Kimyasal ?

incikupeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
530
549
Merhaba hanimlar. 31 ocak b hcg 116 ydı. 4 Şubat 75 e düşmüştü doktor kimyasal dedi kanaman başlar dedi 1 hafta sonra gel 0 değerini de görelim dedi. 2 gün oldu hala kanama da yok leke de yok agrida. ne zaman gelecek ne zaman başlayacak kanamam ? çok Üzgünüm bitkinim bebeğim gitmedikce de daha çok üzülüyorum

merhaba.. ben 1 kere 7 haftalik dusuk yasadim ardindan iki kez kimyasal gecirdim,dun kanamam basladi.. az artiyordu zaten kan tahlillerim.. simdi nedenini arastirmak istiyorum.. sen de tum tahlillerini yaptir . 2 kez ard arda olunca insan yikiliyor ( insAllah hayirlisi olur ..

kimyasal ne demek kizlar bana acilklarmisiniz cok duyuyorum burada anlam veremedim
canım kimyasalı bende hamile kalmadan hiç duymamıştım bebek gelişemeden tutunamadan adet kanaması gibi gidiyor zaten çoğu kadın hamile olduğunu anlayamadan bu ayda adet gördüm diye anlamıyormuş benim 3 kimyasalım oldu hep adet tarihim geldiğinde yani hamile kaldığımı öğrendikten 1 ay sonra kanamam oldu normal adet olduğum kadar sürdü hep yalnız içerde parça kalıp kanama durmazsa kürtajla kalan parçaları temizliyorlar

Bugün ki hcg 23 . Yavaş azalıyor ama beklemek daha bir rahatsızlık verici. Adet bekliyorum.Rabbim den hayırlısı inşallah gelecek ay hemen gebe kalabilirim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınlar ...

X