Kim haklı? Evde huzur yok!

sheinside

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
54
17
Kızlar merhaba!

Eşimle pek tartışmayız ama dün öyle bişey olduki gerçekten sinirden kudurdum! Eski konularımda belirttiğim eşimin en yakın arkadaşının yışan gibi bir karısı var hemde ne yılan! Whatsapptan 4 çift grup açıp beni eklemiyorlar, eşimi ekliyorlar... Daha neler neler. Çokta umrumda olmadı bugüne kadar.. Dün eşim yemeğe gidelim arkadaşlarla dedi ok dedim ben sanıyorum ki kalabalık gidicez sonra aradı sana kötü bir haberim var diye 2 çift gidiceğimizi söyledi. Sabahtan pek umursamadım ama yemek yaklaştıkça hiiiiç gitmek istemedim... Eşime de şımardım ay ben gelmesem etmesem diye ne dese beğenirsiniz zorla götürcek halim yok ya gelme dedi... Bide ekledi sen gelmesen daha iyi zaten diye. Eeee bende kudurdum kendi kendime. Evden tam çıkarken de soruyor son kararın mı diye cevap bile vermedim... Kızı sevmediğimi de biliyor inadına yapar gibi 3ü gitti yemeğe. Geldi saat 23 te geçtim yatak odasına uyudum bende. Gece yatmış yanıma sabah kalmış hiiiç duymadım. Şimdi yine ikimizde evdeyiz ben yatak odasında o mutfakta ayrı ayrı takılıyoruz. Güzelim haftasonumuzu rezil etti resmen!

Ha bide ben neye kızıyorum. Beyefendi zaten geçen hafta erkek erkeğe tatildeydi bu hafta karınla geçiriver arkadaşlarından kop biraz yok efendim söz vermiş sanki bozulmaz yemin etmiş yemek için!

Kızlar şimdi benim içimde patlamaya hazır volkan var bu beni cuma gecesi kös kös oturttu evde kendi gezdi bu akşam cmt pek parlak gözükmüyor iyice sinirim büyüyor sizce susabildiğim kadar susup hiiiç oralı olmayayım diyorum siz ne dersiniz?

Çokta umrumda olmadı bugüne kadar.. Dün eşim yemeğe gidelim arkadaşlarla dedi ok dedim ben sanıyorum ki kalabalık gidicez sonra aradı sana kötü bir haberim var diye 2 çift gidiceğimizi söyledi. Sabahtan pek umursamadım ama yemek yaklaştıkça hiiiiç gitmek istemedim... Eşime de şımardım ay ben gelmesem etmesem diye ne dese beğenirsiniz zorla götürcek halim yok ya gelme dedi... Bide ekledi sen gelmesen daha iyi zaten diye. Eeee bende kudurdum kendi kendime. Evden tam çıkarken de soruyor son kararın mı diye cevap bile vermedim... Kızı sevmediğimi de biliyor inadına yapar gibi 3ü gitti yemeğe.

Eşinizin söylediğinde beğenilecek bir şey yok ama 2 çift gideceğinizi duyduğunuzda biz gitmeyelim zaten hoşlaşmıyorum derdim. Tartışma çıkacaksa yerinde ve zamanında çıkması önemli yoksa problem çözülmüyor.

kendi kendinizi neden dışlıyorsunuz onların inadına kocanizla mutlu görünün yiyin için eglenin catlasinlar.. böyle yaparak esinizden kendinizi sogutursunuz biraz daha ılımlı davranmalisiniz en azından başkalarının yanında belli etmeyin:KK66:)

eğer whatsapptan 4 çift birbirini ekleyip konuşuyor ve size söylemiyorlarsa bence öncelikle bi dönüp kendinize bakın derim. sonuçta besbelli istememişler sizi aralarında. kaldı ki eşin de sen gelmesen daha iyi falan demiş. ne yalan söyliyim şurda yazdıklarını okurken benim de üstüme atlayıvericek gibi bir elektrik aldım sizden. anlattıklarınız kadarıyla bence siz haksızsınız

