdiğinizi söyleyip, yorum yapacaklardır. ‘Yüzün çöktü artık diyet yapma, bence çok hızlı kilo verdin, bu kadar yeter daha fazla verme’ tarzında bir çok yorum duyacaksınız. Bu cümleler bir süre sonra motivasyonunuzun azalmasına sebep olacaktır.
Bu durumda diyetisyeninize güvenin, kaç kilo olmanız gerektiği, yağ ölçümlerinizin hangi aralıklarda takip edilmesi
gerektiğini konuşun. 6. 1 gün diyeti bozduğumda hemen kilo alıyorsunuz, diyeti bırakınca yine eski kilonuza geri döneceğinizi düşünüyorsunuz; Vücudunuz kilo almanızı sağlamak için bu dönemde en ufak kaçamaklarınızda bile hemen yağ olarak depolama eğilimi gösterecektir. Fakat, olmanız gereken kiloya geldiğinizde ve o kiloda 6-7 ay kaldıktan ve metabolizmanız diyet psikolojisinden çıktıktan sonra bu tür küçük kaçamaklar sonucunda kilo almadığınızı göreceksiniz. 7. Çocuğunuz hastaydı veya işiniz çok yoğundu, bu hafta diyete uyamadınız ve motivasyonunuz azaldı, tekrar diyetisyenin karşısına çıkmak istemiyorsunuz. Tabii ki hiç kimsenin hayatı süper değil. Hepimiz belli dönemlerde hastalık, iş yoğunlukları, yorgunluk gibi dönemler yaşıyoruz. Bu süreçte diyetinize uyamamış, kilo vermemiş veya kilo almış olabilirsiniz, bu tip sorunları herkes yaşıyor. Kimse diyete başlayıp süper bir şekilde diyete devam etmiyor, mutlaka hafif bozmalar olacaktır.
Burada dikkat edilmesi gereken
nokta ya hep ya hiç şeklinde düşünülmemelidir. Bir kez diyeti bozduğunuzda aynen hiç bir şey olmamış gibi diyete devam edilmelidir. Fakat unutulmamalıdır ki çok fazla kaçırmalar da bir süre sonra diyetten kopmaya sebebiyet vermektedir. Bu çok ince ayrımı yapmak zorundasınız. 8. Diyet yapmamak için sürekli bahaneler buluyorsunuz; Diyet sürecinde danışanlarımdan çeşitli bahaneler dinliyorum. Bu hafta spor yapamadım çok yoğundum, ofis dışında yemek yiyorum ne yiyeceğimi bulamadım, ara öğünlerimi tüketemiyorum gibi… Diyet yapmamak için bahane bulabilirsiniz ama unutmayın ki bunlar sadece bahane… Burada önemli olan kendinizle yüzleşmeniz ve gerçekten diyeti neden yapmadığınız ve nerelerde hata yaptığınızı diyetisyeninizle çözmeye çalışın, bahane üretmek yerine hayat tarzınızı değiştirecek adımlar atın. Diyeti bırakmamak için; *Kilo verme hedeflerini kısa süreler ve az miktarlarda koyun, örneğin 100 kg olarak diyete başlıyorsunuz 2 ayda 7-8 kg verelim daha sonra ki hedefimizi 92 kilo da belirleriz şeklinde devam etmek motivasyonunuzu arttıracaktır. Unutmayın ki yüksek hedefler motivasyonu düşürür. Kısa hedefler ise motivasyonu arttırır.
*Yeni diyet tarifleri deneyin, sürekli aynı ızgara yemekleri tüketmek diyete motivasyonunuzu azaltır. Diyet listelerinde sevdiğiniz besinleri arada diyetisyeninize danışarak tüketebilirsiniz.
*Diyeti bozmak dünyanın sonu değildir, böyle bir durum olduğunda hiçbir şey olmamış gibi aynen diyetinize devam ediniz.
*Her gün hep aynı şeyleri aynı saatte yemekten kaçının, özel günler, hafta sonları, davetler konusunda diyetisyeniniz ile mönü alternatifleri yazın.
*Gün içerisinde yemek istediğiniz veya aklınıza gelen besinleri not alıp bunları hangi miktarda, neyin yerine yiyebileceğinizi diyetisyeninize danışın.
*Sebepler üretmek yerine çözümler üretmeye çalışın, kendinizle yüzleşin, gerekiyorsa psikoloğa danışın.
*1 hafta kilo verememiş olabilirsiniz, bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin.
*Motivasyonunuzu arttırmak için kendinize küçük ödüller verin fakat bunlar yemek olmasın, kendinize ufak hediyeler alın veya güzel bir kahve ısmarlayın.
*Sürekli her yerde diyetten ve kaç kilo verdiğinizden bahsetmeyin, unutmayın diyet yapmak geçici özel bir durum değildir, siz hayat tarzınızı değiştirmek istiyorsunuz.
*Çevrenizin size söylemiş olduğu diyet önerileri (benim diyetimde sıcak su vardı, seninkinde neden yok v.b cümleler) ve vücudunuz konusunda ki yorumlara kulak asmayın sadece önemli olan sizin kendinizi iyi hissetmenizdir.
*Kendinize güvenin, kaç kez diyeti bırakmış olursanız olun bu durumu düzeltebilirsiniz ve artık diyeti bitirebilirsiniz..Alıntıdır.

