kim dur diyecek buna artık

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
kızlar dişim ilhihaplanmış ağrıdan kıvranıyorum, halsizlik, baş ağrısıda var
ama dinlenmeme uyuyabilmeme imkan yok
kıvranıyorum uzanıyom olmuyor nete giriyorum olmuyor
yan apartmanın önünde düğün var hemde öğlen 1den biri... ya Allah aşkına biri söylesin 10 saat düğün mü olur
dertli dertli uzun havalar falan benim günahım ne başka hiç mi hasta yok sanki
gece 12ye kadarda bitmez..hadi durumları yoktur anlarım ama 3 saat 4 saat olur
öğlen 1den bu gürültüye ne gerek var hemde öğlen boş masalara
şarkıcının seside iğrenç :37:
ben zaten karşı değilim 3 saat 4 saat çekerim ama hakkımı helal etmiyorum ya ne diyim beynim kaynıyor ayıp ya böyle bencillik görgüsüzlük olmaz olsun yaa :43: :43: :43: :43:

katılıyorum sana bu nasıl bi düşüncesizlikttir anlamıyorum
geçen hafta sabah 8 de başladılar yan apartmann orada uyuyodum bende kalktım onların yüzünden,hasta yorgun insanlar var belki hiç mi düşünmüyolar anlamıyorum

katılıyorum sana bu nasıl bi düşüncesizlikttir anlamıyorum
geçen hafta sabah 8 de başladılar yan apartmann orada uyuyodum bende kalktım onların yüzünden,hasta yorgun insanlar var belki hiç mi düşünmüyolar anlamıyorum

valla canm 3 saat olsa tamam dyeceğim
insanlar ne kadar görgüsüz cahil oldu böyle ayıptan anlamıyorlar bişeyden anlamıyorlar

Birazdan rahatsız olduğunuz için gelecek tepkilere hazır olun. :68:

en sevmediğim 2 şey var 1) bu sıcakta ütü yapmak :37: 2) diş ağrısı :27: doktora git en azından antibiyotik önerir yanına birde ağrı kesici verdi mi 2gün çeker 3.gün rahatlamaya başlarsın geçmiş olsun

Kesinlikle yasaklanmalı sokak düğünleri :45: :45: :45: :45:
hastası var yaşlısı var...güya hayırlı bir iş yapıyorlar ama herkesin ahını alarak..ahada bu evlilik 1-0 başlar.

en sevmediğim 2 şey var 1) bu sıcakta ütü yapmak :37: 2) diş ağrısı :27: doktora git en azından antibiyotik önerir yanına birde ağrı kesici verdi mi 2gün çeker 3.gün rahatlamaya başlarsın geçmiş olsun

ay aynen ütüde diş ağrısı gibi :23: :23:
içtim canm şimdilik pek etkili olmadı gibi sabah gen içeceğim

Kesinlikle yasaklanmalı sokak düğünleri :45: :45: :45: :45:
hastası var yaşlısı var...güya hayırlı bir iş yapıyorlar ama herkesin ahını alarak..ahada bu evlilik 1-0 başlar.

bencede yasaklanmalı
durumu olmayanlar için ücretsiz salonlar bile var
bi komşumuz durumu çok iyi oldğu halde sokak düğünü yaptı sabahtan geceye davul çaldırdı
amaç tüm mahalleye yayın yapmak
görgüsüzler ne olacak :25:

ay aynen ütüde diş ağrısı gibi :23: :23:
içtim canm şimdilik pek etkili olmadı gibi sabah gen içeceğim

ağrın şiddetliyse ve yüzün şiş gibiyse antibiyotik kullanman gerekir. git bi tanesine a.s de :23: otur koltuğa al reçeteni mutlu mesut ol ağrı kesici olayı tek başına yeterli değil bi bakmışın günde bi kaç tane alıyosun ben öyle yaptım az daha çarpıntıdan gidecektim :S

böyle durumlarda ben hemen polisi arıyorum..hastası olan vardır yaşlı insan vardır bebeği olan vardır..hiç halden anlamıyorlar kendi başlarına geldiğinde cıngar çıkartıyor insanlar..bu arada dişin için mutlaka dişçiye git..

böyle durumlarda ben hemen polisi arıyorum..hastası olan vardır yaşlı insan vardır bebeği olan vardır..hiç halden anlamıyorlar kendi başlarına geldiğinde cıngar çıkartıyor insanlar..bu arada dişin için mutlaka dişçiye git..

canm polisi arasam bişey olmaz düğün yapmak yasak değil
yasaksa bile bişey değişmiyor
günde 2 3 düğün olduğu bile oluyor

polis bir müdahele etmiyor bildiğim kadarıyla 12 geçmemişse saat.
o saate kadar zaten beyin hücreleri ölüyor :37:

nasıl yasak değil..izin almışsa yapabilir ama kimse böyle şeyleri düşünmüyor Türkiye!de izin falan aldıklarını sanmıyorum..gece kuluplerine bile saat 12 den sonra ses yasağı geliyor..ki sokak kamusal alan..izin almadıysa öyle yüksek seste saatlerce müzik çalamazlar..polisi arayıp böyle söylersen ilgileneceklerini düşünüyorum..kimse onların gürültüsünü dinlemek zorunda değil..ve polisler halkın esenliği için var..hastamız var bu nedir böyle diye konuşursan illaki ilgilenirler..

Back
X