Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar kımle bulusmaya kalkasam kımle bırlıkte olmak ıcın dusunsem hep bulusmalarımda bı aksılık cıkıyor gorusemıyorum yada aramıyor bıdaha neden böyle oluyor sızce hep bırıyle gorusmek yada devam etmek ıstesem bı sorun cıkıyor..
Dunyada bı ses dengesı vardır ne konusursan o aksılıkler soyledıgın her sey gelır gene sana doner bunu cok dıle getırmemneı onerırımm ben
Bununla alakalı belkı nazar deyıyor olabılır sırkelı suyla ııcıne accık tuzz atıp bı dus almanı oneırım ben bu kadar takma yanı olacagı varsa zaten oluyo![]()
Arkadaşım bu işler nasip kısmet meselesi evliliginde günü ve saati var o gün ve saat geldimi mutlaka olur sen bile şasırırsın kısmetim kapalı gibi düşünme sadece kısmet beklemesi derler aslında yani kısmetin kapalı falan degildir sadece saati ve günü gelmemiştir
ya tamam nasip kısmet de kardeşim.o zaman hiçbirşey yapmayalım öyle bekleyelim,nasıl olsa kısmet birgun gelir dıye...öyle şey olur mu hiç.her konuda ne deriz sen çalış ,çaba sarf et gerisi Allaha kalmış...çogumuz flört ettıklerımızle evlenıyoruz.hersey güllük gülistanlık mı? değil aşıgız dıyoruz ben buna alıştım artık onsuz yapamıyoruz dıyoruz çogu hareketlerıne göz yumuyoruz.ama yaş ilerleyınce aşık olmak da zorlaşıyor her hareketlerı göze batıyor ince eleyıp sıkı dokumaya baslıyoruz...üzümün sapı armudun çöpu derken yaş ilerliyor.ben yaş ilerledıkten sonra bıraz mantıklı düşünmek gerektıgını dusunuyorum.tabi içinizin almadıı ınsan ıle evlenmeyın ama çok fazla sıkı dokumaya da gerek yok...çünkü ilerde yalnızlık hiç çekilmezzzz....
Arkadaşım benim kısmet beklemesi dedim olay şudur çevremizde de oluyor bu tür olaylar kısmetim kapalı şuraya buraya gidelim diyen insanlar oluyor ama hiç kimsenin kısmeti kapalı degildir aslında herkesin kısmetinde vardır birileri ama o kişi ne zaman karşımıza çıkar bilemeyiz
sirkeli su ve tuz hiç duymamıstım ne işe yarıyor tesekkur ederım
sirkeli su ve tuz hiç duymamıstım ne işe yarıyor tesekkur ederım
cnmm ben snein için demıyorum..çevremde ki ınsanlar aklıma geldı de bu konuyu görunce aglıyorlar resmen ya koca yok dıye..ama bı anlatmaya baslıyor yok masada oturuken bır hareketını sevmemıs olmazmıs...bu kadar ıncelerlerse hıc olmaz bu işler ya kabul edecen kımseyı begenemıyorum dıyıp oturcan ya da sızlanmıcan.anlatmaya çalısıyorum bak dıyorum bızım kocalarımız dört dörtluk mü değil dıyorum herkesın kuusru var bıraz görmemezlıkten gelmek lazım bazı şeyleri...
canım sana katılıyorum bu konuda biraz
mesela benim bir arkadaşım var yanlış anlaşılmasın lütfennn kesinlikle küçümseme için sölemiyrum polemik olsun diyede ama illa yüksek lisans mezunu,kariyerli birisi olsun diye tutturuyor.kendisi ev bayanı çalışmıyor.yine küçümsemiyorum allah biliyor beni.işte geçenlerde biri ile tanıştırmışlar yok neymiş çocuğun gömleğinin rengi neden böyle imiş,bir kız ile görüşmeye gelirken giyinirmiymiş,yok gömleğini içine koymuş,dışarı salması lazımmış vs vs.
Abartmıyorum gerçekten bunları söledi.bende dedimki bak böle olmaz.30 yaşında kendisi şu an byöle yaparsan nasipin kapanır ister istemez dedim.takıntı hastalığı var kızda resmen.herşeyi elimi uzatmadan alayım diyen brisi.herşey 4 4 lük olsun dersen öyle koca yok anacımmmm.biz 4 4 lükmüyüz ki.herkesin bir kusuru vardır.
şimdi biz bayanlarda bir tuhaf olduk açıkçası