Kımı Yoko

huzurgerek

Simdi, cati katinda inziva vakti..
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
1.489
1.162
Kızlar sürekli sitelerde reklamı yapılıyor bu boy uzatmak için kullanılıyormuş.
.....
Benim boyum 1.60 sevgiliminde 1.65 alıp kullansak mı ne?
Deneyen var mı aranızda? Yorumlara bakıyorum olumsuz yazan olmamış ama kararsız kaldım. :KK14:

Son düzenleyen: Moderatör:
ıste davul bıle dengı dengıne
dusunsene sevgılın uzuyormus 180 sen kalıyormusun
ınanmıyorum oyle seylere ben

Kızlar sürekli sitelerde reklamı yapılıyor bu boy uzatmak için kullanılıyormuş. http://www.kiminewstime.com/yoko/
Benim boyum 1.60 sevgiliminde 1.65 alıp kullansak mı ne?
Deneyen var mı aranızda? Yorumlara bakıyorum olumsuz yazan olmamış ama kararsız kaldım. :KK14:
O yorumları genelde o firma çalışanları yazıyor, çok güvenmeyin derim. Ki zaten mantık olarak boy belli bir yaşa kadar uzar, dahada uzaması mümkün degildir.

Sitedeki yorumlar bana yapay geldi mesela herkes ismini açıkça yazmış hiç rumuz falan yok. Gerçek sitelerde böyle olacağını düşünmüyorum. Göz boyamak için yapılmış gibi. Ayrıca içeriği nedir gerçekten bir çok doktor tarafından onaylanmış mı.. Kemik gelişimi durduktan sonra uzama olacağını düşünmüyorum. Benim bir arkadaşım 1.53 civarı boyunu çok takıyordu ve doktora gitti kemik gelişimin durmuş demiş testler yapılmış röntgen falan çekilmiş. Tek yapabileceğimiz ameliyat olur ama o da çok sancılı ve uzun bir süreç demiş. Ben olsam kullanmazdım.

ben de güvenmiyorum böyle şeylere.sizin ve sevgilinizin yaşı kaç?
maalesef belli bir yaştan sonra uzama olmuyor.kemik gelişimi tamamlanmışsa yapacak bişey yok.

spor ve dengeli beslenmeyle 23-24 yaşına kadar uzama olabildiğini duymuştum.
en iyisi spor.basketbol oynayabilirsiniz.hiçbir şey olmasa da zararı olmaz.farklı faydaları olur.

Teşekkür ederim denenebilir.
Yani normal ayakkabı giydiğimizde benden uzun. Ama ben hiç topuklu giyemiyorum.
Özel günlerde ne yapacağım nişan-evlililik gibi bilemiyorum :KK69:

Dışardan yapılan hiç bir müdahale boyu uzatmaz. Bunun tek çaresi çok acılı bir dizi ameliyatlar serisidir. Onda da 5-7 cm arası uzar bacak boyu.

spor ve dengeli beslenmeyle 23-24 yaşına kadar uzama olabildiğini duymuştum.
en iyisi spor.basketbol oynayabilirsiniz.hiçbir şey olmasa da zararı olmaz.farklı faydaları olur.

Basketbol boy uzatmaz canım, uzama potansiyeli olanları basketbolcu yaparlar. Zilyon tane teste sokmuşlardı beni :KK70:

Voleybol ve yüzme ise tam tersi muazzam boy uzatır.

Kızlar zaten gerekeni yazmış, inanmayın böyle şeylere...Umut fakirin ekmeğidir diye düşünmenizi sağlayıp dünya kadar para kazanıyorlar.

Basketbol boy uzatmaz canım, uzama potansiyeli olanları basketbolcu yaparlar. Zilyon tane teste sokmuşlardı beni :KK70:

Voleybol ve yüzme ise tam tersi muazzam boy uzatır.
aslında evet o çok doğru.birazda kalıtsal mirastır bu diye düşünüyorum.mesela anne baba uzundur.çocuk 160 cm dir.sağlıklı beslenme ve basketbolla 170 cm olabilir fakat 180 cm olmaz.genlerden gelen sınırların çok dışına çıkılamıyor sanırım.eğer hafızam beni yanıltmadıysa lisede ki spor hocası yapmıştı bu açıklamayı.

X