Kilom Yüzünden boşanıyorum :(

Sanemm100

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
39
17
38
3 yıllık Flört sonrası evlendik eşimle.sevgiliyken balık etliydim.evlendikten sonra değil de bebeğimiz olduktan sonra doğum kilolarımı veremedim bir türlü,ne yaptıysam olmadı,1.68 boy,82 kiloyum.sen çok değiştin demeye Başladıktan sonra uğraştım ama veremedim kilolarımı,ailece gittiğimiz yemekler ya da yemek sonrası kahve sohbetlerine giderdik arkadaşlarımızla.şimdi o toplantılara bensiz gitmeye başladı,bana işim var diyip evden gidiyor,sonra arkadaşımdan öğreniyorum Meğerse 3-5 aile beraber bir yerlere gitmişler oturmuşlar herkes Eşiyle gelmiş bir tek ben yokum.bunu bir kez yapmamış.beni sorduklarında işi var,çocuk hasta vs vs diyomuş hep.görümcem Söyledi boşanmayı düşünüyor abim diye,yenge bozmayın yuvanızı dedi.eşimle konuştum Hiç bişeyimiz uymuyor diye bahaneler üretti boşanmak istiyomuş.ne yapmam gerektiğine dair en ufak bir fikrim yok :KK43:

3 yıllık Flört sonrası evlendik eşimle.sevgiliyken balık etliydim.evlendikten sonra değil de bebeğimiz olduktan sonra doğum kilolarımı veremedim bir türlü,ne yaptıysam olmadı,1.68 boy,82 kiloyum.sen çok değiştin demeye Başladıktan sonra uğraştım ama veremedim kilolarımı,ailece gittiğimiz yemekler ya da yemek sonrası kahve sohbetlerine giderdik arkadaşlarımızla.şimdi o toplantılara bensiz gitmeye başladı,bana işim var diyip evden gidiyor,sonra arkadaşımdan öğreniyorum Meğerse 3-5 aile beraber bir yerlere gitmişler oturmuşlar herkes Eşiyle gelmiş bir tek ben yokum.bunu bir kez yapmamış.beni sorduklarında işi var,çocuk hasta vs vs diyomuş hep.görümcem Söyledi boşanmayı düşünüyor abim diye,yenge bozmayın yuvanızı dedi.eşimle konuştum Hiç bişeyimiz uymuyor diye bahaneler üretti boşanmak istiyomuş.ne yapmam gerektiğine dair en ufak bir fikrim yok :KK43:
Kızmayın da eşiniz çok terbiyesizmiş.
Oturun, açıkça konuşun, olmuyorsa zorlamanın anlamı yok bence.

Yok neden kızayım da üzülüyor insan sonuçta ben evlendiğimde de Zayıf sayılacak bir fizikte değildim,kendime çok fazla bakamıyorum da ama hep eşimin her şeyi tam olsun çocuğumun her şeyi tam olsun diye akşama kadar evde dakika oturmuyorum bile,ben bunları hiç haketmedim

Evet söyledi Yanıma yakışmıyorsun dedi,diğer görüştüğümüz aileleri söyledi bana onlarda çocuk doğurdu diye,ama her kişinin yapısı farklı ki bu benim suçum değil.çok utanıyorum aslında şu an yazarken bile.ama ben zaten oturupta çok yemek tüketen biri de değilim.hatta ben Yemeğe tam oturunca kızım mızmızlanır,sofraya otur kalk otur kalk iştah bile kalmaz ben de

kilo vermek zor ama verilemeyecek bi şey değil
bir diyetisyen , biraz yürüyüş tabi bir de kararlı olunca tamam 3 ayda iyi olursunuz :KK39:
bana kocanız kiloyu bahane ediyor gibi geldi.. :KK51::KK35:

kilo vermek zor ama verilemeyecek bi şey değil
bir diyetisyen , biraz yürüyüş tabi bir de kararlı olunca tamam 3 ayda iyi olursunuz :KK39:
bana kocanız kiloyu bahane ediyor gibi geldi.. :KK51::KK35:
Hayatında başka birisi yok mesela bundan adım gibi eminim,ben onu üzecek,sıkacak hareketlerde de bulunmam,başkası olsa bahane arar diyorum ama o da yok eminim.beraber dışarda işimiz olduğunda da giyeceğim kıyafete karışır daha kilolu gösteriyor inat mı yapıyosun vs yani diyeceğim kilo sorununu herseyde belli ediyo zaten yüzüme.diyet yapacağım zaman da dalga geçiyor verebilecekmiş gibi sanki diye sürekli aşağılanmaktan da bıktım açıkcası

Kuzum yaa.. Öyle bir devirdeyiz ki insan evli kocasından bile ' yanıma yakşmıyorsun' sözünü bile duyar oldu. Ne acı.. Çocuğuna bakacak biri yok mu canım kayınvaliden, annen ?

