- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #4.221
canım ben buralardayım sizin yazılarınızı okuyorum ama yazamıyorum bende bu aralar çok yoğunum annem rahatsız dün akşama kadar hastanelerdeyiz böbreği ağrıyo doktorlar bişey anlamadı vallahi heralde taş düşürüyo akşamda ordaydım yalnız bırakmadım zaten annem ve kızkardeşim ikisi var evde başka kimse yok babam yurtdışında çalışıyo erkek kardeşimde askerde onlarda iki kişi malum yalnızlar kızkardeşimde üniversiteye gidiyo okulu akşamdan geç saatte geliyo annem yalnız kalıyo akşam hasta olduğu içinde bırakamadım ayyy başınızı şişirdim ne çok yazdım.....
normal gebelik canım ve 36 yasında :)
iyi temennilerin için çok sağol canım umarım dedğin gibi hemencecik iyileşir annecim...çok geçmiş olsun inşallah annen en yakında zamanda iyileşir:Saruboceq:
canım, çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. böbrek ağrısı fena derler. en kısa zamanda kurtulur inşallah.
canım, gözün aydın, hakkınızda hayırlısı olsun.
kızlarr delircemmmdelikafadulden biraz önce bi arkadaşımla konuştum bugün günü varmışş..gününde benimde tanıdığım bi kadın vardıı...arkadaşıma sormuşş pelin tüp yaptırdımı tutmadımı...arkadaşımda ki kendisi güyaa en iyi arkadaşımmm ve aşılama yaptırdığımı tedavi gördüğümü anama babama ablama bile söylememiştim ona söylemiştimm sadece...yok demiş ama aşılama yaptırdıı tutmadı bebek falan hala yokk çok uğraşıyo falan filan demiş...başlamışlar gündee beni konuşmayaa...delircemm aşılamam tutmadığı aralık ayından beri ilk kez ağladımm sinirdennn...milletin işi gücü yok beni konuşuyo yanlarında tanıdığım tanımadığım bisürü insan oturmuşlarr bide yorum yapmışlarr....ben sırf bu muhabbetlerden sorulardan yalancı samimiyet görüntülerinden kurtulmak için insanlarla fazla bir araya gelmiyorumm...komşularımla ,yakın arkadaşlarımla artık gün falan yapmıyorumm fazla oturmuyorum bileee..ya yanlışmı düşünüyorum bilmiyorumm ama insanların olur olmaz yerlerde sorular sormasından bıktımm...milletin derdi ben oldumm...bide kimse allaha şükür bir oğlun var şükret demiyoo..vah vah çok üzüldükk diyolarr ...delircemm kafayı yicemm....ama suç bende niye birine söylüyosun git paşa paşa sessizce tedavini yaptır iştee...milletede istemiyorum korunuyorum dee...konuşcak konuları kalmasınn...artık böyle yapcammm...yaaa iyiki siz varsınızzz:1shok::1shok::1shok:
hımmmm günün 2 gün felan geçmiş sanırım inşallah tutturursun bu ay canım hadi hayırlısı bakalımgüzel haberler verirsin bize inşallahben 28-29 gün olurdumm...sadece aşılama yaptıracağım ay 33 günde oldumm...oda adet olmayı çok istemekten sanırımm..bian önce gelsinde tedaviye başlayayım diyee çok düşünmüştümmm.....3,5 senedir adet olmayı istediğim tek aydıkaydirigubbakcemile3 aralık ayııııı
kızlarr delircemmmdelikafadulden biraz önce bi arkadaşımla konuştum bugün günü varmışş..gününde benimde tanıdığım bi kadın vardıı...arkadaşıma sormuşş pelin tüp yaptırdımı tutmadımı...arkadaşımda ki kendisi güyaa en iyi arkadaşımmm ve aşılama yaptırdığımı tedavi gördüğümü anama babama ablama bile söylememiştim ona söylemiştimm sadece...yok demiş ama aşılama yaptırdıı tutmadı bebek falan hala yokk çok uğraşıyo falan filan demiş...başlamışlar gündee beni konuşmayaa...delircemm aşılamam tutmadığı aralık ayından beri ilk kez ağladımm sinirdennn...milletin işi gücü yok beni konuşuyo yanlarında tanıdığım tanımadığım bisürü insan oturmuşlarr bide yorum yapmışlarr....ben sırf bu muhabbetlerden sorulardan yalancı samimiyet görüntülerinden kurtulmak için insanlarla fazla bir araya gelmiyorumm...komşularımla ,yakın arkadaşlarımla artık gün falan yapmıyorumm fazla oturmuyorum bileee..ya yanlışmı düşünüyorum bilmiyorumm ama insanların olur olmaz yerlerde sorular sormasından bıktımm...milletin derdi ben oldumm...bide kimse allaha şükür bir oğlun var şükret demiyoo..vah vah çok üzüldükk diyolarr ...delircemm kafayı yicemm....ama suç bende niye birine söylüyosun git paşa paşa sessizce tedavini yaptır iştee...milletede istemiyorum korunuyorum dee...konuşcak konuları kalmasınn...artık böyle yapcammm...yaaa iyiki siz varsınızzz:1shok::1shok::1shok:
Beni kutlayan tum arkadaslarıma cok ama cok tesekkur ederim..
Aslında ikiz bebekler beni cok korkutuyor arkadaslar..
Fakat Allah boyle nasip etmis o herseyi hakkiyle bilendir
Insana tasıyabıleceginden fazla yuk vermez..
Hakkımızda herseyin hayırlısı olsun, saglıkla bebeklerimi kucagima alayim..
Gerisi icinde rabbime sıgınıyorum kızlar
günaydınn
tebrik ederimm... ne kadar güzel bir şey.. bebeişlerinle allah a emanet ol canım
ederiz tabi etmez olur muyuz hiç.. sende benim için et... bende çok endişeliyim.. hcg değerim çok yükselmemiş bazı doktorlara görede gayet normal keseyi görmedik kafayı yemek üzereyim...canım cok sagol
gerçi haftaya belli olacak keseler dolu mu boş mu?
dua edin benim için..
ederiz tabi etmez olur muyuz hiç.. sende benim için et... bende çok endişeliyim.. hcg değerim çok yükselmemiş bazı doktorlara görede gayet normal keseyi görmedik kafayı yemek üzereyim...
canım kaç haftalık hamilesin ve degerin kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?