kımle bulusmak istesem sorun cıkıyor??

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
arkadaslar kımle bulusmaya kalkasam kımle bırlıkte olmak ıcın dusunsem hep bulusmalarımda bı aksılık cıkıyor gorusemıyorum yada aramıyor bıdaha neden böyle oluyor sızce hep bırıyle gorusmek yada devam etmek ıstesem bı sorun cıkıyor..

Mav,
Daha önce de demiştim
Sen bu durumu takıntı yaptığından olabilir
İlle de hayatının her döneminde bi erkek olmak zorunda değil

Nasip kısmet bu işler, bu kadar kasma kendini.

kısmetımde varsa olurmu yanıı evlenecegımız kişi kısmetımızemı yazlıo o olmassa baska bırını kaderımız sayamıyormuyuz??

belki senden yeterince etkilenmemişlerdir bir erkek isterse yapar ya da gerçekten aksilikler oluyordur. bu nedenle çok da zorlamamak lazım:34:

arkadaslar kımle bulusmaya kalkasam kımle bırlıkte olmak ıcın dusunsem hep bulusmalarımda bı aksılık cıkıyor gorusemıyorum yada aramıyor bıdaha neden böyle oluyor sızce hep bırıyle gorusmek yada devam etmek ıstesem bı sorun cıkıyor..

Dunyada bı ses dengesı vardır ne konusursan o aksılıkler soyledıgın her sey gelır gene sana doner bunu cok dıle getırmemneı onerırımm ben
Bununla alakalı belkı nazar deyıyor olabılır sırkelı suyla ııcıne accık tuzz atıp bı dus almanı oneırım ben bu kadar takma yanı olacagı varsa zaten oluyo:52:

Dunyada bı ses dengesı vardır ne konusursan o aksılıkler soyledıgın her sey gelır gene sana doner bunu cok dıle getırmemneı onerırımm ben
Bununla alakalı belkı nazar deyıyor olabılır sırkelı suyla ııcıne accık tuzz atıp bı dus almanı oneırım ben bu kadar takma yanı olacagı varsa zaten oluyo:52:

sirkeli su ve tuz hiç duymamıstım ne işe yarıyor tesekkur ederım

Arkadaşım bu işler nasip kısmet meselesi evliliginde günü ve saati var o gün ve saat geldimi mutlaka olur sen bile şasırırsın kısmetim kapalı gibi düşünme sadece kısmet beklemesi derler aslında yani kısmetin kapalı falan degildir sadece saati ve günü gelmemiştir

Arkadaşım bu işler nasip kısmet meselesi evliliginde günü ve saati var o gün ve saat geldimi mutlaka olur sen bile şasırırsın kısmetim kapalı gibi düşünme sadece kısmet beklemesi derler aslında yani kısmetin kapalı falan degildir sadece saati ve günü gelmemiştir

allah cok ısteyınce verır denıyor.. ama ben 29 yasımdayım ne zamn olacak cok ıstıyorum ne zamn gelecek bu vakıtt

ya tamam nasip kısmet de kardeşim.o zaman hiçbirşey yapmayalım öyle bekleyelim,nasıl olsa kısmet birgun gelir dıye...öyle şey olur mu hiç.her konuda ne deriz sen çalış ,çaba sarf et gerisi Allaha kalmış...çogumuz flört ettıklerımızle evlenıyoruz.hersey güllük gülistanlık mı? değil aşıgız dıyoruz ben buna alıştım artık onsuz yapamıyoruz dıyoruz çogu hareketlerıne göz yumuyoruz.ama yaş ilerleyınce aşık olmak da zorlaşıyor her hareketlerı göze batıyor ince eleyıp sıkı dokumaya baslıyoruz...üzümün sapı armudun çöpu derken yaş ilerliyor.ben yaş ilerledıkten sonra bıraz mantıklı düşünmek gerektıgını dusunuyorum.tabi içinizin almadıı ınsan ıle evlenmeyın ama çok fazla sıkı dokumaya da gerek yok...çünkü ilerde yalnızlık hiç çekilmezzzz....

ya tamam nasip kısmet de kardeşim.o zaman hiçbirşey yapmayalım öyle bekleyelim,nasıl olsa kısmet birgun gelir dıye...öyle şey olur mu hiç.her konuda ne deriz sen çalış ,çaba sarf et gerisi Allaha kalmış...çogumuz flört ettıklerımızle evlenıyoruz.hersey güllük gülistanlık mı? değil aşıgız dıyoruz ben buna alıştım artık onsuz yapamıyoruz dıyoruz çogu hareketlerıne göz yumuyoruz.ama yaş ilerleyınce aşık olmak da zorlaşıyor her hareketlerı göze batıyor ince eleyıp sıkı dokumaya baslıyoruz...üzümün sapı armudun çöpu derken yaş ilerliyor.ben yaş ilerledıkten sonra bıraz mantıklı düşünmek gerektıgını dusunuyorum.tabi içinizin almadıı ınsan ıle evlenmeyın ama çok fazla sıkı dokumaya da gerek yok...çünkü ilerde yalnızlık hiç çekilmezzzz....

