kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

pelincim canım sen üzülme belkide sana onları gelip anlatan yanlış anlatıyodur.sen en iyisi herkese daha düşünmüyorum de..Allah izin verirse hamile kalınca haberleri olsun.sen alttan çalışmalara devam et psikolojini öyle patavatsızlar yüzünden bozma,hormaonların etkilenmesin..öptüm canım benim..

kızlar bu arada ben biraz önce sağlık ocağında kan tahlili verdim ..belki bugün 4 te ,belkide yarın sonuç çıkabilir dedi hemşire..hayırlısı bakalım..zaten hafta sonu dr a gidecem Allah izin verirse...öptüm canlarıımm..nasılsınız bakalım..

pelin003.....................................9 Mart
funda72....................................12 Mart
Hatice alpaslan.........................13 Mart
heja.........................................13 Mart
gülücük....................................15 Mart
Dilşahım ..................................16 Mart
krispi........................................16 Mart
pınar77.................................. ..17 Mart
BTRKLC...................................17 Mart
Balsurat....................................21 Mart (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
ŞEKERPEMBE.........................21 Mart
xnazox.....................................22 Mart
diorisimo...................................24 Mart
yağmur20.................................24 Mart
güleser1983..............................25 Mart
zeliş82 ....................................26 Mart
DıLARA1..................................28 Mart
mawili.......................................2 Nisan
ali -ye ......................................5 Nisan
cerot.........................................7 Nisan
sencerderen
Batuhanım
asu1984
crazybaby
raebzeh
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil

HAMıŞLER

esterya
birsu
ipekirem
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım...

canlar günaydın estera tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin.....
ipekiremcimmmmmm ben ilk dr.a gittiğimde 5 haftalıkdım ve kese falan görünmedi 7. haftada ise kalp atışlarını duyduk keseyi bırak o sebeple sakin ol.... biraz bekle canım allah ne yazdıysa o olur.....

umarım öyle olur canım... 5 haftalıkken hcg değerini hatırlıyor musun canım benim.

canım doktor çok ilgisizdi o yüzden kafamda karışık. vajınal ultrasonla baktı bişey göremiyorum dedi. 04.03.2009 da hcg:87.30 çıktı 09.03.2009 da ultrasonla göremediği gün yani 300.1 e yükselmişti. değerin çok düşük düşük yapacaksın dedi çıktı işin içinden. şu kadar lık hamilesin ,yada düşük önleyici hap vs... hiç birşey demedi ve vermedi. burdaki kızlarda başka doktora git hemen diyorlar... :çok üzgünüm:

tek doktora inanma canım ben bi doktora gittim haftasına gore cok ufak ve bos gebelik gibi kurtaj olman lazım dedi bana , oysa dusunsene iki kese varmıs

kızlar günaydın hepinize..2 gündür yoktum bayağı ilerlemişsiniz maşallah...ne güzel yeni hamişlerimiz varmış hepsini tebrik ediyorum...aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz...
wannacım değerin çok güzel artmış çok sevindim canım gözün aydın...
ebrucum inşallah sendende güzel haberler alırız canım ...
zelişçim annene çok çok geçmiş olsun allahım tez zamanda acil şifalar versin...
kızlar ben listeyi güncelledim ama tarihleri değişen arkadaşlar varsa bildirsin belki atlamış olabilirim...

umarım öyle olur canım... 5 haftalıkken hcg değerini hatırlıyor musun canım benim.

canım ben sadece 28.gün yaptırmıştım o zaman 61 di bide taaaa dr. kan tahlili istedi normal idrar ve kan hamilelik için o zaman baktırdımdı o zaman da 3000 küsürdü sanırım ama haftasını hatırlamıyorum herhalde 5 yada - 6 hafta içiydi.....
ama ben evde de normal idrar testleri ile bazen kontorl ediyodum. rengi koyulaşıyormu diye ikinci çizginin

canım değerin öyle kötü gözükmüyo...benim 4 haftalık 60 tı...4 gün sonra 228 olmuştu ve drum daha yaptırmana gerek yok demişti...benim tanıdığım bir arkadaşın 5 haftalık 10 küsürdü sonradan yükselmeye devam etti ve hamileliği hala devam ediyo...o yüzden sakın canını sıkma belki geç döllenmedir...bence sen dr unu değiştir...

