• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimseye güven duyamıyorum

mervekayaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
6
0
36
İstanbul
bnm 2 ay önce tanıştım biri var ben onu seviyorum fakat kimseye güven duyomuyorum sürekli kandırlcamdan dolayı korktum için aram açılıyo sonra pişmanlık duyuyorum arıyorum hiç bakmıyo telefonlarına bundan 15 qün önce qene aramız açıktı ve aramız düzeldi fakat evinde birlikte olduk kaldım orda o qün beni hiç aramadı ertesi qünü msj attm sen beni kullandın qibi vs ona benzer şeyler msdan sonra aradı ve ne saçma sapan konuşuyosun sen hiç deqişmiycen hep aynısın ben konuşmak qörüşmek istemiyorum dedi napmalıyım yardım edin bana:2:

bnm 2 ay önce tanıştım biri var ben onu seviyorum fakat kimseye güven duyomuyorum sürekli kandırlcamdan dolayı korktum için aram açılıyo sonra pişmanlık duyuyorum arıyorum hiç bakmıyo telefonlarına bundan 15 qün önce qene aramız açıktı ve aramız düzeldi fakat evinde birlikte olduk kaldım orda o qün beni hiç aramadı ertesi qünü msj attm sen beni kullandın qibi vs ona benzer şeyler msdan sonra aradı ve ne saçma sapan konuşuyosun sen hiç deqişmiycen hep aynısın ben konuşmak qörüşmek istemiyorum dedi napmalıyım yardım edin bana:2:

Pardon ama?
Güvenmediğiniz bir adamla beraber olmaktaki amacınız neydi?

Pardon ama?
Güvenmediğiniz bir adamla beraber olmaktaki amacınız neydi?

aynen katılıyorum artı daha 2 ay önce tanışmışsın bu zamanda erkeklerin ağzına laf vermeyin,yapacak bişeyde kalmamış zaten adam söylemiş görüşmek istemiyorum diye ne peşinden kouyosun kendinizi küçük düşürmeyin lütfen ...

Ne ara sevdin ki sen bu insanı?
Arama demiş, aramamalısın.

kaybetmemek için mi birlikte oldun?
birlikte olmadan önce bukadar arama falan demiyordur sanırım.
olmuş olan artık..
adam nasılsa beni arıycak mecbur diye bakıyorsa olaya işin zor..
sakın arama..
çevreniz..arkadaşlarınız falan ortaksa uzak dur..
sakın başkalarının duymasını istemediğini belirtme..tehtit etmesine izin verme..
yaşın kaç bilmiyorum ama..
bana biraz küçük geldi..
2ay çok kısa..

güven sorunu yaşadığını belirtmşsin ama sadece 2 aydr tanıdğın biriyle birlikte olmuşsun. bu durumda yapılıcak birşey yok malesef uzak durmalısn aramamalısn. ayrıca silah zoruyla birlikte olmadınz ki nie beni kullandın gbi bi msj atıyorsun

beni evine çaqardında dokunmuycanı söyledi sen ayrı yerde ben ayrı yerde yatarız dedi ama öyle davramadı sanki bi aşk deildi birlikte olurken ben o yüzden kullanıldımı hissettim açıkcası aklım başıma qeldi ve ben naptım dedim ben çok çaresizim psikoljimde bzouldu bu sebepten

bu söylediğine inanmamalıydın keşke gtmeseydn olan olmuş artk eğer gerçekten seviosa seni döner bence

nolur beni kınamayın çok kötü hissediyorum kendimi bide bana deqer veren kişi sandım biri bu kişi aradında ne söylemeliyim sence ona nası toparlamalıyım bu olayı

tam olarak neler yaşadığını bilemem ne zman dedi bunu dedikten snra aradımı seni

Aramazzzz.
Hiç bekleme onu bence..
Çocuk istediği elde etmiş.
Sen başında düşüncektin bunları..
Geçmiş olsun.:31:.

2 ayda hem guvenmedın hem sevdın hem bırlıkte oldun hem terkedıldın.:97:

yaş kaç :37:

Güvenmedigin 2.Aylik Bir Beraberlik ..
Bunu Dile Getirdigin Ve Hissettirdigin Zamanlar Tartismalar ..
Ardindan Barismalar .. Evine Gidip Orada Kalma ..
Bisey Yapmiyacagim Demesine Inanman .. Ama Sonuc Olarak Bir Beraberlik Yasaman ..
Ardindan Senin Tripin Sonucu Adamin Rest Cekmesi Ve Arama Beni Demesi ..

