Kına için bindallı harici elbise almalı mıyım?

asterya

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
46
10
35
Kına için sade bir bindallı aldım.İkinci bi abiye tarzı kabarık bi abiye alsam mı karar veremedim.Yada bindallıyı aldığım yere gidip kabarık bi bindallı ile mi değiştirsem?

Aslında kınada hayalim saçıma rengarenk çiçeklerden bi taç almak ama çokda masrafa girmek istemiyorum çünki durumumuz olmazsa kayınvalidemle belli bi süre yaşamak zorunda kalıcam:110:

Kına için sade bir bindallı aldım.İkinci bi abiye tarzı kabarık bi abiye alsam mı karar veremedim.Yada bindallıyı aldığım yere gidip kabarık bi bindallı ile mi değiştirsem?
Ben kaftan giyeceğim kına yakılırken tüm gece giymem mümkün olmadığı için bir abiye almayı düşünüyorum. Çünkü kaftan çok ağır işlemeleri nedeniyle.

Ben abiye bir elbise kiralayacağım misafirleri onunla karşılayacağım kına yakılırkende binadallıyı giyeceğim yani abiye elbiseyide binadallıyıda kiralayacağım.

kına gecelerinde şöyle bir durum gözlemledim,
önce gelin kız bahsettiğiniz kabarık modelde bir elbiseyle salona giriyor, oynama faslı falan,
derken kına zamanı gidip bindallı giyiyor...
sonra geceye bindallısıyla devam ediyor..

kınanın sonunda çekilen fotoğraflarda da bindallı ile olmuş oluyor..
ben bunu çok da mantıklı bulmuyorum...

yani diğer elbiseden çok bindallı yer ediniyor fotoğraflarda..

fotoğraf çekimi için tekrardan ilk kıyafete geri döneni görmedim ee zaten insana fenalık gelir sürekli değiştirmek..

kısacası ben bu durum yüzünden iki kıyafet seçmeyi düşünmüyorum...
onun yerine kına için daha uygun hem bindallıyı hem abiyeyi andıran elbiseler var..
hürrem modeli diye de geçiyor, onları daha sevimli buluyorum..

kıyafet değiştirmek ayrıca saç makyaj içinde zor oluyor bence, hangi kıyafete uygun yaptıracaksınız saçınızı makyajınızı, kıyafet değiştirirken bozulmasın aman modeli diyeceğiniz türde şeyler yaptırmak zorunda kalacaksınız vs vs vs..

durumunuz da çok müsait değilse, hem bu bahsettiğim nedenlerden dolayı hemde bütçe açısından tercihiniz tek bir kıyafet olsun...

yine de zevk meselesi elbette :)

Ben bindallıyı kabarık almadım. Aldığım yerde değiştirir mi bilmiyorum .Sizin dediğiniz ben aklıma yatıyor.

Değiştirmez ise kınada bindallım çok sönük kalıcak:KK43:mecburen abiye almak zorunda kalıcam

Off çok kararsızım aslında abiye alıp,saçlarıma çiçekten bi taç takmak istiyorum.Bindallının tokasını kendim takabilir miyim bide o var.

Off çok kararsızım aslında abiye alıp,saçlarıma çiçekten bi taç takmak istiyorum.Bindallının tokasını kendim takabilir miyim bide o var.
bende haziranda evleniyorum allah nasip ederse canım seninde hayırlı olsun şimdiden
ben kınayı evimin önünde yapıcam apartmanımızın otoparkı baya büyük ve uygun daha önce binamızda ki bütün kızlar kınasını orda yaptı herneyse senin sorduğun soruya gelirsek ben önce kabarık toz pembe bi abiye giyicem senin dediğin gibi çiçeklerden bi taç takmayı düşünüyorum kına yakılacağındaysa eve çıkıp bindallımı giyicem cicekli tacı çıkarıp taşlı hürrem taçlarından takıcam bence çok zor bişey değil üstünü değiştirmek salonda bile yapsan kınanı gelin odaları var ve eminim birçok arkadaşın veya akraban sana üstünü değiştirmekte yardımcı olacaktır en fazla 15 dk nı alır üstünü değiştirmek maddi açıdan düşünüyosan satın alma kirala derim hiç bişey içinde kalmasın her bütçeye uygun abiyeler var gerekirse 2. el abiyelerede bakabilirsin herşey gönlünce olur umarım mutluluklar şimdiden :)

Canım seninde hayırlı olsun kına için kır cafe tutuldu.Ankarada 2.el abiye satan yada kiralayan yere hiç rastlamadı,duymadım.Varsa bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.Düşünceni paylaştığın için teşekkür ederim:)

Canım seninde hayırlı olsun kına için kır cafe tutuldu.Ankarada 2.el abiye satan yada kiralayan yere hiç rastlamadı,duymadım.Varsa bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.Düşünceni paylaştığın için teşekkür ederim:)
rica ederim canım ne demek :) internet üzerinden bakabilirsin canım 2. el satan oluyo bende düğünden sonra satmayı düşünüyorum 1 kere giyicem sonra yer kalabalığı yapcak benim gibi düşünen çok kişi var düğünden sonra yarı fiyatına satıyolar bi bakabilirsin

Canım netten baktım kiralayan yerler yok:KK43:İkinci el satanlarında kına için uygun değil:KK43:Neden ankarada kiralayan yer yok ya:KK43:

Ben ilk girişte gelimliğimle girdim içeriye onunla kına yakılana kadar hevesimi aldım oynadım da oynadım :) kına vakti geldiğinde bindanlımı giydim ve onunla da çıktım :)

ben kınamda gelinliğimi giyeceğim. kına yakılacağı zaman kırmızı abiye bir elbise giyeceğim. hiç bindallı giymeyeceğim. sebebim ise bilmiyorum ama biraz tuhaf geliyor. herkes abiye ile dolaşırken gelin altında şalvar ayağında çarıkla salonda gezmesi. kınam sadece kına olsaydı da bindalli giymeyecektim. kırmızı normal bir abiye giyecektim. ailemde anlayışlıdır. kimse kırmızı giymeyecek.

ben kınamda kırmızı bir abiye istiyordum kabarık olmayan ama kınaya gelen kişilerin de abiye tarzı bşy giyeceğini tahmin ediyorum kuzenler akrabalar vs. kırmızı diymeyeyim zaten kınada gelin kırmızı giyer diye düşünmeleri çok çok düşük bir ihtimal. yani gelinin kim oldugu belli olmaz bu da beni sinir eder :) o yüzden kabarıklıgı orta derece kırmızı bir abiye almaya karar verdim. daha sonra değiştirip bindallı giyicem.

X