kimseye guven yok mu?

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
36
Kızlar benim bakıcım komşum doğduğundan beri o bakıyo buyuk bi sorun yaşamadım memnunum ev sahibim oğlunu evlendiriyo dedim ki sen beni çıkaracaksan binada ki boş eve geçeyim hem bakıcımdan olmam hem nakliye odemem. Ev sahibim de yok ben seni çıkarmam delimisşn sen otur oturduğun yerde dedi bugünde geldi oğlumu buraya alıcam duğun eyiulde dedi bu ahlaksızlık değilmi gül gibi boş ev gitti onun yüzünden bide ne yapacaktım sen çıkınca evim boşmu kalacaktı diyo ahlaksız kadın sonrası: Arkadaşlar bahsettiğim ev boşaldı taşındım ama sorun bitmiyor eski ev sahibi depozitoyu vermek istemiyor bahane buluyorlar çıkmasaydınız gelini başka eve alırdık diyolar halbuki çık dediler boyayı beğenmiyolar yeni boyattık depozitoyu vermeyip başka renk yapacaklarmış çıkarken boyamamız lazımmış yeni boyatmıştık eşim üstünden tekrar boyatıyo depozitoyu istiyo. Korkuyorum eşimin elinde kalacaklar diye yemin ederim hakları var mı böyle bir şeye

Son düzenleme:
noktalama kullansan süper olurdu.

bakıcın aynı zamanda ev sahibin mi? komşun doğduğundan beri ona kim bakıyor?

anlamadım ki.

Bu kul hakkını umarım Allah odetir bu insanlara iyi niyetimin bedelini çekiyorum resmen kandırdı beni kadın ya

Terbiyesizlik yapmış, oğlunun işini garantiye alınca sana yol vermiş, kendince şöyle düşünmüş demekki, ben buna oğlumu yerleştircem desem Hemen evden cıkacak, söylemeyeyim düğüne kadar ev boş kalmasın

Çok ayıp ya yaptığı resmen mağdur etmiş! Sizde onu mağdur edin

seni çıkarmam demesinin üzerinden ne kadar geçti
kadın rsmen dalga geçmiş

Terbiyesizlik yapmış, oğlunun işini garantiye alınca sana yol vermiş, kendince şöyle düşünmüş demekki, ben buna oğlumu yerleştircem desem Hemen evden cıkacak, söylemeyeyim düğüne kadar ev boş kalmasın
Aynen öyle dedi ee ev boşmu kalacaktı dedi sormasam daha soyle miyordu

yıllar önce nokta(.) virgül(,) gibi işaretler icat edildi, boşuna edilmedi.
anladığım kadarıyla komşunuz doğum yaptığınızdan beri çocuğunuza bakıyor. oturduğunuz yerde bir daire boşalmış, siz oraya geçmek istemişsiniz ama ev sahibiniz yok sizi zaten çıkarmam demiş ama şimdi çıkın diyor.
geçmiş olsun.
yeni bir ev ve gerekirse yeni bir bakıcı bulmak zorunda kalacaksınız gibi görünüyor. hukuken bir şey yapılabilir mi bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla oğlumu alacağım diye sizi evden çıkaramaz, çıkmadan önce bir bilene danışın derim.

Kızlar benim bakıcım komşum doğduğundan beri o bakıyo buyuk bi sorun yaşamadım memnunum ev sahibim oğlunu evlendiriyo dedim ki sen beni çıkaracaksan binada ki boş eve geçeyim hem bakıcımdan olmam hem nakliye odemem. Ev sahibim de yok ben seni çıkarmam delimisşn sen otur oturduğun yerde dedi bugünde geldi oğlumu buraya alıcam duğun eyiulde dedi bu ahlaksızlık değilmi gül gibi boş ev gitti onun yüzünden bide ne yapacaktım sen çıkınca evim boşmu kalacaktı diyo ahlaksız kadın

hem de ne ahlaksizmis.
Keske hic guvenmeseymissin.

yıllar önce nokta(.) virgül(,) gibi işaretler icat edildi, boşuna edilmedi.
anladığım kadarıyla komşunuz doğum yaptığınızdan beri çocuğunuza bakıyor. oturduğunuz yerde bir daire boşalmış, siz oraya geçmek istemişsiniz ama ev sahibiniz yok sizi zaten çıkarmam demiş ama şimdi çıkın diyor.
geçmiş olsun.
yeni bir ev ve gerekirse yeni bir bakıcı bulmak zorunda kalacaksınız gibi görünüyor. hukuken bir şey yapılabilir mi bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla oğlumu alacağım diye sizi evden çıkaramaz, çıkmadan önce bir bilene danışın derim.
Aynen öyle oldu

bu arada dur bakalim, gun dogmadan neler dogar.
sen haklarini arastir, cikaramazsa cikma, belki bir ev bosalir o vakte kadar.

Artık kanunen Almanya'dan oğlum gelecek, yok kızım gelecek devri bitti. Kontrat sona erdiyse bile kendini otomatik yeniliyor yani tekrar kontrat yapmaya gerek yok, dolayısıyla da ev sahibinize mahkemeye başvurmasını söyleyin bakalım çıkarabiliyo mu

tabi şunu da söylemeliyim bu durum 10 yıldan daha kısa süredir kirada oturanlar için geçerli yani 1 Temmuz itibariyle 10 yılını dolduran kiracılara gerekçe bile göstermeden çıkartabiliyolar maalesef.

Allah'in adini nasil da kolay almis agzina.
Sorar Rabbim hesabini ona.
Bu insanlar yuzunden artik gercekten Allah'tan korkan insanlara kimse guvenmeyecek.
Artık kime guveneceğimi şaşırdım o geçeyim dediğim ev boşalacak galiba boşalırsa oraya geçicem

Artık kanunen Almanya'dan oğlum gelecek, yok kızım gelecek devri bitti. Kontrat sona erdiyse bile kendini otomatik yeniliyor yani tekrar kontrat yapmaya gerek yok, dolayısıyla da ev sahibinize mahkemeye başvurmasını söyleyin bakalım çıkarabiliyo mu
Çikmasam ne olacak kavga çıkarırlar evden çıkarana kadar uğraşırlar eşimin başına dert açamam

Hatta depozitoyu vermemek için komşularıma evimi hor kullanıyo demiş evi boyattım kombi bakımını yaptırdım hiç biyerde kırık yok para için iftira atıyo

Çikmasam ne olacak kavga çıkarırlar evden çıkarana kadar uğraşırlar eşimin başına dert açamam
Sen sordun ben de yasal olan son prosedürü söyledim. 10 yılını dolduran kiracılar gerekçe gösterilmeksizin çıkarılabilir ama 10 yılını doldurmayanlara bunu yapamıyolar diye. Madem çıkacaksın o zaman ne gibi bi yardım istediğini de anlayamadım. cevapsa yasayı söylüyorum???

X