1 hafta tatlim normal adet oldum bi 10 dakika sancim oldu sonrasi normal kanama 4 gun surdu 3 gunde leke leke geldi. Kimisi yazmis 10 gun 15 gun falan diye bende oyle bi sey olmadi cok sukur adetimde gecikmediSenin kanaman ne kadar surdu canim :)
Benimde bugun bir hafta canim oldu bitti bitecek gbi ama bitemedi bi leke dedigin olay var ..1 hafta tatlim normal adet oldum bi 10 dakika sancim oldu sonrasi normal kanama 4 gun surdu 3 gunde leke leke geldi. Kimisi yazmis 10 gun 15 gun falan diye bende oyle bi sey olmadi cok sukur adetimde gecikmedi
canim ayni gun kimyasal dusk yasamisiz bnde 8 mayista yasamistm simdi adet olmayi bekliormAyin 8inde dusuk oldu yaa dusuk kanamasi devam ediyor benim kuzum
Allah tekrarinu yasatmasin cok gecmis olsun canim .. Ben adet oldum bitmek uzere .. Ya sen ?canim ayni gun kimyasal dusk yasamisiz bnde 8 mayista yasamistm simdi adet olmayi bekliorm
Evet kimyasal gebelikten 15 gün sonra hamile kaldım.mKizlarr kimyasal gebelik yasayip hamile kalan var mi sonradan .. Magdurum da magdurumm ..
Ayin 8inde dusuk oldu yaa dusuk kanamasi devam ediyor benim kuzum
Bir gun gecmistiAdetin kac gun gectikten sonra gebe kaldigini ogrendin??
Benim gecmedi canim normal devam ettiKızlar kimyasaldan sonra batınız kaç gün şaştı.. şuan 9 gün geçti hala olamadım sinir geldi..
Benim gecmedi canim normal devam etti
Allah razi olsun canim .. Rabbim sanada nasip etsin .. Mayista oldu kimyasal biz agustosta denedik hemen oldu insallah buda oyle olmaz .. Ama sitede arkadaslar var hemen erteso ay hamile kalan :)Ay ne güzel yaa ben biraz arızalıyım sanırım... hamileliğin de hayırlı olsun hayırla kucağına al inşallah.. kşmyasaldan ne kadar sonra oldu
Masallah masallah :) insallah bu sefer benim bebegimde bana tutunur .. Dun 1. Adet gunumdu kan testim 600 cikti iyi mi senceKızlar hiç üzülmeyin bende 4 haziranda kimyasal yasadim. Çok üzülmustum ama o tarih benim son adet tarihim oldu aynı zamanda 12 haftalık hamileyim
. Yani hemen hamile kaldım çok şükür
. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Dun yaptirmistim bide yarin yaptircam insallah artmistir ya:) Amin amin Rabbim bizlere bagislasin minislerimizi o aciyi tekrar yasatmasinBen bu gebeliğimde betahcg baktirmadim. Düşükten dolayı adetim gec gelir diye pek umudum yoktu gebelikten adet gunumun üstünden 4 gün geçtikten sonra evde test yaptım hemen çift çizgi cikti. Ama eşim hemen doktora gitmeyelim sonra üzülüyorsun diye götürmeyi hastaneye. 6. Haftada ilk kontrolde ultrasonda bebeği ve kalp atışları ni gördük. Çok şükür bugüne kadar da bi sıkıntım olmadı. Ama bildiğim kadarıyla 600 iyi bi değer . 2 gün sonra tekrar baktır 2 katına çıkmasi lazım . Bu süreçte kendini fazla yorma. Ani hareket etme. Inşallah sağlıkla Kucağımıza alırız bebislerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?