Arkadaşım benim kısmet beklemesi dedim olay şudur çevremizde de oluyor bu tür olaylar kısmetim kapalı şuraya buraya gidelim diyen insanlar oluyor ama hiç kimsenin kısmeti kapalı degildir aslında herkesin kısmetinde vardır birileri ama o kişi ne zaman karşımıza çıkar bilemeyiz

Arkadaşım benim kısmet beklemesi dedim olay şudur çevremizde de oluyor bu tür olaylar kısmetim kapalı şuraya buraya gidelim diyen insanlar oluyor ama hiç kimsenin kısmeti kapalı degildir aslında herkesin kısmetinde vardır birileri ama o kişi ne zaman karşımıza çıkar bilemeyiz

cnmm ben snein için demıyorum..çevremde ki ınsanlar aklıma geldı de bu konuyu görunce aglıyorlar resmen ya koca yok dıye..ama bı anlatmaya baslıyor yok masada oturuken bır hareketını sevmemıs olmazmıs...bu kadar ıncelerlerse hıc olmaz bu işler ya kabul edecen kımseyı begenemıyorum dıyıp oturcan ya da sızlanmıcan.anlatmaya çalısıyorum bak dıyorum bızım kocalarımız dört dörtluk mü değil dıyorum herkesın kuusru var bıraz görmemezlıkten gelmek lazım bazı şeyleri...

Insan uzerındekı negatıf enerjıyı temızlıyooooooo :)))) nazarı fılan nazar da olabılır

Bıde kımle neyle nereye gıdıcenı fazla ınsana soleme olcagı varsada olede olmuyor

Insan uzerındekı negatıf enerjıyı temızlıyooooooo :)))) nazarı fılan nazar da olabılır

Bıde kımle neyle nereye gıdıcenı fazla ınsana soleme olcagı varsada olede olmuyor

Kısmet ise gelir Hint'ten Yemen'den kısmet değilse ne gelir elden :30: Herşeyin hayırlısı eğer birşeyler olmuyorsa ya olmaması gerektiği içindir yada daha iyisi olacağı için böyle düşünün herşeyde vardır bir hayır zamanı gelince olur canını sıkmayın

ben gecenlerde bır ınsanla tanıstım onun benımle gorusememesını bıle sıneye cektım 2 hafta boyunca benım ufak bı kızgınlıgımla benden vazgectııı daha ılıskıye tam baslamadan bıle kardesım ben kendıne bakan calısan bı bayanım begenılırımde gel görkı yok kımse ya yokk bana bırde sen ıstemıyorsun dıyolar sınır oluyorum.. ya eleyecegım ınsan bıle cıkmıo karsıma

Bence de bu konuyu çok takıntı haline getirmemek lazım.Olumsuz şeyler düşünüp başımıza toplamayalım (: Bir şey kısmetse gerçekten olur,kimse de önüne geçemez veee aslında yalnızlık,özgürlükte çok güzel şey..bence yalnızken hazır,tadını çıkartmak lazım ((: bir gün öyle birisi çıkar ki karşına,bütün bunlar silinir,çook güzel bir aşk yaşarsın...

cnmm ben snein için demıyorum..çevremde ki ınsanlar aklıma geldı de bu konuyu görunce aglıyorlar resmen ya koca yok dıye..ama bı anlatmaya baslıyor yok masada oturuken bır hareketını sevmemıs olmazmıs...bu kadar ıncelerlerse hıc olmaz bu işler ya kabul edecen kımseyı begenemıyorum dıyıp oturcan ya da sızlanmıcan.anlatmaya çalısıyorum bak dıyorum bızım kocalarımız dört dörtluk mü değil dıyorum herkesın kuusru var bıraz görmemezlıkten gelmek lazım bazı şeyleri...

