kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

bende ikinci için uğraşanlardandım martın 17sinde üç ayım bitecekallah inşallah tamamına erdirsin çünkü üç tane düşüğüm var
o yüzden korkuyorum

acill!!!!!!! kızlarrr biraz önce cok mutlu bi haber aldımm...kuzenimm tüp yaptırmıştıı..13 yıllık evlii sayısız tedavilerr gördüü..1 tüp yaptırdı tutmadıı..istanbuldayken birazda benim zorlamamla 2 .tüpe başlamıştıı..hatta ön görüşmeye beraber gittikk...benim içime doğuyo bu sefer olacak demiştimm...bugün test yaptırmışş..değeri 96.6 çıkmışş...dr hamile gibisin demişş...cumartesi 2 .testi yapcaz öyle emin olcaz demişş...kız donmuş kalmışş şaşkınlıktan hiç bişeyy soramamışş...beni aradıı..beni aradıı şimdi ben hamilemiyimm acaba dedii...bende sevinctenn havalara uçtummm..kesin hamilesin dedimmm ama şimdi içime kurt düştüü...hamiş olan arkadaşlarr bu değer iyimiii...allahımmm ne olur iyi olsunnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ben ilk adet olmam gereken gün yaptırmıştım yani tam 28. günde 61,9 çıkmıştı ve bana hamilelik var demişlerdi. 4- yada 5 hafataya uyuyo demişti..... kuzenin bencede hamile aman allahım tamamına erdirsin inşalllahhhhhh

cerot ve mawili ikinizinde günü geçmiş şimdi test yapsanız çıkar çatlatmayın adamı yawwwwdelikafaduldenhadi testleri yapında hayırlı haberler verinnnn :tomato:

pelincim normalde kese 5 haftalık gibi görünüyooooo ve kesenin içinde minik kaç tane onun için sanırım 6-7 haftada belli olur

herkese hayırlı cumlar canlarım.rabbim hepimizin bebişlerini yollasın.yolladıkalarınada sağılıklı bebişler nasıp etsin.hayırlısıyla kucaklarına alsınlar.

canım günün geçmiş ne güzel işte belkide vericeksin bize müjdeli haberi inan buna çok sevinirim...

canım ben hiç yorulmam hatta büyük bir zevk duyarım...yeterki allahım ol desin ...o istedikten sonra olmıyacak hiçbir şey yok...

zeynebim canım valla salak gibiyim.bi belirti yok inan hala..regl olacak gibi de değilim, gebe gibi de:( ara ara kramp giriyor sadece kasılkarıma ama 2sn falan sürüyor..hayırlısı ne ise o olsun canım hakkımızda..
sağol bitanemm...uğurlu ellerinle yazarsın inşallah beni de hamile listesine...

bide kızlarr ikizmi tekmi ne zaman anlaşılırrr..kuzenim 13 yıldır elindekini avcundakini doktorlara harcadıı..doğal yolla hamiş kalması imkansız gibi bişeymişş..kocasında ağır erkek infertilitesi varr..devamlı dua ediyorumm allahımm tek seferde iki bebiş ver diyeee...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

pelincim kuzenin için çok sevindim..Allah emeklerini boşa çıkarmamış..benim bildiğim kese 6-7 hafta içinde görünüyor ve o zaman tek mi iki mi o da belli oluyor canım..hayırlısı olsun..

sevgiler

canım günün geçmiş ne güzel işte belkide vericeksin bize müjdeli haberi inan buna çok sevinirim...

canım ben hiç yorulmam hatta büyük bir zevk duyarım...yeterki allahım ol desin ...o istedikten sonra olmıyacak hiçbir şey yok...