Eeee Adam Istedigini Almis Sonucta .. Cok Kolay Bir Sekilde Birdaha Beni Arama !!! Der ..

Arkadaslarinda Sordugu Gibi Bende Soracagim Meraktan ..
Güvenmedigin Birisiyle Nicin Bu Kisa Süre Icerisinde Beraber Oldun Ki ?
Sana Birsey Yapmayacagim Demesine Ragmen o Sana Yaklassa Bile
Nefsine Hakim Olmak Senin Elinde Olan Biseydi.. Kadin Istemesse Hic Birsey Olmaz Sonucta ..

Umarim Bundan Sonraki Hayatin Daha Güzel Devam Eder ve Ciddi Kisiler Karsina Cikar ..
Seni Takmayani Sende Takma .. Cani Cehenneme Aramiyorsa Aramasin .. Sende Arama ..
Eger Sana Gercekten Deger Veriyor Olsaydi Ölye Bir Kelime Sana Zaten Telafus Etmezdi ..

bunlar 2 gün önce yaşandı aramadı bende bende dünden beri aramıyorum,aradında nası çıkıyım bu işin içinden o beni süründürüyo bende aynısını yapımmı ona o çok kaddar bana karşı

bunlar 2 gün önce yaşandı aramadı bende bende dünden beri aramıyorum,aradında nası çıkıyım bu işin içinden o beni süründürüyo bende aynısını yapımmı ona o çok kaddar bana karşı

Hangi işin içinden çıkacaksınız?
Adam sizi istemiyor,zorla mı flört edeceksiniz?

adam sizi süründürüyorda.
bunu sizin ona karşı yapmanız bi hayli zor hatta imkansız.
adamın istediğini vermişsiniz.
daha ne istesin ki..
yaşınız küçükse eğer erkeklik provalarını seninle geçirmiş işte..
geçmiş bitmiş..
artık aramasını bekleme..
arkadaşın dediğini gibi geçmiş olsun.
bunu isteyerek yapmıs olsaydınız hiç birimizin size tek la etme hakkımız yoktu..
ama hem güvenmeyip hemde napıcam demeniz saçma geldii.:68:

arkadaşlar çok haklısınz sizin düşündüklerinizi bende düşünüyorum artık bitn bitti aslına bakarsanız ben kendime kızıyorum ona buna deqil ben kendimi düşünüyorum şuan önemli olan benm psikilojm onun qittiqi deil dün akşam psikiyatriye qittim ilaç verdiler anlattım herşeyi deprosyon ilacı kullanıyorum kendim için uqraşıyorum onun naptı benim için önemli deil o benle birlikte olduqunda bende soqumuştum zaten aramaz diyen arkadaşlar varsa elbet bi qün arıycak hernekadar benden alacaqını alsada vicdaı onu rahat bırakmıycak aradıqı zaman ben onu istemedimi söyliycem çünkü artık bende istemiyorum onu her insan hata yapar siz arkadaşlar sizde kadınsınz ve biz duyqularımızı yoqun yaşıyoruz hatayı orda yaptım bu bana bi tecrübe oldu hayatta her yaşaanan zaten tecrübe deilmidir bizlere qüçlü olucam malup olmuycam yıkılmamak için dik durmayı başarıcam ona karşıda hayata karşıda:40:

arkadaşlar çok haklısınz sizin düşündüklerinizi bende düşünüyorum artık bitn bitti aslına bakarsanız ben kendime kızıyorum ona buna deqil ben kendimi düşünüyorum şuan önemli olan benm psikilojm onun qittiqi deil dün akşam psikiyatriye qittim ilaç verdiler anlattım herşeyi deprosyon ilacı kullanıyorum kendim için uqraşıyorum onun naptı benim için önemli deil o benle birlikte olduqunda bende soqumuştum zaten aramaz diyen arkadaşlar varsa elbet bi qün arıycak hernekadar benden alacaqını alsada vicdaı onu rahat bırakmıycak aradıqı zaman ben onu istemedimi söyliycem çünkü artık bende istemiyorum onu her insan hata yapar siz arkadaşlar sizde kadınsınz ve biz duyqularımızı yoqun yaşıyoruz hatayı orda yaptım bu bana bi tecrübe oldu hayatta her yaşaanan zaten tecrübe deilmidir bizlere qüçlü olucam malup olmuycam yıkılmamak için dik durmayı başarıcam ona karşıda hayata karşıda:40:

en doğrusunu yaparsın cnm..
sevindim senin adına..en azından pozitif bakabiliyosun artık..
hayatta herşey bekaret değil zaten..
daha da iyi olman dileğiyle:103::103:

Back
X