GÜlcan,hayalimsi,melekbade var.Gülcanın annesinden dönüp bildirim yapmasını bekliyorum.Diger kızlar liste dısı katılım olmadıgı için!!!!!

Gülcan çarşamba bildirim yaparım dedi. Benim anlamadigim konuda saliyi iple cekiyoruz sonuçta bi yarış gibi düşünüyorum ben.sali günleri kendi kendimle yarisiyorum basarimi ve başarısızlığımı sizinle paylaşıyorum.burda paylaşımda bulunarak hatalarimi soyluyosunuz.mesela ben doğru düzgün su icmezdim su icmem gerektiğini soylediniz yada çikolatayı fazla yediğimi mesela.madem bir yola giriyosun bişeyler yapmak istiyosun o zaman ona göre davranmalisin.en azindan sali günleri bildirim yapmak bu kadar zor olmamali.gulcan icin söylemiyorum bunu hakli sebepleri var.ozledikte Gülcanı gelsin artık

Gülcan çarşamba bildirim yaparım dedi. Benim anlamadigim konuda saliyi iple cekiyoruz sonuçta bi yarış gibi düşünüyorum ben.sali günleri kendi kendimle yarisiyorum basarimi ve başarısızlığımı sizinle paylaşıyorum.burda paylaşımda bulunarak hatalarimi soyluyosunuz.mesela ben doğru düzgün su icmezdim su icmem gerektiğini soylediniz yada çikolatayı fazla yediğimi mesela.madem bir yola giriyosun bişeyler yapmak istiyosun o zaman ona göre davranmalisin.en azindan sali günleri bildirim yapmak bu kadar zor olmamali.gulcan icin söylemiyorum bunu hakli sebepleri var.ozledikte Gülcanı gelsin artık

Evet tamda bende bundan rahatsızım tatlım.Ben zaten ne yedigimi içtigimi biliyorum buraya yazsam ne olcak yazmasam ne olcak???
Kg verme hedefi olan ve bu işi ciddiye alıp buraya hergün en az 1 kere girip yazıyorum,yazıyoruz.Hatalarımızla,yaptıklarımızla,yapmadıklarımızla yüzleşmek için....Slm ben geldim diyen,aradan 1 hafta geciyor yok.Tekrar kg sorun haline getiriyorsa kendine tekrar geliyor,sonra yine yok.Gelip gelmemesinin bana bir yararı yok kişinin bilecegi bir durum...
Son.olarak kendine ve bize saygısı olanlarla devam etmek istiyorum.
.........................Sanalda olsak heyy geldim demeyi biilen heyy gidiyorum desin.Salı geliyor kimse yok.İşim vardı....bir sürü bahane!!!!!!!!Kendinizi kandırmayın,yüzleşin.Hergün topige ugrama sartı var artık.İşi olan durum bildirmesi yapıcak.

Evet tamda bende bundan rahatsızım tatlım.Ben zaten ne yedigimi içtigimi biliyorum buraya yazsam ne olcak yazmasam ne olcak???
Kg verme hedefi olan ve bu işi ciddiye alıp buraya hergün en az 1 kere girip yazıyorum,yazıyoruz.Hatalarımızla,yaptıklarımızla,yapmadıklarımızla yüzleşmek için....Slm ben geldim diyen,aradan 1 hafta geciyor yok.Tekrar kg sorun haline getiriyorsa kendine tekrar geliyor,sonra yine yok.Gelip gelmemesinin bana bir yararı yok kişinin bilecegi bir durum...
Son.olarak kendine ve bize saygısı olanlarla devam etmek istiyorum.
.........................Sanalda olsak heyy geldim demeyi biilen heyy gidiyorum desin.Salı geliyor kimse yok.İşim vardı....bir sürü bahane!!!!!!!!Kendinizi kandırmayın,yüzleşin.Hergün topige ugrama sartı var artık.İşi olan durum bildirmesi yapıcak.

Doğru bir karar hergün bir kere en az girip yazmalı.sanalda olsak çok şey paylaşıyoruz burda hrr türlü sorunumuzu yaşadıklarımızı bence hafife alınacak bir durum değil

Dikkat et bak canım salı günleri topigin kk üye olmayan ziyaretci sayısı ne kadar cok oluyor.Bizim paylasımda bulunan üyelerimiz salı günü ve diger günler arada geliyorlar....!!!!

Alıntı yapamıyorum.Derya tebrik ederim cok iyi kg vermişsin.Dedigin olabilir beynim yagları yakmaya engel olabilir.
Öglen yemegide cok nadir yedim.

Benimde birkeresinde öyle olmuştu 70 e geldim ne yapsam 69 u göremedim:D en sonunda pes ettim tartılmayı bıraktım normal düzenli beslendim 2 hafta sonra 69 dum :1:

Diyetisyen döneminde benim listemde yarım simit vardı sabahları.O gün ekmek grubunu 1 dilim eksik yiyordum canım.

ay benim 1 simit olduğuna göre 2 dl yememem lazım ozaman akşama hiç ekmek yemeyim en iyisimi :ssz:

Back
X