- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #4.361
HERKEZE MERHABA..
benim sizlere sormak istediğim bir soru var . ben 2 bebeğime hamileyim. bir oğlum var 5 yaşını bitirmek üzere... bu ikinci bebeğimiz olvak inşallah...
ama efede yani ilk gebelikde çok rahattım oyle boyle değil 7/8 aylık olduğum halde kocardım karnımda cok kücük sayılmazdı.. ama bu bebekde oyle değil daha yeni 5 haftalık ama gelin birde bana sorun yani nefes alamıyoıurm daralıyourm ağrılarım var normal ama insan rahatız oluyor. birde karnımda şişlik fazla .... sizlerin nasıl geciyor. yani binci ile ikinci arasında ne farklar var
ilginiz için teşekkür ederim
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar allah cumalar yüzü suyu hürmetine bütün dualarınızı kabul etsin tez zamanda versin bebişlerinizi amin.
kızlar ya dün çok büyük bir hata yaptım kk girince vaktin nasıl geçtigini anlamadım kızımı okuldan saat 5 10 kala alıyordum bir baktım saat 5 olmuş evden hızla çıktım okula nasıl gitttigimi bilmiyorum normalde 5 gibi almamız gerek ama ben hep erken alıyordum eve gelince kasılarımda çok kötü bir agrı oldu va geçmek bilmedi sonra belime vurdu agrı ay nasıl korktum bilemessiniz devamlı wc gidip birşey oldumu diye kendimi kontrol ettim ama sabaha kadar sancım sürdü tabi buarada eşimdende bir sürü fırça yedim hızlı yürüdüm diye ay birdaha asla böyle bir hata yapmam allaha emanet hayat yaşıyoruz
[/URL][/IMG]
canlarım benim rabim hepinize nasip etsin tez zmanda.hepinizi çoook öptüm.
cerot canım sağol iyi dileklerin için umarım iyi bir etkidir dediğin gibi. Öptüm..
yok kızlar bu seferde olmadısenağlama..sonuç 0 çıkmış..acaba neden adet olmadım aklım karışık valla.ama üzülmüycem size söz veriyorumsüprizzzzz..öptüm canlarıımm...
çarşamba günü adetimin 3. günüdü hormon testlerim yapıldı.yine prolaktin yüksek çıktı.:1shok:neden bilmiyorumCADIARZU.ama sanırım kendimi hamileyim düşüncesine kaptırıyorum prolaktinde bana kaptııyorklava:.çarşamba gündüz klomene başladım akşamınada dostınex e.salıya rahim filmi.:a015:bu kadar ilaca uğraşa nolur, olurmu bilemem.Ya benimyaşımda çok heralde sizlerden:çok üzgünüm:.Olma olasılığım hergeçen gün düşüyormuş gibi geliyor.ALLAH ım banada sizlerede en yakın zamanda nasip etsin inşallah.ALLAH ım ilk bebişlerimizede çok uzun ömürler versin.İsteyen nerde varsa hepsinede kısmet etsin rabbim.İYİKİ VARSINIZ....Burada olanları size yazmam beni çok rahatlatıyor.Kafanızı şişiriyorum ama:çok üzgünüm:
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar allah cumalar yüzü suyu hürmetine bütün dualarınızı kabul etsin tez zamanda versin bebişlerinizi amin.
kızlar ya dün çok büyük bir hata yaptım kk girince vaktin nasıl geçtigini anlamadım kızımı okuldan saat 5 10 kala alıyordum bir baktım saat 5 olmuş evden hızla çıktım okula nasıl gitttigimi bilmiyorum normalde 5 gibi almamız gerek ama ben hep erken alıyordum eve gelince kasılarımda çok kötü bir agrı oldu va geçmek bilmedi sonra belime vurdu agrı ay nasıl korktum bilemessiniz devamlı wc gidip birşey oldumu diye kendimi kontrol ettim ama sabaha kadar sancım sürdü tabi buarada eşimdende bir sürü fırça yedim hızlı yürüdüm diye ay birdaha asla böyle bir hata yapmam allaha emanet hayat yaşıyoruz
HERKEZE MERHABA..
benim sizlere sormak istediğim bir soru var . ben 2 bebeğime hamileyim. bir oğlum var 5 yaşını bitirmek üzere... bu ikinci bebeğimiz olvak inşallah...
ama efede yani ilk gebelikde çok rahattım oyle boyle değil 7/8 aylık olduğum halde kocardım karnımda cok kücük sayılmazdı.. ama bu bebekde oyle değil daha yeni 5 haftalık ama gelin birde bana sorun yani nefes alamıyoıurm daralıyourm ağrılarım var normal ama insan rahatız oluyor. birde karnımda şişlik fazla .... sizlerin nasıl geciyor. yani binci ile ikinci arasında ne farklar var
ilginiz için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?