- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi Kahlofrida
Konu 2017 nin ya oyle oluyor91’liler 26 yaşında mı oluyor ya. Ben baya iyiymişim o halde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu 2017 nin ya oyle oluyor91’liler 26 yaşında mı oluyor ya. Ben baya iyiymişim o halde![]()
Canım 1991 doğumluysan 26 degil 28 yaşındasın ama önemli değil çevremde 30 yaş civarı o kadar evlenmemiş genç hanım var ki.Allah hayırlısını versin.
Şimdi farkettim konu eskiymiş.Durumda bir değişiklik var mı?
Konu 2 sene öncenin, maalesef yaş 26 da kalmıyor:)) hala bir değişiklik yok hayırlısı artık akışına da bırakamıyorum ama elimden gelen bu.
Cidden 26 da bunu demiştim garip geldi bazılarına, şu anda erkeklerin 25i geçen kızı evde kalmış ya da bir kusuru varmış gibi algılamalarını da gördükçe herhalde benim kaderim de bu diyorum 26 yaşındayken daha erken diyenler 2 sene sonra hala bir şeylerin değişmediğini görünce belki kaygılarımın boş ve gereksiz olmadıgını daha iyi anlamıştır, evlilik her şey değil dünyanın sonu da değil. Ama istiyorsan olmayınca dünyanın sonu gibi, hayatında tek eksik bu gibi
29 yaşımda evlendim.Eşim kabul etmem diye aynı yaş da olduğumuzu söyledi bana sonradan 3 yaş küçük olduğunu söyledi.Ne farkeder ki dedi.Bilsem belki olmaz derdim ama sonrdan ıyı ki olmuş dedim.
Otuz sene geçti.Hiç problem olmadı.Yani düşün ne olacağı hiç belli olmaz canım.
Binde bir var bu örnekler, tabi nasip kısmet ama cidden bugün kardeşimin sözü vardı ağlayasım geldi kızıyorum kendime neden neden????Bu kadar ümitsiz olma lütfen. Daha ileri yaşlarda 35 gibi mesela evlenen kadın çok misal benim kuzenim. Herkes "evlenemez artık, anca 50 yaşında dul adam alır" diye dedikodu yaparken tastamam kendi yaşında, çok yakışıklı, kariyerli, maddi durumu çok iyi bir mühendisle evlendi. Elini sıcak sudan soğuk suya değdirmiyor kocası ve kuzenim çok mutlu. Bir de bebişi oldu 37 yaşında kızı oldu ve mutluluktan havalarda adeta.
Evet öyle.Yıllar çok çabuk geçiyor.Allah herkese hayırlı yaşlar nasip etsin.59 yaşında mısınız maşallah
Yalniz degilsiniz. Parti kur oy verelim gücümüzü görsünlerbende artk bir kör bir topal alir beni diyorum
Canım yaşın çok genç daha bence bu kadar dert etme... Ben 30lu yaşlardayım ve bekarım hayırlısı böyleymiş diyorum... olursa ne ama olmazsa da böyle de yaşanıyor bu kadar anlam yüklemiyorum evliliğeMerhaba hanımlar aslında benim bu mevzu yeni değil benim için ama aksam aksam yine bir üzüldüm yine bir dertlendim. Bütün arkadaşlarım evlendi evlenmeyenler en kötü ihtimal nisanlanli ya da sözlü. Ben ne yaptıysam bir türlü olmadı. Tavsiye usulü görüşmelere gittim içim ısınmadı. Bana yaklaşmaya çalışanlar oldu ama bir türlü emin olamadım. Benim yürüdüklerim bana oralı olmadı. Velhasıl geldim 26 ya 1991 doğumluyum. Yani hayatımda biri olmadığını düşünürsek ne ara olacak belli değil. Annem akrabalar herkes üstüme geliyor patlama noktasına geliyorum bazen. Sürekli birileriyle görüşmek de istemiyorum artık. Çünkü ben de hayallere kapılıyorum hemen. Ya bekledigim gibi olmuyor ya da karşı tarafın beklediği gibi. Artık ne yapsam bilmiyorum. Türbelere falan gitmeye başladım her duamda bu var. Hani düşünme bu kadar hayırlısı diyeceksiniz. Ben zaten dusunmemeye calisiyorum2. Ama bunun sonu yok gibi bilmiyorum. Dua edip ya da baska bir sekilde evlenen var mi yanlis anlamayın ben hep hayırlıs gönlüme göre biri diye dua ederim tabiki mutsuz bir evliliktense bekarlik iyidir. Yine de tavsiyeleriniz varsa benimle paylaşırsanız memnun olurum. Lutfen sizde bana dua edin. Müslümanın müslümana temiz ağızdan duası makbuldür insallah. Hepinize iyi aksamlar.
Konu 2017 nin ya oyle oluyorhortlatmislar konuyu
Süper püf noktaları vermişsinizson tavsiyemi de vereyim de öyle uyuyayım:şimdi kızlar evde kaldın baskısını sözlü ya da imalı kuran çevre teyzeleri sizi böyle sindirerek en beceriksiz tipsiz huysuz eğitimsiz yakınlarını kakalamaya çalışırlar.Hele bir de iş güç sahibiyseniz abovvvv hemen yamamaya çalışırlar yaşın da geçiyo çoluk çocuğa karış diye.sakın ha sakın yemeyin numaralarını.Bekleyin araştırın ortamlara girin tip olarak manevi ve maddi en iyisini bulun.en azından denginiz olsun .yoksa burda çokkk konu açarsınız kocam ve ailesi paramı yiyor ya da maaşımda malımda gözleri var gibi.kurslara yazılınacak değişik ortamlar yaratılacak kaliteli erkek annelerinin gözüne girilecek.ölee boş boş face twıtter gezilmeyecek.o zamanı kaliteli adamlar nerde ise bulunduğunuz şehirde orda harcanacak.