Kimyasal Gebelik Hakkında

Arkadaşlar dün tekrardan test yaptırdım ilk testten iki gün sonra 170.78 çıktı sizce hala kimyasalmı ve bu gün adet günümdü ilk test 36.63 tü bilgisi olan varmı şimdiden teşekkürler

Benim k
Merhabalar, araniza yeni katildim. Insallah herkes diledigi sekilde hayirlisi ile bebegini kucagina alir.

Ben ilk hamileligimde kimyasal gebelik yasadim ama hemen akabinde hamile kaldim ve su an cok sukur 2 yasinda bir oglum var. Ikinci bebegi cok istiyoruz. Sat'im 23 Temmuz. Bat 17 Agustos idi. Idrarda pozitif cikinca 18 inde test yaptirdim ve 31 cikti. 20 sinde 46, 22 sinde 89,97 ve son olarak 24 unde 168 cikti. Tam iki kati olmasa da artis var ancak doktor 1500 olana kadar bekleyelim kimyasal riski yuksek dedi.

Kimyasal gebelik en gec kac gun sonra belli oluyor? Bat uzerinden 10 gun gecti neredeyse. Ilk dusugumda 4-5 gun sonra kanamam baslamisti. Risk ne zaman atlatiliyor?

Cevaplariniz icin simdiden tsk
brnim kimyasal oldugunda 7 haftalık olmustu malrsef

Cnm kimyasalda deger artmio dusuo seninki baya artmis az az artmasi dis gebelik bu benm tahminim tabi bi kimyasal gecirdm bende degerini takip eder ztn doktorun az az artio dis gebelik dusuo kimyasal

Mrb arkadaşlar ben adetime 7 gün varken beta hg yaptırdım 35,10 çıktı 2 gün sonra 87,85 çıktı 1 gün sonra 83,76 çıktı ve bugün yaptırdım yine 83,81 çıktı Doktora gittim bekleyelim dedi benim regli günüm ayın 13 zaten erken yaptırdım testi belki tutunmamıştır dedi doktor ama regli günün gelmeden de hiç bişe belli olmaz dedi offf üzüntüden mahvoldum ya ne yapacam bilmiyorum 87 den 83,76 sonrada 83.81 yani aralarında 1 gün var sizce ben erken mi davranıyorum 83 den de düşmemiş daha tutunmuş olabilirmi ? Son anda ?

Mrb arkadaşlar ben adetime 7 gün varken beta hg yaptırdım 35,10 çıktı 2 gün sonra 87,85 çıktı 1 gün sonra 83,76 çıktı ve bugün yaptırdım yine 83,81 çıktı Doktora gittim bekleyelim dedi benim regli günüm ayın 13 zaten erken yaptırdım testi belki tutunmamıştır dedi doktor ama regli günün gelmeden de hiç bişe belli olmaz dedi offf üzüntüden mahvoldum ya ne yapacam bilmiyorum 87 den 83,76 sonrada 83.81 yani aralarında 1 gün var sizce ben erken mi davranıyorum 83 den de düşmemiş daha tutunmuş olabilirmi ? Son anda ?
Selam çok erken yaptırmışsın testi. Bu kadar erken zamanda çok bile çıkmış sonucun maşallah. Adet gününü bekle ve adetinden bir gün sonra filan yaptır derim.

Cnm ya kimsayal yada dis gebelik bu benim sahsi fikrim tabiki doktor daha bilir ama degerinin düşmesi normal bise degil insallah artar normal bi sekilde ama artip dusmesi tekrar artmasi bana dis gebelgi suphelendirdi veya kimyasalda olabilir ki o daha risksiz insallah hakkindan hayirlisi olur uzelme tekrar kalabilirsn bende yasadim cunku

Selam çok erken yaptırmışsın testi. Bu kadar erken zamanda çok bile çıkmış sonucun maşallah. Adet gününü bekle ve adetinden bir gün sonra filan yaptır derim.
Evet testi erken yaptırdım kan pıhtılaşmasına karşı iğne olmam gerekiyor onun için. Sence artarmı sonuçlarıma göre çünkü iyi giderken 87 den 83 düştü :(

Cnm ya kimsayal yada dis gebelik bu benim sahsi fikrim tabiki doktor daha bilir ama degerinin düşmesi normal bise degil insallah artar normal bi sekilde ama artip dusmesi tekrar artmasi bana dis gebelgi suphelendirdi veya kimyasalda olabilir ki o daha risksiz insallah hakkindan hayirlisi olur uzelme tekrar kalabilirsn bende yasadim cunku
İnşallah artar değerim bilmiyorum ne düşüneceğimi artık. Çok üzüldüm Can'ım sana da inşallah sende biran önce hamile kalırsın. Peki sende de böyle olmuşmuydu değer düştümü ve ne kadar sürede düştü ben 1 gün arayla test yaptırdım düşmemiş 83 den

İnşallah artar değerim bilmiyorum ne düşüneceğimi artık. Çok üzüldüm Can'ım sana da inşallah sende biran önce hamile kalırsın. Peki sende de böyle olmuşmuydu değer düştümü ve ne kadar sürede düştü ben 1 gün arayla test yaptırdım düşmemiş 83 den
Cnm benim ilk testim 90 sonra 130 oldu bende gebelik vardi azda ilerlese sonra 200 kusur oldu kesede vardi bigun gittim doktora kalp atislari yok dedi dusuk yapiosn ztn kanamam olmustu 2 aylikken oldu aradan iki ay sonra tekrar kaldm ama doktora gitmedm 1 hafta gecsin kesinlessin diye gittim test yaptik yine 200 kusurdu tekrar gittim 100 kusure dusmustu doktor kimyasal dedi aradan 7 ay gecti hala hamile degilim zor isler hic bilmezdm bukadar zor oldugunu

Kızlar herkese merhaba,

Ben 5 haftalık hamileyim, evde idrar testi ve hastanede kan tahlili yaptırdım, sonuçlar pozitif.
İlk doktor randevum yarın ama çok korkuyorum. Kimyasal gebelik olabilir mi acaba? Bunun önceden farkedilen belirtisi oluyor mu? Çok tedirginim o_O
İki bebeğimi kaybettim ardı ardına kimyasal gebelik dedi doktorlar şimdi de hamileyim inşallah kaybetmem bebeğimi kimyasal gebeliği sen anlamıyorsun canım kan değerlerinden ortaya çıkar inşallah kimyasal gebelik değildir Rabbim yardımcımız olsun hepimizin.

Back
X