kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım aynı dertten bende muzdaribim.be hatta eltimden önce bırakmıştım korunmayı 5 yıldır tırmlarken geçen yıl nisan ayında hamile olduğunun müjdesini verdi.biz hiç anlaşamaz ve birbirimzi sevmeyiz.zaten normalde başka bişi olsaydı saklarlardı.bebek istediğimizi bildikleri için gerine gerine müjdeyi verdiler.o hamileydi ama 9 ayı ben zor geçirdim.çünkü tedavi görüyordum 3 negatif aşılama 3 negatif yumurta takibi .bir düşük yaşadım.sonuç onlardan neferet etsemde bebek sevmeye gittim.kaydirigubbakcemile3

canım bana da değerlerin normal gibi geldi..yine de için rahat etsin bi dr a daha görün canım istersen...

canım tebrik ederim senii:) süper valla..bir taşla iki kuş:))))
canım 8 haftadan önce net görünmüyor zaten bebişler çoğu bayanlarda..tahat ol..bence ikizler seninle:)

canım bence de..ben de çok istiyorum valla ikiz..Allah isterse tabi..
yani bu stresi bir daha yaşamaktansa bir kerede olsun değilmi:))

pelincim o patavatsızlardan çok etrafta..bir de onları takıp moralini bozma derim..böylece tanıyorsun gerçek dostlarını..
sevgiler

kızlar altı üstü dün öğleden sonra giremedim sadece ve kabarmış sayfalar maaşallah:))))
her zaman okuyorum ama bazen yazamıyorum işlerden..Allah hepinizin bebişini tez zamanda ve hayırlısıyla nasip etsin kızlarrr...
sevgiler..

inşallah canım yaa.. ah şu hcg değerimin yükseldiğini görsem bide bebeğimi görebilsem ne olur sanki...

merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Uzun zamandır yazmadım ama hergün yazdıklarınızı okuyorum. Bebiş bekleyen arkadaşlara hayırlı olsun allah inş. kucağınıza almayıda nasip eder dileklerimi iletiyorum. Ve diğer kader arkadaşlarıma bir an önce ikinci meleklerine sahip olmalarını diliyorum. Bu arada yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.Arkadaşlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum. Ne zamandır yazıcam ama o kadar yoğunumki okumaya bile zor vakit ayırıyorum.Neyse ben bu ay şu soğan suyu kürünü denedim bunun yanında incir kürünüde yapmam gerekiyomuş onuda yaptım soğan kürü bitti ama incire devam ediyorum. 13 ünde hastlanmam gerekiyo bakalım yarından sonra belli olacak.Şifası Allah tan inşallah. Geçen haftaya kadar kürün sürdüğü süre içinde yani aşırı derece bel ve karın ağrısı çektim.Ama 3 gündür hiçbişey yok.Göğüslerimde hassasiyet olurdu o da yok. Ya işte umut dünyası bu kürdenmi yoksa böyle olacağımı vardı bilmiyorum. Bende sizinle paylaşmak istedim.aslında dr. a gitmem gerekiyodu ama nedense gitmek istemiyorum gel aşılama yapalım demişti. Bu ay böyle doğal bişey deneyeyim öyle giderim diye düşündüm. Bakalım hayırlısı artık. Allah önce sahip olduğumuz evlatlarımıza uzun ömürler versin gerisi nasipse olur zaten. Herşey gönlünüzce olur inş. öptüm hepinizi.....

İnşallah bi faydası olmuştur canım. insan ister istemez ümit ediyor.

selam kızlaaarr..nasılsınız bakalım..sohbet koyulaşmış baya..ben daha sonucu almadım beklemdeyim..öptüm canlarıımm..

ıPEKıREM sağol canım teşekkür ederim. Dedimya ümit dünyası. Allah tüm isteyenlere verir inşallah.Bişeyler vesile oluyo umarım benim vesilemde bu olur.

hatice canım belkide iyi etkisindendir kürün..birçok kişi yapıyor ve kistleri olanlarda kist dağılırken ağrılı olup ardından kistten eser kalmıyor diye okuyoruz..inşallah iyi etkidir canım seninkide..
seninde herşey gönlünce olsun canım
sevgiler

selam kızlaaarr..nasılsınız bakalım..sohbet koyulaşmış baya..ben daha sonucu almadım beklemdeyim..öptüm canlarıımm..

klava:klava: öldürdün öldürdün biziiii..varsa da doğacak bebek valla ebrucum:)))) herhalde keseyi görürsün bu gidişindee sen:)))
şaka maka inşallah bu stresine değer de bebişin gelmiştir canım ya...

merhaba canım....Seni çok yakından takip ediyorum :) çokta meraktayım tabi. Allahım inşallah gönlüne göre veriri. İnan senin kadar olmasada bende heyecanlanıyorum. Hepinizin yazdıklarını okuyorum seninkinide takip ediyorum hatta siteye bi girsemde bi gelişme varmı bi baksam diye zaman kolluyorum. Kader arkadaşlığı bu olsa gerek. Birbirimizin yüzünü görmesekte birbirimizi tanımasakta burda ortak bi yönümüzün olması çok güzel. Dualarım sizlerle.......

[/IMG]

canlarım benim rabim hepinize nasip etsin tez zmanda.hepinizi çoook öptüm.

Son düzenleme:
:roflol::roflol: valla haklısın cerotcum..valla stresi beni mahvetti..bebiş yoksa bile adet olsam hayırlısıyla başka bişey istemiyom canım..hayırlısı inşallah..canım bende istiyom hemen haber vereyim ama olmadı..öptüm canlarıımm

kızlaarrr yarın başka doktora gidiyorum randevu aldım... ne olur dua edin benim için değer yükselmiş olsun hatta keseyi ya da bebeğimi görebileyimm...

funda72 hayırlı olsun, canım darısı bizlerin başına,

raebzeh inşallah sende hamilesindir, hamileler çoğalıyor,

canım beniiimm :1hug::1hug allah razı olsun..evet gerçekten kkadınlar kulubünü keşfettiğim için sizlerle tanıştığım için çok mutluyum..herşeyimizi paylaşıyoruz burda..ben hepinizin yüreklerini,samimiyetinizi sevdim..demek ki yüzlerimizi görsek bu sohbetler daha da koyulaşacak hatice ablacım canım benim..iyi dileklerin için teşekkür ederim..hakkımızda hayırlısı olsun..negatif çıkarsa da hayırlısı zten hafta sonu dr a gidecem,tedaviye başlıycam yeniden..öptüm canım:1hug::enbuyukkk:

haa fundacım o test ne canım..sen mi yaptın testi..inşallah senindir ve hamilesindir canım benim..öptüm canlarıımm..

fundaaa gıııız sende mi hamilesiiinndelikafaduldencanım kusura bakma bugün kafam allak bullak oldu şu test yüzünden..canım gözün aydın,Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinnn..

filizcim canım hakkında hayırlısı olsun..dualarımız seninle,sizlerle..inşallah değerin yükselmiştir,minik bebişini görürüsünüz inşallah...

hatice ablacım inşallah senin kürler de sana uğurlu gelir canım.. sende buradan hamileyim diye müjde verirsin inşallah..öptümc canlarım..ben bi tets sonucunu sorayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…