canım sana katılıyorum bu konuda biraz
mesela benim bir arkadaşım var yanlış anlaşılmasın lütfennn kesinlikle küçümseme için sölemiyrum polemik olsun diyede ama illa yüksek lisans mezunu,kariyerli birisi olsun diye tutturuyor.kendisi ev bayanı çalışmıyor.yine küçümsemiyorum allah biliyor beni.işte geçenlerde biri ile tanıştırmışlar yok neymiş çocuğun gömleğinin rengi neden böyle imiş,bir kız ile görüşmeye gelirken giyinirmiymiş,yok gömleğini içine koymuş,dışarı salması lazımmış vs vs.
Abartmıyorum gerçekten bunları söledi.bende dedimki bak böle olmaz.30 yaşında kendisi şu an byöle yaparsan nasipin kapanır ister istemez dedim.takıntı hastalığı var kızda resmen.herşeyi elimi uzatmadan alayım diyen brisi.herşey 4 4 lük olsun dersen öyle koca yok anacımmmm.biz 4 4 lükmüyüz ki.herkesin bir kusuru vardır.
şimdi biz bayanlarda bir tuhaf olduk açıkçası

canım sana katılıyorum bu konuda biraz
mesela benim bir arkadaşım var yanlış anlaşılmasın lütfennn kesinlikle küçümseme için sölemiyrum polemik olsun diyede ama illa yüksek lisans mezunu,kariyerli birisi olsun diye tutturuyor.kendisi ev bayanı çalışmıyor.yine küçümsemiyorum allah biliyor beni.işte geçenlerde biri ile tanıştırmışlar yok neymiş çocuğun gömleğinin rengi neden böyle imiş,bir kız ile görüşmeye gelirken giyinirmiymiş,yok gömleğini içine koymuş,dışarı salması lazımmış vs vs.
Abartmıyorum gerçekten bunları söledi.bende dedimki bak böle olmaz.30 yaşında kendisi şu an byöle yaparsan nasipin kapanır ister istemez dedim.takıntı hastalığı var kızda resmen.herşeyi elimi uzatmadan alayım diyen brisi.herşey 4 4 lük olsun dersen öyle koca yok anacımmmm.biz 4 4 lükmüyüz ki.herkesin bir kusuru vardır.
şimdi biz bayanlarda bir tuhaf olduk açıkçası

gerçekten baya bi abartı olmuş bunlar. tamam ev kızı ve 30 yaşınada gelmiş diye gözü kapalı herkesi beğenecek hali yok ama bu anlattıklarınızı şimdi çoluk çocuklar bile yapmıyor. bu kafayla giderse bekar yalnız biri olarak sürer hayatını.
konu sahibine gelecek olursak, bende üstünüzde bi nazar olabileceğini düşündüm. biriyle buluşacağınız zmn herkese söylemeyin hatta kimseye söylemeyin. çnk nazar değebileceğine çok inanırım ben. ne zmn heyecanla birşeyi beklesem, şöyle şöyle olacak, gidecez vs diye dillendirsem olmaz o. bişey çıkar olmaz.
ha birde herkesin vardır bi nasibi bi yerlerde kendini bekleyen. zamanı gelince bulacaktır o sizi merak etmeyin.

bende üzerimde bı nazar oldugunu dusunuyorum hayatıma bırı gırecektı benım mutlulugum ınsanların cok dıkkatını cektı sordular anlattım ve anlattıktan sonra hersey tesıne dondu bı anda

uzulme arkadasım kaderde ne varsa o olur :)

mesela ben 2012ın basından berı bende bı uzuntu vardı cok mutsuzdum.. yaklasık 9 ay mutsuzlugumda boguluordum o derecede yanı.. mutsuzken cok dualar ettım hedefıme ulasmak ıcın.. ıns akademık alanda ılerlerım dıye...

sonra 2 hafta once eskı sevgılımle (18yasındayken 1.5 yıllık ılıskı ) 8 yıl aradan sonra (suan ıkımızde 26yasındayız) gecen gun bı alısverıs merkezınde karsılastık..

sınemeya gıdıcektım kuzenle ve o da pesımıze takıldı bızımle sınemaya gırdı fılan..

ben nerden bılebılırdım 8 sene once saf askımla sevdıgım bırını seneler sonra bıkac sn farkla bıle kacırabılırdım ( eger alısverıs merkeıznın kapısının donmesını beklemseydım, yada bı oncekı metrobuse bınseydım vs vs)

ama cok sevındık bırbırımızı gordugumuz ıcın.. ne tesadufkı ıkımızınde sevgılısı yok.. :)))

belkı bısıler olur olmaz ama kısacası

yarının ne olcagını kımse bılemez allahtan baska.. ama bişi ogrendım.. kadere bırak herseyı..eeger kaderınde bırı varsa zaten senı bulucaktır :)

Back
X