Kim neden yapar bunu

evet ama mesela bizler 24 saat ayetel kürsi okuyamayiz öyle degilmi,
ayrica ayetel kursiyi ben arapca olarak yazmasini bilmiyorum mesela
ama bir hoca onu bir kagidin uzerine yazip, muska gibi yanimizda tasimasini isteyebilir,
ki Allahin izniyle bu dua onu korur mesela
bu yüzden gidilir hocaya mesela,
zaten o parada talep etmez onu anlatmaya calistim

Ben kitaptan fotokopi çektirirdim açıkçası taşımam gerekiyorsa :31: Neyse herkes bildiğini yapsın bence saçma olduğu aşikar ama bunu size ispatlamak için elimden bir şey gelmez sanırım çünkü kesin diye inanıyorsunuz :31:

Son düzenleme:
Ben kitaptan fotokopi çektirirdim açıkçası taşımam gerekiyorsa :31: Neyse herkes bildiğini yapsın bence saçma olduğu aşikar ama bunu size ispatlamak için elimden bir şey gelmez sanırım çünkü kesin diye inanıyorsunuz :31:

Büyüye inanmayan birisinede bunun gercekliligini anlatmak imkansiz sanirim :)
ama maleseefff
malesef diyorumki var

ve bu büyüler kendi basina bozulup gitmiyor ne yazikki

ama maleseefff
malesef diyorumki var

Ben büyüye inanıyorum ki Kur'an da yazan bir şeye neden inanmayayım ..Neyse anlaşamadık..

Kimsenin inancına saygısızlık edemem ama Hocaymış falan çok saçma kalıyor ...
Aranızdaki sorun tamamen sizden kaynaklanıyor bence

hocaya gitmedende ben söylerdim bana sorsaydiniz sizde büyü var diye:)))
hangi hoca büyü falan yok keyfinize bakin derki
hocaya giden parayla bir yemek yeseydiniz belki konusarak bibirinizi anlardiniz vesselam :)

Son düzenleme:
Büyü var mı yok mu diye düşünme bile. Nas ve Felak surelerini bol bol oku ve salavat getir. Annenden, tanıdığın kişilerden de sizin için dua etmesini isteyebilirsin, gıyaben yapılan dua kabul olurmuş.

hocaya gitmedende ben söylerdim bana sorsaydiniz sizde büyü var diye:)))
hangi hoca büyü falan yok keyfinize bakin derki
hocaya giden parayla bir yemek yeseydiniz belki konusarak bibirinizi anlardiniz vesselam :)

bu olaydan sonra yüz yüze konuşamadık hiç sevgilimle mesaj atıp sordum yarım saat önce hoca para almadı dedi

bu olaydan sonra yüz yüze konuşamadık hiç sevgilimle mesaj atıp sordum yarım saat önce hoca para almadı dedi

dedigim gibi zaten o hoca eger sahtekar degilse, ki sahtekar dolandirici biri zaten hoca degildir,
ozaman para felan almaz, yani normali bu, bi dua yazar, yada uyarir felan iste,

türkiyede hocalar malesef nekadar kötü biliniyor yaa, kimse güvenmiyor cok yazik..

Erkek arkadaşında ona bu aklı veren arkadaşıda cahilmiş ne işiniz var hacıyla hocayla yahu siz daha çıkarken böyleyse evlenseniz nolur başınıza gelen her husumette hocaya koşarsanız işiniz var.

Erkek arkadaşında ona bu aklı veren arkadaşıda cahilmiş ne işiniz var hacıyla hocayla yahu siz daha çıkarken böyleyse evlenseniz nolur başınıza gelen her husumette hocaya koşarsanız işiniz var.

bunun cahillikle ne alakası var,bunlar olan şeyler inanmıyosanız onu bilemem
her tartışmada kimseye koştuğumuz yada uğraştığımız filan da yok sadece bi kez gidildi işte

ama maleseefff
malesef diyorumki var

evet haklısın Kur'an'da geçiyor. fakat sonuca ulaştığı geçiyor mu?

yani yapmaya yeltenen insanlar olduğu kesin tabi :44:

evet haklısın Kur'an'da geçiyor. fakat sonuca ulaştığı geçiyor mu?

yani yapmaya yeltenen insanlar olduğu kesin tabi :44:

Allah korusun, keske ulasmasa, ama ulasmasa insanlar niye yapsin dimi bosu bosuna?
Allah gercekten herkesi korusun büyüden ve böyle fesat düsünceleri olan kiskanc insanlardan..

Allah korusun, keske ulasmasa, ama ulasmasa insanlar niye yapsin dimi bosu bosuna?
Allah gercekten herkesi korusun büyüden ve böyle fesat düsünceleri olan kiskanc insanlardan..

amin amin gerçekten, insan sırf o kötü niyetle birşeylerle uğraştıklarını bile düşününce korkuyo

Allah korusun...

hocaya gidipte hayır sizde büyü müyü yok diyenini hiç duymadım:ssz:

ben duydum.. bi arkadaşımla gittiydik zat-ı muhteremin birine, eşiyle çok tartışıyolardı, annesinin ismini sordu, birde kendi adını, sonra bi kitaba baktı fln.. sonra da "kızım sizde hiç bişey yok, sen edepsizsin biraz" dedi.. ki hakikaten arkadaşımın çenesi dillere destandır :9:
bende tüm yol boyunca gülüp dalga geçtim, hala da geçiyorum edepsiiiiz diye:9:

valla kızlar geçen yıl girseydim bu topiğe bende mümkün değil derdim ama çok sevdiğim 2 insanın başına geldi ve ben artık inanıyorum.. Allah'ım bizi kötü insanlardan korusun, uzak etsin böyle şeyleri..

hoca mı ?
kusura bakmayın gerçeklik payı nedir bilmiyorum ama komik geldi hani ..
Türk erkeği yapısı gereği pek ilgi duymaz da bu tarz şeylere...
hem takdir Allah'ın..inanmayın siz bunlara..
içinizi rahatlatmak için bol bol dua edin..
hoca,büyü filan ne bileyim ya..!

Hocaya gidipte sizde büyü yok evinize gidin cevabı alan biri hiç görülmüş müdür:) Kötü enerji ,kötü şeyleri çağırır. Büyü var diye düşünürseniz sıkıntılar sizi bırakmaz. Bence inanmayın böyle şeylere.

sen duani et içini ferah tut .o hocalar hep büyü var derler zaten amann inanmayın onlara ya yalancı onlar amaçları para koparmak.

Back
X