canım değerin öyle kötü gözükmüyo...benim 4 haftalık 60 tı...4 gün sonra 228 olmuştu ve drum daha yaptırmana gerek yok demişti...benim tanıdığım bir arkadaşın 5 haftalık 10 küsürdü sonradan yükselmeye devam etti ve hamileliği hala devam ediyo...o yüzden sakın canını sıkma belki geç döllenmedir...bence sen dr unu değiştir...

inan ilk işim hemen değiştirmek olacak emin olabilirsin... izmir li arkadaşlar kocaman hastanesi müjgan hanımı pek beğenmişler genelde. ona gideyim diyorum yarın.. inşallah iyi haberler verebilirim burdan. 1 yıldan beri bekliyorumm... umarım iyi olur

ciddi misin innamıyorum yaaa... inan çok ama çok şaşırdımm

evet canım aynen oyle oldu, doktora dedim ki bi kan testi yapsak
yaptık ve deger 2697 cıktı reglimden bir bir hafta sonra. reglimden 10 gun sonra da 3409 cıktı. adama kalsa kurtaj etmisti beni

evet canım aynen oyle oldu, doktora dedim ki bi kan testi yapsak
yaptık ve deger 2697 cıktı reglimden bir bir hafta sonra. reglimden 10 gun sonra da 3409 cıktı. adama kalsa kurtaj etmisti beni

iyi ki başka doktor denemişsin.. canım yaaa çok zor bu işler.. allahım hayırlısını nasip etsin hepimiz için.

kızlarr delircemmmdelikafadulden biraz önce bi arkadaşımla konuştum bugün günü varmışş..gününde benimde tanıdığım bi kadın vardıı...arkadaşıma sormuşş pelin tüp yaptırdımı tutmadımı...arkadaşımda ki kendisi güyaa en iyi arkadaşımmm ve aşılama yaptırdığımı tedavi gördüğümü anama babama ablama bile söylememiştim ona söylemiştimm sadece...yok demiş ama aşılama yaptırdıı tutmadı bebek falan hala yokk çok uğraşıyo falan filan demiş...başlamışlar gündee beni konuşmayaa...delircemm aşılamam tutmadığı aralık ayından beri ilk kez ağladımm sinirdennn...milletin işi gücü yok beni konuşuyo yanlarında tanıdığım tanımadığım bisürü insan oturmuşlarr bide yorum yapmışlarr....ben sırf bu muhabbetlerden sorulardan yalancı samimiyet görüntülerinden kurtulmak için insanlarla fazla bir araya gelmiyorumm...komşularımla ,yakın arkadaşlarımla artık gün falan yapmıyorumm fazla oturmuyorum bileee..ya yanlışmı düşünüyorum bilmiyorumm ama insanların olur olmaz yerlerde sorular sormasından bıktımm...milletin derdi ben oldumm...bide kimse allaha şükür bir oğlun var şükret demiyoo..vah vah çok üzüldükk diyolarr ...delircemm kafayı yicemm....ama suç bende niye birine söylüyosun git paşa paşa sessizce tedavini yaptır iştee...milletede istemiyorum korunuyorum dee...konuşcak konuları kalmasınn...artık böyle yapcammm...yaaa iyiki siz varsınızzz:1shok::1shok::1shok:
canım benim üzülme böyle patavatsızlar var malesef senin yine komşun araştırıp duruyo benim özteyzem anneme sorup duruyo bebeği varmı niye olmuyo onun kızının olmuyodu sonradan oldu şimdide anneme nispet yapar gibi diyoki kızı için diyorum ona kızım yap ikinciyi malesef canım takma herkesi rabbime havale ediyorum..:Saruboceq:.
ZelıŞ82 sanada geÇmıŞ olsun.annen en yakın zamanda ıyıleŞır ınŞallah
çok teşekkür ederim nasipcim bu arada sende aramıza hoşgeldin umarım güzel paylaşımlarda bulunuruz....a.s.
zelişcim canım kusura bakma seni atladım canım çok çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun umarım çabuk toparlanır annen
çok teşekkürler fatoşcum allah razı olsunŞeniz
kızlar günaydın hepinize..2 gündür yoktum bayağı ilerlemişsiniz maşallah...ne güzel yeni hamişlerimiz varmış hepsini tebrik ediyorum...aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz...
wannacım değerin çok güzel artmış çok sevindim canım gözün aydın...
ebrucum inşallah sendende güzel haberler alırız canım ...
zelişçim annene çok çok geçmiş olsun allahım tez zamanda acil şifalar versin...
kızlar ben listeyi güncelledim ama tarihleri değişen arkadaşlar varsa bildirsin belki atlamış olabilirim...

