Kimyasal gebelik yasayanlar bebeklerimizi birlikte bekleyelim buyrun

Senin kanaman ne kadar surdu canim :)
1 hafta tatlim normal adet oldum bi 10 dakika sancim oldu sonrasi normal kanama 4 gun surdu 3 gunde leke leke geldi. Kimisi yazmis 10 gun 15 gun falan diye bende oyle bi sey olmadi cok sukur adetimde gecikmedi

1 hafta tatlim normal adet oldum bi 10 dakika sancim oldu sonrasi normal kanama 4 gun surdu 3 gunde leke leke geldi. Kimisi yazmis 10 gun 15 gun falan diye bende oyle bi sey olmadi cok sukur adetimde gecikmedi
Benimde bugun bir hafta canim oldu bitti bitecek gbi ama bitemedi bi leke dedigin olay var ..

Kızlar merhaba;
Ben de maalesef 2 ay ard arda kimyasal gebelik yaşanyanlardanım.En sonuda dün oldu maalesef. Çok üzücü bi durum maalesef Ben kendim dahiliye ass. dr olduğum ve test yaptırmaya ulaşımım kolay olduğu için ikisini bat gelmeden ovulasyon sonrası bazı belirtilerin olması ile erken beta hcg testi yaptırarak anladım. Maalesef daha sonra değerlerim düştü. Normal adet tarihimde adet oldum. Bir daha heyecanıma , merakıma yenilmeden adet tarihim gecikmeden test yapmama kararı aldım. Bu arada 7 aydır evliyim ve son 3 aydır deniyoruz.. daha önceden yine merakımdan hormon tesleri ve basit trombofili testlerini yaptırmıştım. Bir sorun çıkmadı. Zaten kimyasal gebelik yaşabiliyorsak yumurta ve sperm döllenene kadar bir sorun yok, ancak bölünme ve implantasyon sürecinde bir sıkıntı yaşanıyor olması lazım diye düşünüyorum.. Maalesef hem bu konuya kafayı birazcık taktığım için hem mesleğim nedeni ile çok stresliyim. sigara kullanmıyorum ama kafein tüketimim fazla sayılabilir. Bu ay soğan kürü denemiyi düşünüyorum.. Kimyasal gebelikten sonra kullanıp gebe kalan var mı acaba ???

benimde kimyasal gebeligim dun gece karın agrısı ve kanamam ile son buldu kanama ve agrım bayagı var doktorumu aradım ama muayene için gel dedi anlamadım nasıl muayene olucam kürtaj falanmı korkuyorum

Ben de iki kez kimyasal gebelik oldu,ikincisi 16haziranda oldu,adet düzensizliği olmadi şükür,bu ay klomen kullandım,üç yumurtam gelismis durumda,catlatma ignesi verdi doktor yarin yapmam gerekiyor ama kararsizim,tahlillerimde herhangi bir sorun yok,bu ay beklesem mi acaba

Kimyasal gebelik son buldu adet ile ama suan ara verme dedi doktor uc ay sure verdi doktor olmazsa ole tedaviye baslariz dedi ama tekrar kimyasal olurmu

Kızlar kimyasaldan sonra batınız kaç gün şaştı.. şuan 9 gün geçti hala olamadım sinir geldi..

Benim gecmedi canim normal devam etti

Ay ne güzel yaa ben biraz arızalıyım sanırım... hamileliğin de hayırlı olsun hayırla kucağına al inşallah.. kşmyasaldan ne kadar sonra oldu

Ay ne güzel yaa ben biraz arızalıyım sanırım... hamileliğin de hayırlı olsun hayırla kucağına al inşallah.. kşmyasaldan ne kadar sonra oldu
Allah razi olsun canim .. Rabbim sanada nasip etsin .. Mayista oldu kimyasal biz agustosta denedik hemen oldu insallah buda oyle olmaz .. Ama sitede arkadaslar var hemen erteso ay hamile kalan :)

Kızlar hiç üzülmeyin bende 4 haziranda kimyasal yasadim. Çok üzülmustum ama o tarih benim son adet tarihim oldu aynı zamanda 12 haftalık hamileyim
. Yani hemen hamile kaldım çok şükür
. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Masallah masallah :) insallah bu sefer benim bebegimde bana tutunur .. Dun 1. Adet gunumdu kan testim 600 cikti iyi mi sence

Ben bu gebeliğimde betahcg baktirmadim. Düşükten dolayı adetim gec gelir diye pek umudum yoktu gebelikten adet gunumun üstünden 4 gün geçtikten sonra evde test yaptım hemen çift çizgi cikti. Ama eşim hemen doktora gitmeyelim sonra üzülüyorsun diye götürmeyi hastaneye. 6. Haftada ilk kontrolde ultrasonda bebeği ve kalp atışları ni gördük. Çok şükür bugüne kadar da bi sıkıntım olmadı. Ama bildiğim kadarıyla 600 iyi bi değer . 2 gün sonra tekrar baktır 2 katına çıkmasi lazım . Bu süreçte kendini fazla yorma. Ani hareket etme. Inşallah sağlıkla Kucağımıza alırız bebislerimizi

Dun yaptirmistim bide yarin yaptircam insallah artmistir ya:) Amin amin Rabbim bizlere bagislasin minislerimizi o aciyi tekrar yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…