Demekki herkes icin hastalıkta saglıkta iyi günde kötü günde kelimeleri birsey ifade etmiyor pozitif olarak sana destek olması yardımcı olması gerekirken Üzücü bir durum bende 60 kiloydum şimdi Çocuğum oldu 81 kiloyum daha küçük bebegim belki inş veririm ama bir Erkeğin bunu sana hissettirmesi bile cok kötü o aynı durumda olsa sen bırakır mıydın ? Zannetmiyorum

Demekki herkes icin hastalıkta saglıkta iyi günde kötü günde kelimeleri birsey ifade etmiyor pozitif olarak sana destek olması yardımcı olması gerekirken Üzücü bir durum bende 60 kiloydum şimdi Çocuğum oldu 81 kiloyum daha küçük bebegim belki inş veririm ama bir Erkeğin bunu sana hissettirmesi bile cok kötü o aynı durumda olsa sen bırakır mıydın ? Zannetmiyorum
Asla bırakmazdım tabii,ama kadınların (bir çoğunun) farkı burda işte.diyorum ki fizik değil de sorun ilerde hastalansaydım etseydim hasta diye çekip gidecekti demekki

Aslında inanılmaz hırslandım ama iki gündür ağlamaktan yerimden kalkacak halim kalmadı çocuğumun yemeğini zor yediriyorum ama haklısın benim çok daha güçlü olmam gerekiyor sanırım bu dönem
Kesinlikle öyle çok güçlü ve hırslı olman gerekiyor. Kalk bi kendini toparla ve hemen evliliğini kurtarmak için spora başla..

Kesinlikle!!! Çok iyi geldi bu destek bana gercekten çok tşk ederim,bir de diyorum ki diyetisyene falan gitsem ama özel hastaneyemi gitsem yoksa özel bir muayenehaneye mi gitsem bilemedim

kıyamam sana..pislik herif.. kendini ne zannediyor öyle..oysa evlilikte hastalıkta diye söz veriliyor..ciddi bir hastalık olsa..bu adam yine terk ederdi..kilo için yapılır mı yaa..seni bir hiç için boşanmak istiyorsa yol ver gitsin..kendisinin başına hiç bir şey gelmicekmiymiş..defolsun..sonrada kendin için zayıfla..bak kendine..yanınada bu sefer sen yaklaştırma..

ben de eşimin çok kilolu olmasını istemem. ama kilolu diye toplum içine çıkarmama, küçümseme, boşanma söz konusu olamaz. bu yüzden eşin çok terbiyesizce davranmış. bence öncelikle kendin için standart bir kiloya düş. eşinle olan ilişkine ikinci planda karar verirsin.
kilo veremiyorum bana geçerli bir bahane gelmiyor. bütün gün evde oturmayınca , doyana kadar yemeyince gayet veriliyor.

Hayatında başka birisi yok mesela bundan adım gibi eminim,ben onu üzecek,sıkacak hareketlerde de bulunmam,başkası olsa bahane arar diyorum ama o da yok eminim.beraber dışarda işimiz olduğunda da giyeceğim kıyafete karışır daha kilolu gösteriyor inat mı yapıyosun vs yani diyeceğim kilo sorununu herseyde belli ediyo zaten yüzüme.diyet yapacağım zaman da dalga geçiyor verebilecekmiş gibi sanki diye sürekli aşağılanmaktan da bıktım açıkcası

ona diyettetim diye direk söylemeyin
bi yandan başlayın kilolar gitmeye başladıkça zaten kendinizi daha iyi hissedeceksiniz

Valla bahane canım kendini cok mu yakısıklı fit buluyormus.kusura bakmada dışı iyi olsa bile iç olarak gönül olarak o sana yakısmıyor bene cok biliyorsa karıcım sağlıklı değil seni kırmak istemem ama bir hastalık fln olmasın gel doktora gidelim der seni götürürdü.benimde kılom var rşim bana hiç öylr bişey demedi sen istersen diyetisywnw gidelim fln demişti sadece çünkü sağlık sorunlarım var

X