kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

günaydın kızlar hepinizin mevlid kandili mubarek olsun rabbim bütün dualarınızı kabul etsin....

günaydın kızlar hepinizin mevlid kandili mubarek olsun rabbim bütün dualarınızı kabul etsin....
saol canım senin ve tüm herkesinde mevlid kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsun :Saruboceq:hepinizin hayırlı muratları olsun inş. bu günler yüzü suyu hürmetine sevgileer

herkese günaydın canlar tüm arkadaşlarımın kandili mübarek olsun allah u güzel günün yüzü suyu hürmetinerabbim dualarımızı kabul etsin hamişlerimize hayılı doğumlar bekleyenlerimize en kısa zamanda yeni bebişler versin rabbim

bu arada hepinizin kandilini ve kadınlar gününü kutlarım...
Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakışınız kadar güzel, umudunuz yarın kadar yakın, yarınınız aşkınız kadar mutlu, aşkınız Miraç kadar mukaddes, dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun.
Tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle.. Hayırlı kandiller..

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yagmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.a.s.
Müminler için en güzel örnek Sevgili Peygamberimizdir. O, hanımlara karşı daima sevgi, saygı, hoşgörü ve anlayış göstermiş, bırakın dövmeyi; hanımlara karşı hiçbir zaman kaba davranmamış; hep güler yüzlü olmuştur. Dolayısıyla Peygamberimizin hanımlara karşı gösterdiği bu tavır, hepimiz için örnek olmalıdır. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum.

Son düzenleme:
zeynebim canım benim nasılsın yeni tarih beli degil düzensiz ama ben 5nisan diyeyim yarın doktora gıtcem adetının 2.gunu gel demişti gidelim bakalım uzulmedım desem yalan olur en azından gecıkıpde heveslendırmedıbenneyaptımki

bütün arkadaşların hem kandilini hemde kadınlar gününü kutlarım bol bol dua edelim hepinizi duaları kabul olur inşallah tabi hayırlısını dilemek gerek

arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun..
"hoş geldin tatlım inşallah tez zamanda ikinci bebeğini kollarına alırsın canım " teşekkürler krispi
aslında ben bu ay ovitrelle çatlatma iğnesi oldum....bu ikinci denemem bu ay hala adetim gelmedi ümitlenmek istemiyorum sonrası beni üzüyor ...bilmiyorum inşallah hayırlısı olur hepimiz için

kandiliniz mübarek olsun
kadınlar gününüzde kutlu olsun.
zeynepcim nasılsın maşallah 2 ayı geçmişssin allah kucağınada almayı nasip etsin.
wannacım rahat ol canımya .bence bulantılar içinde böyle konuşma bu kadar stersten sonra birde okadar şiddetli bulantı çekmeyi isteme be kuzu.hayır dua et canım.

pelin003.....................................9 Mart
funda72....................................12 Mart
Hatice alpaslan.........................13 Mart
heja.........................................13 Mart
gülücük....................................15 Mart
Dilşahım ..................................16 Mart
krispi........................................16 Mart
pınar77.................................. ..17 Mart
BTRKLC...................................17 Mart
Balsurat....................................21 Mart (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
ŞEKERPEMBE.........................21 Mart
xnazox.....................................22 Mart
diorisimo...................................24 Mart
yağmur20.................................24 Mart
güleser1983..............................25 Mart
zeliş82 ....................................26 Mart
mawili.......................................2 Nisan
ali -ye ......................................5 Nisan
cerot
sencerderen
Batuhanım
asu1984
crazybaby
raebzeh
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
derinlik

HAMıŞLER

beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım...

Son düzenleme:

hosgeldin aramiza canim
insallah tez zamanda güzel haberlerini duyariz

hepinizin kandili mübarek olsun canlarim
insallah hepiniz iyisinizdir?????
allah yardimcimiz olsun valla
bende bu ara iyce strese girdim ama napalim
dedigim gibi allah yardimcimiz olsun
öpüyorum hepinmizi

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun...allahım bu mübarek gecede hepimizin gönlündeki duaları kabul eylesin....
sakaleymaster canım 2 ayı bitirdim ama midem düzelmedi sanırım 3 ay bitince rahatlıycam...böyle idare ediyoruz işte...sen nasılsın bebeğinin cinsiyeti belli oldumu...

arkadaslar hepınızın mubarek gul kokulu mevlıd kandılınız mubarek olsun bu gecenın ve peygamber efendımız hurmetıne dualarımız kabul ve makbul olur Insaallah tabıkı kadınlar gununuz de kutlu olsun yasasın tum kadınlar oley oley

zeynepcım benı lısteye ekle dıcem sana zahmet sende hamıs lıstesı zannedeceksın ama hayır tabıkı kara lısteye 2 nısan dıyelım bakalım dun aksam ustu geldı benım kırmızılar offff offff galıba olmıcak benım bıdaha cocugum gene sınırlerım bozuldu bak sımdıdelikafadulden

arkadaşlar bu mubarek gecenin hürmetine önce hiç bebişi olmayanlara sonra bizlere allah nasıp etsin dualarınız kabul kandiliniz mubarek olsun...

arkadaşlar kandilinizz mübarek olsunnn...benim kahverengi akıntım devam ediyoo...bu gece ibadet edemicemm...geçen senede bütün kandillerde adettimm...bi türlü kısmet olmuyoo...listenin en tepesindeyimmm...ama yarın adet olurummm kesinnn..hekese iyi kandillerr benim içinde dua edinn lütfenn

:Saruboceq:arkadaşlar kandilinizz mübarek olsunnn...benim kahverengi akıntım devam ediyoo...bu gece ibadet edemicemm...geçen senede bütün kandillerde adettimm...bi türlü kısmet olmuyoo...listenin en tepesindeyimmm...ama yarın adet olurummm kesinnn..hekese iyi kandillerr benim içinde dua edinn lütfenn:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…