Mutsuz olduktan sonra kimin haklı olduğunun hiçbir önemi yok. Belki o kız da sizi sevmiyor, sizin sevmediğiniz gibi. Kimse de mecbur değil birbirini sevmeye. Siz sevmiyorsunuz diye eşiniz arkadaşından vazgeçecek de değil. Bi an önce eşinizle barışın ve haftasonunun tadını çıkarın. Giden hiçbir zaman geri dönmüyor. Mutlu olmak için çabalayın lütfen :) Şimdiden iyi eğlenceler size :)

iyide nasıl gider yaa sen onun karısının yıkman lazım ortalıgı benim olmadıgım yerde senin ne isin var deyıp esinin kapı esiginden dönmesi lazımdı

valla kızalr genel söylüyorum konu sahıbesi icin degil ama
bayanlar cok pasif eslerine her seyde cok müsema göstermissiniz bide ay iste kıskanmayım o beni kıskanıyo zannetmesin diye coll takılmalar bırakın bunları ya

sen zaten o kıza uyuz olmussun esi isterse ii olsun o zaman sadece erkekler bulusucak sen yoksa ya gitmicek
ayrıca nasıl sustun sen gelme daha ii diye
bagzen cirkeflesmek gerek sen o kadını korudugu anda cok cvp vericek sey varda burda yazamam

Mutsuz olduktan sonra kimin haklı olduğunun hiçbir önemi yok. Belki o kız da sizi sevmiyor, sizin sevmediğiniz gibi. Kimse de mecbur değil birbirini sevmeye. Siz sevmiyorsunuz diye eşiniz arkadaşından vazgeçecek de değil. Bi an önce eşinizle barışın ve haftasonunun tadını çıkarın. Giden hiçbir zaman geri dönmüyor. Mutlu olmak için çabalayın lütfen :) Şimdiden iyi eğlenceler size :)
es mi arkadasmı arkadasım burda kızları görüyoruz kocası bırak arkadası anasıyla babasıyla görüstümüyo kızda susuyo siz neden erkeklere gelince karısı icin arkadasınımı bırakıcka diyosunuz ayıp valla
bide hemcin olucaksınız
düsman düsman düsman

Kızlar merhaba!

Eşimle pek tartışmayız ama dün öyle bişey olduki gerçekten sinirden kudurdum! Eski konularımda belirttiğim eşimin en yakın arkadaşının yışan gibi bir karısı var hemde ne yılan! Whatsapptan 4 çift grup açıp beni eklemiyorlar, eşimi ekliyorlar... Daha neler neler. Çokta umrumda olmadı bugüne kadar.. Dün eşim yemeğe gidelim arkadaşlarla dedi ok dedim ben sanıyorum ki kalabalık gidicez sonra aradı sana kötü bir haberim var diye 2 çift gidiceğimizi söyledi. Sabahtan pek umursamadım ama yemek yaklaştıkça hiiiiç gitmek istemedim... Eşime de şımardım ay ben gelmesem etmesem diye ne dese beğenirsiniz zorla götürcek halim yok ya gelme dedi... Bide ekledi sen gelmesen daha iyi zaten diye. Eeee bende kudurdum kendi kendime. Evden tam çıkarken de soruyor son kararın mı diye cevap bile vermedim... Kızı sevmediğimi de biliyor inadına yapar gibi 3ü gitti yemeğe. Geldi saat 23 te geçtim yatak odasına uyudum bende. Gece yatmış yanıma sabah kalmış hiiiç duymadım. Şimdi yine ikimizde evdeyiz ben yatak odasında o mutfakta ayrı ayrı takılıyoruz. Güzelim haftasonumuzu rezil etti resmen!

Ha bide ben neye kızıyorum. Beyefendi zaten geçen hafta erkek erkeğe tatildeydi bu hafta karınla geçiriver arkadaşlarından kop biraz yok efendim söz vermiş sanki bozulmaz yemin etmiş yemek için!

