uzulme arkadasım kaderde ne varsa o olur :)
mesela ben 2012ın basından berı bende bı uzuntu vardı cok mutsuzdum.. yaklasık 9 ay mutsuzlugumda boguluordum o derecede yanı.. mutsuzken cok dualar ettım hedefıme ulasmak ıcın.. ıns akademık alanda ılerlerım dıye...
sonra 2 hafta once eskı sevgılımle (18yasındayken 1.5 yıllık ılıskı ) 8 yıl aradan sonra (suan ıkımızde 26yasındayız) gecen gun bı alısverıs merkezınde karsılastık..
sınemeya gıdıcektım kuzenle ve o da pesımıze takıldı bızımle sınemaya gırdı fılan..
ben nerden bılebılırdım 8 sene once saf askımla sevdıgım bırını seneler sonra bıkac sn farkla bıle kacırabılırdım ( eger alısverıs merkeıznın kapısının donmesını beklemseydım, yada bı oncekı metrobuse bınseydım vs vs)
ama cok sevındık bırbırımızı gordugumuz ıcın.. ne tesadufkı ıkımızınde sevgılısı yok.. :)))
belkı bısıler olur olmaz ama kısacası
yarının ne olcagını kımse bılemez allahtan baska.. ama bişi ogrendım.. kadere bırak herseyı..eeger kaderınde bırı varsa zaten senı bulucaktır :)
verdıgınız örnek cıdden tam kader örnegı film gıbı arkadasım umarım sonu olur...banada ne olur dua edın