Kim neden yapar bunu

Lyd_____

Hiç Umudum Kalmadı.
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
657
2
26
Ankara
meraba kızlar
sevgilimle çok sık kavga etmeye başladık
geçen gün ettiğimiz kavgada bunlardan biriydi
dışardaydık sevgilimin bi arkdaşı var onunla karşılaştık anladı tartıştığımızı nolcak sizin bu haliniz dedi sonra ayrılırken dedi ki sevgilime bi hoca var ona bi baktırsana bişey demedik
ertesi gün sevgilim msj attı gidiyorum baktırmaya dedi gitmiş
hoca demiş ki biri sizi ayırmak için büyü yaptırmış bi bayanmış bu ismini filan vermemiş
hemen bozulmaz zamanla bozulcak demiş
paylaşmak istedim çünkü içim çok sıkılıyor sürekli dua ediyorum,birde gerçekten öylemi zamanla mı bozulur bi bilginiz var mı

Hoca mı??? Yapmayın Allah aşkınıza kim hocaya gitse büyü çıkar tabi neden? Çünkü adam para kazanacak! Oturun sadece duanızı yapın yeter..

Son düzenleme:
kavga ediyosunuz diye hemen hocaya mı gittinizi bizde cok sık kavga ediyoruz ama nolmuşki hoca tabikide büyü der para kazancak hay allhım yememiş içmemiş hocaya mı gitmiş hyr arkdaşınında başka önerebilceği bişi yokmuymuş çok sık kavga ediyosanız pskoloğa gidin daha ii olur!

ne buyusu allah askına? zamanla bozulacak kı sızden bol bol para tırtıklasın tabı:27:gecen bır ılahıyatcı tvde buyu olayına deyınıyordu,felak nas surelerı okunsun hocaya falan gıdılmesın bu tarz seyler ıcın ınanmasınlar ole hocalara hacılara ne ıstıceksenız allahtan ısteyın falak nas surelerını okuyun demıstı.ınanmayın ole seylere tartısıyo olabılırsınız gayet normal hacıya hocaya gıdıcegınıze ılıskınızı bır gozden gecırın yada bır pıskologa gıdın buyumus sıhırmıs bos ıslerle ugrasmayın.

Hoca size yok birşey dese bilir ki bir daha gitmeyecksiniz...Tabi ki var diyecek...İçinize kurt düşsün ve tekrar gidin diye....İnanma böyle şeylere...Büyü diye bir şey var ama sen düşünme,ihtimal verme...Bol bol dua et...Otur düşün bakalım nelerden kavga ediyorsnuz.O zaman belki bulursun sorunun kaynağını ve otomatik olarak biter kavgalar...

valla sımdı bende hocaya gıtsem kımbılır neler solucek hıcbırseyın yok dıcek halı yokya:ssz:nedense her gıdenede aynı hıkaye buyu var sende :9:hepımızde buyu var zaten:51:dıkkat edın de o gıttıgınız hoca kılodunuzu falan ıstemesın:37:

sorununuzu kendi aranızda çözmek yerine bi hocaya başvurmanız çok yanlış..

aranızda sorun varsa bunun kaynağı ikinizden başkası değildir hocaya gitmek yerine oturup konuşmanız daha mantıklı olurdu. ki bu saatten sonra yapmanız gereken yine en sağlıklı yöntem yapıcı şekilde konuşmanız olacaktır.. ilişki sizin yine çare sizden çıkacak hacıdan hocadan değil

cevaplarınz için teşekkürler haklısınız tabi ki oturup konuşarak çözülür herşey
ama arkadaşının aklına uyup gitmiş işte,
büyüde olan bişey sonuçta çok huzursuz oldum canım sıkıldı
herşeyi kafama takıyorum zaten bi bu eksikti

kim neden yapar bunun cevabı olrak aklına kimse gelmiyorsa inanma derim... evliler için filan duymuştum ama sevgililer içinde böyle psikopata bağlayanlar varmıdır bilemem... varsa da büyüye inat alttan almaya çalış madem,mutlu sona ulaşırsınız inşallah.

Hoca mı??? Yapmayın Allah aşkınıza kim hocaya gitse büyü çıkar tabi neden? Çünkü adam para kazanacak! Oturun sadece duanızı yapın yeter..

Allah askina, hocanin bu isten para kazanacagini nerden cikardiniz ???
Gercek bir hoca (eger sahte bir kisilik degilse, ki öyle insanlar zaten hoca degil)
dedigim gibi gercek bir hoca zaten para istemez böyle birsey icin, büyü bozdurmak yada okutmak parayla yapilmiyor,
lütfen hocalarin adini böyle kötülemeyin, onlar Allah rizasi icin yapiyor ne yapiyorlarsa.
dedigim gibi normal bir hocadan kastediyorum, sahtekarlara zaten hoca demeyin lütfen.

