- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #3.901
bende ikinci için uğraşanlardandım martın 17sinde üç ayım bitecekallah inşallah tamamına erdirsin çünkü üç tane düşüğüm var
o yüzden korkuyorum
o yüzden korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acill!!!!!!! kızlarrr biraz önce cok mutlu bi haber aldımm...kuzenimm tüp yaptırmıştıı..13 yıllık evlii sayısız tedavilerr gördüü..1 tüp yaptırdı tutmadıı..istanbuldayken birazda benim zorlamamla 2 .tüpe başlamıştıı..hatta ön görüşmeye beraber gittikk...benim içime doğuyo bu sefer olacak demiştimm...bugün test yaptırmışş..değeri 96.6 çıkmışş...dr hamile gibisin demişş...cumartesi 2 .testi yapcaz öyle emin olcaz demişş...kız donmuş kalmışş şaşkınlıktan hiç bişeyy soramamışş...beni aradıı..beni aradıı şimdi ben hamilemiyimm acaba dedii...bende sevinctenn havalara uçtummm..kesin hamilesin dedimmm ama şimdi içime kurt düştüü...hamiş olan arkadaşlarr bu değer iyimiii...allahımmm ne olur iyi olsunnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım günün geçmiş ne güzel işte belkide vericeksin bize müjdeli haberi inan buna çok sevinirim...
canım ben hiç yorulmam hatta büyük bir zevk duyarım...yeterki allahım ol desin ...o istedikten sonra olmıyacak hiçbir şey yok...
bide kızlarr ikizmi tekmi ne zaman anlaşılırrr..kuzenim 13 yıldır elindekini avcundakini doktorlara harcadıı..doğal yolla hamiş kalması imkansız gibi bişeymişş..kocasında ağır erkek infertilitesi varr..devamlı dua ediyorumm allahımm tek seferde iki bebiş ver diyeee...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım günün geçmiş ne güzel işte belkide vericeksin bize müjdeli haberi inan buna çok sevinirim...
canım ben hiç yorulmam hatta büyük bir zevk duyarım...yeterki allahım ol desin ...o istedikten sonra olmıyacak hiçbir şey yok...
kızlar şimdi okudum sizde duydunuzmu gülben ergen ikizlere hamileymiş........
ayy pardon kızlar selamsız sabahsız daldım içeri
herkese hayırlı cumalar rabbim hepimizin duasını dileğini bu mübarek cuma günü hürmetine kabul eder
rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma ve bana melekler vermeyi nasip etsin en kısa zamanda inşallah
amiiiiiiiiinnnnnnn
amiiiiiinnnnnnnnnnn
kızlar şimdi okudum sizde duydunuzmu gülben ergen ikizlere hamileymiş........
zelişş canım şoktayım... demek ikizlere hamile imiş..darısı bize canımm...
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
benim adetimin biteli dört gün oluyor dünden beri kanamam var, şaşırdım kaldım, benneyaptımki