kımle bulusmak istesem sorun cıkıyor??

uzulme arkadasım kaderde ne varsa o olur :)

mesela ben 2012ın basından berı bende bı uzuntu vardı cok mutsuzdum.. yaklasık 9 ay mutsuzlugumda boguluordum o derecede yanı.. mutsuzken cok dualar ettım hedefıme ulasmak ıcın.. ıns akademık alanda ılerlerım dıye...

sonra 2 hafta once eskı sevgılımle (18yasındayken 1.5 yıllık ılıskı ) 8 yıl aradan sonra (suan ıkımızde 26yasındayız) gecen gun bı alısverıs merkezınde karsılastık..

sınemeya gıdıcektım kuzenle ve o da pesımıze takıldı bızımle sınemaya gırdı fılan..

ben nerden bılebılırdım 8 sene once saf askımla sevdıgım bırını seneler sonra bıkac sn farkla bıle kacırabılırdım ( eger alısverıs merkeıznın kapısının donmesını beklemseydım, yada bı oncekı metrobuse bınseydım vs vs)

ama cok sevındık bırbırımızı gordugumuz ıcın.. ne tesadufkı ıkımızınde sevgılısı yok.. :)))

belkı bısıler olur olmaz ama kısacası

yarının ne olcagını kımse bılemez allahtan baska.. ama bişi ogrendım.. kadere bırak herseyı..eeger kaderınde bırı varsa zaten senı bulucaktır :)

verdıgınız örnek cıdden tam kader örnegı film gıbı arkadasım umarım sonu olur...banada ne olur dua edın

Demekki yüce ALLAH istemiyor canim hic kafanda kurcalama..

Birgün biri gelir vede anlarsin neden herseyin ters gittigini kimseyle neden olmadigini o gün anlarsin..

Demekki senin daha cok hakketcegin biri varmis, hayirlisi :34:

Canım bunu bu kadar sorun yaptığın için olabilir belkide , benim hayatımda 4 yıldır kimse yoktu istemedimde olmasını şimdi birisi var uzağız birbirimize Vanda o , ama öyle bir anda çıktı ki karşıma inanmıyordum hiç çıkacağına bende 28 yaşındayım yani belli olmuyor ki bu işler hayırlısı bu belkide , hobi kurslarına falan gitsen yeni ortamlar edinsen.

Canım bunu bu kadar sorun yaptığın için olabilir belkide , benim hayatımda 4 yıldır kimse yoktu istemedimde olmasını şimdi birisi var uzağız birbirimize Vanda o , ama öyle bir anda çıktı ki karşıma inanmıyordum hiç çıkacağına bende 28 yaşındayım yani belli olmuyor ki bu işler hayırlısı bu belkide , hobi kurslarına falan gitsen yeni ortamlar edinsen.

canım valla cıkacaksa heryerde cıkıyor kurs murs hıkaye ben kursa bırını bulmak ıcın degıl de kendım ıcın gıtmek ıstıyorum.. sende onu demek ıstedın zaten anladıgım kadarıyla bazıları kursa gıt ortama gır dıo yaa kardesım madem bu işler kısmet cıkacaksa durduramam ozamn arasamda olmucaksa olmuyormu dogru degılmı??yanı evde oturan bırı degılım zaten ınsanla goruusrum cıkarım gezerım calısyorum begenılıorum ama ıs bu sevgılı olayına gelınce yok ta yok.. 2 yıldır kımse yok hayatımda

Back
X