Ayrica öbür arkadasta nas felak okuyun, hoca büyü bozazamaz demis, öyle birseyde yok.
Elbette nas ve felak sureleri cok önemli, bide ayetel kürsü, icinizi rahatlatir, ve Allahin izniyle korur,
Ama eger isin icinde gercekten büyük bir büyü varsa (ki olmayabilirde bu durumda, sadece misal veriyorum)
onu bir hoca bozabilir ancak, oda zaten parayla pulla degil, duayla yapar bunu, muska yazar vs vs

Allah hepimizi büyüden ve büyücülerden korusun, onlar ahiretlerini mahvediyorlar

kim neden yapar bunun cevabı olrak aklına kimse gelmiyorsa inanma derim... evliler için filan duymuştum ama sevgililer içinde böyle psikopata bağlayanlar varmıdır bilemem... varsa da büyüye inat alttan almaya çalış madem,mutlu sona ulaşırsınız inşallah.

bir de bayanın tipini filan tarif etmiş,
kimse aklıma gelmiyo açıkcası,varsa da benim tanıdığım biri değil sevgilimin tanıdığı biri olabilir çünkü onunla uğraşan insanlar var malesef komşuları akrabaları..
ama yorum yapan arkadaşlara hak verdim adam para alcak tabi
kızdım bende sevgilime gitmeseydin filan dedim,benim kötü bi huyum herşeyi takıyorum kafama zaten

Gercek bir hoca (eger sahte bir kisilik degilse, ki öyle insanlar zaten hoca degil)
dedigim gibi gercek bir hoca zaten para istemez böyle birsey icin, büyü bozdurmak yada okutmak parayla yapilmiyor,
lütfen hocalarin adini böyle kötülemeyin, onlar Allah rizasi icin yapiyor ne yapiyorlarsa.
dedigim gibi normal bir hocadan kastediyorum, sahtekarlara zaten hoca demeyin lütfen.

Ayrica öbür arkadasta nas felak okuyun, hoca büyü bozazamaz demis, öyle birseyde yok.
Elbette nas ve felak sureleri cok önemli, bide ayetel kürsü, icinizi rahatlatir, ve Allahin izniyle korur,
Ama eger isin icinde gercekten büyük bir büyü varsa (ki olmayabilirde bu durumda, sadece misal veriyorum)
onu bir hoca bozabilir ancak, oda zaten parayla pulla degil, duayla yapar bunu, muska yazar vs vs

Allah hepimizi büyüden ve büyücülerden korusun, onlar ahiretlerini mahvediyorlar
Amin.
bunu bende bilmiyordum para istemeyenlerin olduğunu yani..
sevgilime para alıp almadığını bile sormadım
direk almıştır diye düşündüm ben
muska yazıp vermiş sevgilime ama sadece ona yazmış bana yazmamış yani

Son düzenleme:
bu büyü büyücü hacı hoca olayı sadece sizin aklınızı bulandıracak..
dünya dualar üzerinde kuruldu insanlar neler yaşıyorlar yine çıkış yolu olarak büyüdür demiyorlar..
kendin sizin için dua edersin.
bi de sevgililer tartışırlar normal bazı dönemler çok bazı dönemler hiç tartışmazlar. ben bile 1 haftadır kendi kendime bi halledeyim aileme arkadaşlarıma karşı belki mevsim değişimi, okulla ilgili sıkıntılarla ilgili çart çurt bu tür şeyler düşün. iyi düşün yani diğer türlü işin içinden çıkamazsın

bu büyü büyücü hacı hoca olayı sadece sizin aklınızı bulandıracak..
dünya dualar üzerinde kuruldu insanlar neler yaşıyorlar yine çıkış yolu olarak büyüdür demiyorlar..
kendin sizin için dua edersin.
bi de sevgililer tartışırlar normal bazı dönemler çok bazı dönemler hiç tartışmazlar. ben bile 1 haftadır kendi kendime bi halledeyim aileme arkadaşlarıma karşı belki mevsim değişimi, okulla ilgili sıkıntılarla ilgili çart çurt bu tür şeyler düşün. iyi düşün yani diğer türlü işin içinden çıkamazsın

evet olumlu düşünüp dua etmek lazım

Sonuçta okuma yazma biliyoruz öyle değil mi? Herkes kendi duasını edebilecek seviyede eskisi gibi okuma yazma bilinmediği için gidilmiyor öyle dualar edilsin diye.. Araştırıp kendi duasını edebilir devir kötülüklerin ortada kol gezdiği devir kime neye nasıl güveneceksiniz? Elbette çok ciddi durum olur var öyle de(ne bileyim 3 harflilerin uğraştığı insanlar) sonuçta gidilir gerçekten güvenilir hocaya anlarım o zaten ücret de talep etmez. Ama öyle hemen gitmiş büyü var demiş kadının tipini tarif etmiş bence tuhaf yani açıkçası :44:

Büyü vardır, kendini şaşırmış, ahiretinden endişe tutmayan bazı şuursuzlar var uğraşan.

Ama hiç bir şey Allah'ın kudretinden üstün değildir, dualarını et, bol bol Nas ve Felak surelerini oku, Allah'a sığın, o büyüyü lanetlemiştir, samimi bir kalple kendine sığınan kulunu her zaman korur. Ne hocaya git, ne söylenenleri kafana tak, dualarını et sadece.

Sonuçta okuma yazma biliyoruz öyle değil mi? Herkes kendi duasını edebilecek seviyede eskisi gibi okuma yazma bilinmediği için gidilmiyor öyle dualar edilsin diye.. Araştırıp kendi duasını edebilir devir kötülüklerin ortada kol gezdiği devir kime neye nasıl güveneceksiniz? Elbette çok ciddi durum olur var öyle de(ne bileyim 3 harflilerin uğraştığı insanlar) sonuçta gidilir gerçekten güvenilir hocaya anlarım o zaten ücret de talep etmez. Ama öyle hemen gitmiş büyü var demiş kadının tipini tarif etmiş bence tuhaf yani açıkçası :44:

evet ama mesela bizler 24 saat ayetel kürsi okuyamayiz öyle degilmi,
ayrica ayetel kursiyi ben arapca olarak yazmasini bilmiyorum mesela
ama bir hoca onu bir kagidin uzerine yazip, muska gibi yanimizda tasimasini isteyebilir,
ki Allahin izniyle bu dua onu korur mesela
bu yüzden gidilir hocaya mesela,
zaten o parada talep etmez onu anlatmaya calistim

Back
X