Kimselerde gördünüz mü böyle bir durum....

annemde kesin tehsis yok. bu hafta cikti meydana konu.

oglum hla b 51 positiv bende öyleyim gen testimizde hem behcet hem akdeniz atesi yaziyor. bir test icin daha kan aldilar hangisi daha agir basiyor diye bakmak icin. esimin genlerinede bakiliyor ispanyol karisimi oldugu icin onda akdeniz atesi varsa akdeniz atesi hastaligi daha agir basar dediler. esim ama hla b 51 negativ. randevumuz aralikda.

kardesimde test oldu oda cok agir hastalik geciriyor oda hla b 51 positiv cikti o sadece behcet.
Anladım geçmiş olsun sizede araştıralım bizde teşekkür ederim.

bir ogrencimin basina bir benzeri gelmisti kadin bir gun derste cigliklar atmaya basladi neye ygradigimizi sasurdik aklim cikmisti gunlerce etkisinden cikamamistim. hic onaylamadigim hatta kizdigim halde (tip bunun icin var ne hocasi allah askina) hocada buldu caresini simdi cok iyi
Hocaya da götürdük iyileşmedi maalesef .

Benim babam da uykusunda sayıklıyordu, bazen bağırdığı da oluyordu.Nedeni işi ile ilgili sıkıntılar ve işini kafasına çok takması onda panik atak vardı ilaç kullandı şimdi ben gittiğimde duymuyorum yani.Başka açıklaması olamaz bu durumun.
İlaçlar geçirmedi maalesef geçmiş olsun size de.

Benim akrabalarim orda tedavi gorduler. Simdi iyiler. Hastaneye yatiriyorlar zaten iyilesenekadar orada oluyorlar. Acil sifa dilerim. Cok zor.
Başka hastalıklardan mı yoksa bizim hastalığımıza mı benziyordu.Allah onlara da anneme de şifa versin tüm hastalarla beraber

Back
X