Kızlar şimdi benim içimde patlamaya hazır volkan var bu beni cuma gecesi kös kös oturttu evde kendi gezdi bu akşam cmt pek parlak gözükmüyor iyice sinirim büyüyor sizce susabildiğim kadar susup hiiiç oralı olmayayım diyorum siz ne dersiniz?
cnm sen evli olduguna eminmisin erkek ergeke tatil püffffff
cok sacma
sen böyle kocana müsade edersen watsaptan esinle baskasının resmini bile görürsün

İyi de siz niçin ben gelmiyeyim dediniz ki?
Eşinizi yalniz göndermekle hata etmişsiniz bu durumda haksiz olan sizsiniz.

Kızlar merhaba!

akşam yemeği için siz de bir arkadasınızla sözleşin giyinin kuşanın ''ben çıkıyorum gelmek istersen gel ama gelmesen daha iyi'' diyerek sorun ve çıkın evden.

• Beğen
Reactions: anu

1. Konu Sahibi : sheinside

2. sheinsideÜyeÜye
    Özel Mesaj At
    Beğenildi:
    2
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    8
    Kizlar merhaba,

Benim 2 senelik bir iliskim var. Cok sukur cogu sey yolunda ama size bu haftasonu basima geleni anlatmak istiyorum verdigim tepki sizce de garip mi?

Erkek arkadasimla hergun gorusuruz, bu haftasonu 4 gunlugune annem ve teyzem ile izmire gittim. Geri donus icin ben hayaller kuruyorum, pazar erken doneriz ben hemen erkek arkadasimla gorusurum diye.

Aradim beyefendi evde arkadaslariylaymis, bende tum aksam mi ordalar dedim kovayim mi? Diyor. Erkek arkadasim tek basina yasiyor ama bir arkadasi insanlari bunun evine davet ediyor. (Bu arada bu davet eden arkadasi da surekli sevgilimde kiyor 2 aydir basbasa 1 gunumuz gecmedi) Erkek arkadasimda hic bisey diyememis.

Kizlar oyle sinirlendim ki gitmedim aksam yanina, bana yabanisin gelmiyosun egleniyoruz diyor bide. Ben sadece onunla basbasa gorusmek istedim. Ama noldu tum gece evde kos kos oturdum, o arkadaslariyla disari cikti, eve gitti eglendi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eski konularına bakın yıne bi fayk

Eski konularıma iyi bak eşimle sevgiliyken kızın bana yaptıklarını anlatmıştım, onun dışında yine sevgiliyken arkadaş düşkünlüğü ile ilgili konu açmışım. Kız isteme ile de ilgili konum var.

Yeni evliyiz gerçekten akıl almak için yazdım. Topa konmak için değil.

1. Konu Sfaeinside

2. sheinsideÜyeÜye
    Özel Mesaj At
    Beğenildi:
    2
    Beğendikleri:
    0
    Ödül Puanları:
    8
    Kizlar merhaba,

Benim 2 senelik bir iliskim var. Cok sukur cogu sey yolunda ama size bu haftasonu basima geleni anlatmak istiyorum verdigim tepki sizce de garip mi?

Erkek arkadasimla hergun gorusuruz, bu haftasonu 4 gunlugune annem ve teyzem ile izmire gittim. Geri donus icin ben hayaller kuruyorum, pazar erken doneriz ben hemen erkek arkadasimla gorusurum diye.

Aradim beyefendi evde arkadaslariylaymis, bende tum aksam mi ordalar dedim kovayim mi? Diyor. Erkek arkadasim tek basina yasiyor ama bir arkadasi insanlari bunun evine davet ediyor. (Bu arada bu davet eden arkadasi da surekli sevgilimde kiyor 2 aydir basbasa 1 gunumuz gecmedi) Erkek arkadasimda hic bisey diyememis.

Kizlar oyle sinirlendim ki gitmedim aksam yanina, bana yabanisin gelmiyosun egleniyoruz diyor bide. Ben sadece onunla basbasa gorusmek istedim. Ama noldu tum gece evde kos kos oturdum, o arkadaslariyla disari cikti, eve gitti eglendi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadasim konu temmuzda açilmiş evlenmiş olamaz mi?

X