Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kaftan giyeceğim kına yakılırken tüm gece giymem mümkün olmadığı için bir abiye almayı düşünüyorum. Çünkü kaftan çok ağır işlemeleri nedeniyle.Kına için sade bir bindallı aldım.İkinci bi abiye tarzı kabarık bi abiye alsam mı karar veremedim.Yada bindallıyı aldığım yere gidip kabarık bi bindallı ile mi değiştirsem?
Kabarık tarzlardan hoşlanmıyorum ben o yüzden kırmızı normal bir abiye almayı düşünüyorum.Abiye nasıl bişey düşünüyosun kabarık mı yoksa normal bi abiye mi?
Amin senin de :)İnşallah herşey gönlünce olur
bende haziranda evleniyorum allah nasip ederse canım seninde hayırlı olsun şimdidenOff çok kararsızım aslında abiye alıp,saçlarıma çiçekten bi taç takmak istiyorum.Bindallının tokasını kendim takabilir miyim bide o var.
rica ederim canım ne demek :) internet üzerinden bakabilirsin canım 2. el satan oluyo bende düğünden sonra satmayı düşünüyorum 1 kere giyicem sonra yer kalabalığı yapcak benim gibi düşünen çok kişi var düğünden sonra yarı fiyatına satıyolar bi bakabilirsinCanım seninde hayırlı olsun kına için kır cafe tutuldu.Ankarada 2.el abiye satan yada kiralayan yere hiç rastlamadı,duymadım.Varsa bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.Düşünceni paylaştığın için teşekkür ederim:)