çok teşekkür ederim zeynepcim iyi dileklerin için çok sağol tatlı hamişim benim Şeniz

günaydın kızlar nasılsınız şekerler
ben biraz geç kalkıyorum gecede geç yatıyorum sabah muhabbetide yapılmış ohhh ohhhh allah bozmasın umarım böyle devam ederiz şimdi kızımla bi kahvaltı yapak sonra gelirim tamammı güzellerim

herkese günaydın, ooo krispi sen kahvaltımı yapacan, biz öğlen yemeği yiyeceğiz, çalışan bayan olduğumuz için akşam 10.30 da yattım, işte çok yorulmuştum her sabah 06.30 da kalkıyorum,
kızlar benim karnım şişti, çok rahatsız ediyor, gaz var gibi ama yok, üşüttüm mü acaba

herkese günaydın, ooo krispi sen kahvaltımı yapacan, biz öğlen yemeği yiyeceğiz, çalışan bayan olduğumuz için akşam 10.30 da yattım, işte çok yorulmuştum her sabah 06.30 da kalkıyorum,
kızlar benim karnım şişti, çok rahatsız ediyor, gaz var gibi ama yok, üşüttüm mü acaba

olabilir canım. ayaklarını sıcak tutmaya çalış

kızlar gerçekten doktordan doktora fark ediyor, ben burada bir prof gittim, rahmimde myom vardı, çok büyümüştü, dr. bana beş aylık hamile gibisin dedi, miyomun çok büyümüş, rahmini de alacam dedi. duyunca şok oldum kardeşimi aradım, bursada kadın doğum hemşiresi abla buraya gel, burdaki dr baksın dedi. gittim, dr baktı, rahmini almayacağım alırsamda biraz bırakırım dedi, ameliyatta belli olur, dedi, ben ameliyat oldum, miyomum alındı, boyutu 1,5 yoğurt kabının içine konmuştu o kadar büyüktü, doktor zor çıkarmış, diyeceğim, bir dr güvenilmiyor, düşünsenize önceki dr rahmimi alacaktı, yaşım o zaman 35 di.

kızlar gerçekten doktordan doktora fark ediyor, ben burada bir prof gittim, rahmimde myom vardı, çok büyümüştü, dr. bana beş aylık hamile gibisin dedi, miyomun çok büyümüş, rahmini de alacam dedi. duyunca şok oldum kardeşimi aradım, bursada kadın doğum hemşiresi abla buraya gel, burdaki dr baksın dedi. gittim, dr baktı, rahmini almayacağım alırsamda biraz bırakırım dedi, ameliyatta belli olur, dedi, ben ameliyat oldum, miyomum alındı, boyutu 1,5 yoğurt kabının içine konmuştu o kadar büyüktü, doktor zor çıkarmış, diyeceğim, bir dr güvenilmiyor, düşünsenize önceki dr rahmimi alacaktı, yaşım o zaman 35 di.

çok geçmiş olsun canım.. kesinlikle 1 doktorla kalmamak lazım..

Back
X