- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #3.961
saol canım senin ve tüm herkesinde mevlid kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsun :Saruboceq:hepinizin hayırlı muratları olsun inş. bu günler yüzü suyu hürmetine sevgileergünaydın kızlar hepinizin mevlid kandili mubarek olsun rabbim bütün dualarınızı kabul etsin....
canım sabret diyecem biliyorum zor ama mecburuz bencede it doktora bi kontrolden geirsin seni sadece idrare yolu enfeksyonu gebeliğe engrl değilki bir sürü bişeyler var bi kaç tahll yapar her hangi bir kist felan varmı yokmu ona baka tiroid bezlerinin az veya çok çalışmasıda gebeliğe engeldir anlıycan tüm bu sorunlerı kafandan atmak için bence git doktora ben salak gibi ilk 5 ay hiç gitmedim sonra baktımki olmuyor içim içimi kemirene kadar gidip rahatlayam dedim gittim muayene bile olamayan ben bitarafım sıkışınca soluğu doktorda aldım sağolsun doktorum çok iyi beni rahatlatarak muayene etti çok korkuyordum muayeneden elimde olmadan işte neyseki bir sorun çıkmadı 2, tahlil istedi birisi tiroid bezlerinin nasıl olduğuna yani tsh ye baktı diğer tahlil ise prolaktine baktı prolaktin ise süt hormonuymuş oda fazla çalışırsa gebeliğe engelmiş neler öğrendim neler belki sen bunları biliyosun ama ben yeni öğrendim çok şükür hepsi temiz çıktı 4,5 ay daha dene dedi olmzsa tekrar gel dedi bana yani 1 seneden aşağı tedaviye almıyorlar seni
1 sene denedikten sonra olmazsa daha detaylı bakıyorlar işte kafanı şişirdim kusura bakma canım amacım sana yardım etmek umarım azcıkta olsa yardımcı olabilmişimdir
canım inşallah sende bir an önce kavuşursun bebeğine,ben ilk çocuğuma hemen hamile kalmıştım şimdi ne oldu acaba?şimdiye kadar rahattım nasıl olsa olur diyordum ama galiba doktora gitmeden olmayacak.kendi kendine olmasını beklersem yaşım ilerler ,üstelik iki kardeş arasında yaş farkıda gün geçtikçe artıyor.oğlum yedi yaşına bastı.(bir yıl bekleyemem ben yaa)fisfisfis
arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun..
"hoş geldin tatlım inşallah tez zamanda ikinci bebeğini kollarına alırsın canım " teşekkürler krispi
aslında ben bu ay ovitrelle çatlatma iğnesi oldum....bu ikinci denemem bu ay hala adetim gelmedi ümitlenmek istemiyorum sonrası beni üzüyor ...bilmiyorum inşallah hayırlısı olur hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?