inşallah canım rabbim bizede nasip eder
sen kaç aylık hailesin canım

ayy pardon kızlar selamsız sabahsız daldım içeri
herkese hayırlı cumalar rabbim hepimizin duasını dileğini bu mübarek cuma günü hürmetine kabul eder
rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma ve bana melekler vermeyi nasip etsin en kısa zamanda inşallah
amiiiiiiiiinnnnnnn
amiiiiiinnnnnnnnnnn

pelincim kuzenin tabiki hamilee. benim adete bir hafta kala degerim 10,81 cıkmıstı dr um gebelik baslamıs ama saglıklı gidecekmi iki gun ara ile testyaparak bakacagız demisti ve deger surekli yukselmisti. yani 96 ya galiba hamilesin demek tup bebek uygulaması diyemi fark varbilmem ama yani kesinlikle hamiliee 10 uzeri bazı labratuvarlarda ise 5 ve uzeri hamile yani 96 superrrr gozleri aydın olsun ne buyuk mutluluktursimdi

ayy pardon kızlar selamsız sabahsız daldım içeri
herkese hayırlı cumalar rabbim hepimizin duasını dileğini bu mübarek cuma günü hürmetine kabul eder
rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma ve bana melekler vermeyi nasip etsin en kısa zamanda inşallah
amiiiiiiiiinnnnnnn
amiiiiiinnnnnnnnnnn

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

benim adetimin biteli dört gün oluyor dünden beri kanamam var, şaşırdım kaldım, benneyaptımki

ben geçen ayın 6 sında adet olmuştu zeynebe listeden beni çıkarmasını söylemiştim eşimin askerlik durumu nedeniyle erteliyelm demiştik bu ayda takvim yöntemiyle korunduk ama bu ayın 6 sı geldi bende ne gelen var ne giden şaşırdım valla bu ay istemedik gelirse şaşırıım

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

benim adetimin biteli dört gün oluyor dünden beri kanamam var, şaşırdım kaldım, benneyaptımki

valla canım insan bazen kendi adetlerinide tanıyamıyor
bende çok şoklara girdim ama çok şaşırdığım anlar oldu
hepsi stresten belkide çocuk istediğimiz andan itibaren kendimizi tanıyamöıyoruz

selam kızlaaarr..nassınız bakeeemm..nete giremedim garii..accık temizlik yaptım bugün ..amaaann gızlaaarr takmayın gafaya..bu ünlülerin işi belli olmaz..en iyisi biz yolumuza devam edelim ..valla şimdi duyunca şok oldum ve de canım sıkıldı.ha deyince hamile kalıyolar,ha deyince düşürüyolar..hepimizin hakında hayırlısı olsun..

gııızzz cerootcuum,niye tahlil yapmıyoon bacııımm..meraklandırma bizi lütfeeenn..öptüm canım..inşallah hayırlı haberlerini alırız..
mavili seninde mi günün geçiyo canım..hadi kızlaaarr yapın testleride halaya devam edelim..

gülücüğüm gııızzz nerelerdesin,bi geliyon,bi de bakıyom gaçıvereyoon..demek arkadaşında Sungurlulu kimmiş acep belkide tanıyomdur bacıım..öptüm canım benim..

zelişim,Zeynep ablacım,cerotcum,handefe,balıım,gülücüğüm,idayrecim,btrklc,sakaleyncim,başakcım,krispim,beratefem,esrakocum,pelincim,kübram,wannacım,mavilii ismini hatırlamadığım tüm kader arkadaşlarım hepinize hayırlı cumalar canlarııım...Rabbim bu hayırlı günün yüzü suyu hürmetine dualarınızı kabul eylesin...amiiiinnn..

öptüm canlarııımmm..:1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.:enbuyukkk:

selam kizlar hayirli cumalar
dün doktora gittim ve hamile degilim
ama adetimde gelmedi
ilac verdi 10 gün kullanmam gerekiyor ve adet görecegimi söyledi
hormonlarimda sorun var
balsurat cok sagol canim hakkimizda hayirlisi bakalim
giremiyorum ama takip ediyorum sizi girdigim sürece
yeni gelen arkadaslar hepiuniz hosgeldiniz
öpüyorum sizi kizlar
allah yar ve yardimcimiz olsun

batuhanım,nazancım,fundacım kızlaar kusura bakmayın canlarım isimleri aklımda tutamıyorum..canlarııım sizlerinde cumanız mübarek olsun..Rabbim bu hayırlı günün yüzü suyu hürmetine dualarınızı kabul eylesin..amiiinn..:1hug::1hug::1hug:

bu arada emircan aramıza hoşgeldin canım..inşallah burası sana uğurlu gelecek canım..tekrar hoşgeldin..a.s.

Back
X