kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

gözün aydın canım,Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiinn..inşallah bebeğine sağlıklı sıhhatli kavuşursun filizcim..öptüm canım..

allah razı olsun canım güzel dileklerin için çok sağol... allah hepimize nasip etsin inşallah. öpüyorum canım bende:nazar:

gülücüğüm saol canım benim ne kusuru bacııım.Şeniz..sizlerle bunları paylaşmam benim için mutluluk verici.canım ne kadar sıkkın olursa olsun,burda sizlerle paylaşınca hiç bişeyim kalmıyo valla..Allah razı olsun canım...gıııızz nerelerdesin heç gözükmeyon.naniknanik.bakıyomda gezeyoon,tozayooonn..accik de burda gezsen nolur yanee bacıııımmm..öptüm canım:1hug:..

cerotcumkaydirigubbakcemile3 Allah razı olsun bacııımm:1hug:..valla iyiki varsınız..dünkü bahtsız halimden eser kalmadı bugün..çok şükür neşeliyim toparlandım..ama şu adet bi gelseydi hayırlısıyla başka bişey istemiyom..cerotcum inşallah Rabbim bizim yüzümüzüde güldürecek..sonra bizlerde hamileliklerimizle ilgili topik açacaz,bu seferde ikinciye hamile olanlar dertleriniz nedir diye başlık açacaz....öptüm canım benim...

Allahıım şu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine ,şükürler olsun birer tane evlat verdin,birer bebek daha nasip eyle haırlısıyla Ya Rab !.:Saruboceq:.kucaklarımıza tekrardan cennet kokulu melekler ihsan et Ya Rab !.:Saruboceq:.bizleri o cennet kokusundan bir kez daha tattır,o kokudan bizleri mahrum bırakma Ya Rab !.:Saruboceq:.öncelikle hiç anneliği tatmamış arkadaşlarımıza,daha sonra da bizlere anneliği tekrardan nasip eyle Ya Rab !.:Saruboceq:hamile kalan arkadaşlarımıza da kolay doğumlar nasip et ,sağlıklı sıhhatli kolay doğumlarla kucaklarına almayı nasip et Ya Rab !:Saruboceq:..amiiiinnn

gülücüğüm saol canım benim ne kusuru bacııım.Şeniz..sizlerle bunları paylaşmam benim için mutluluk verici.canım ne kadar sıkkın olursa olsun,burda sizlerle paylaşınca hiç bişeyim kalmıyo valla..Allah razı olsun canım...gıııızz nerelerdesin heç gözükmeyon.naniknanik.bakıyomda gezeyoon,tozayooonn..accik de burda gezsen nolur yanee bacıııımmm..öptüm canım:1hug:..

cerotcumkaydirigubbakcemile3 Allah razı olsun bacııımm:1hug:..valla iyiki varsınız..dünkü bahtsız halimden eser kalmadı bugün..çok şükür neşeliyim toparlandım..ama şu adet bi gelseydi hayırlısıyla başka bişey istemiyom..cerotcum inşallah Rabbim bizim yüzümüzüde güldürecek..sonra bizlerde hamileliklerimizle ilgili topik açacaz,bu seferde ikinciye hamile olanlar dertleriniz nedir diye başlık açacaz....öptüm canım benim...

Allahıım şu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine ,şükürler olsun birer tane evlat verdin,birer bebek daha nasip eyle haırlısıyla Ya Rab !.:Saruboceq:.kucaklarımıza tekrardan cennet kokulu melekler ihsan et Ya Rab !.:Saruboceq:.bizleri o cennet kokusundan bir kez daha tattır,o kokudan bizleri mahrum bırakma Ya Rab !.:Saruboceq:.öncelikle hiç anneliği tatmamış arkadaşlarımıza,daha sonra da bizlere anneliği tekrardan nasip eyle Ya Rab !.:Saruboceq:hamile kalan arkadaşlarımıza da kolay doğumlar nasip et ,sağlıklı sıhhatli kolay doğumlarla kucaklarına almayı nasip et Ya Rab !:Saruboceq:..amiiiinnn

ebrucum hah şöyle canım yaa..moral lazım bize, varmı başka lüksümüz dimi ama:))
açarız bacım açarız.."annesini bekletti diye bebesinin dötüne başına vurmak isteyen analar" topiği açarız:))))

Selam kizlar,

nasilsiniz? hayirli cumalar... ne güzel dualar etmissiniz su hayirli günde. Hele sen raebzeh. Valla agziniza yüreginize saglik. Bide tabii ellerinize :-)

@ raebzeh
arkadaslar denileni söylemis zaten. moralin de allaha sükür düzelmis... Allah-ü Teala hakkimizda hayirli olani verir insallah. Bakasin senin icin bu gecen ay degilde bu ay hayirli. Önce sagligina bak. Doktor kontrollerine git. Gerci gecikmesi yaptigin heycandan da olabilir...

@ipekirem
canim benim… bence sizde de oldumu öyle diye sorma… benimkisi güzel olacak diye düsün. yani olabilir belki bir baskasinda oldu ve sonucu iyi veya kötüydü ve sen gereksiz yere düsüneceksin ve canini sikacaksin. Iyi gidecegi varsa da gitmez... allah korusun. Hep olumlu düsün. Ay esim gibi konustum!!! Oda bana öyle nasihat eder ama… iste biliyorum cok zor.
Allah bize önce sabir ve bir an önce bebis verir insallah

Hepinizi öpüyorum kizlar

Selam kizlar,

nasilsiniz? hayirli cumalar... ne güzel dualar etmissiniz su hayirli günde. Hele sen raebzeh. Valla agziniza yüreginize saglik. Bide tabii ellerinize :-)

@ raebzeh
arkadaslar denileni söylemis zaten. moralin de allaha sükür düzelmis... Allah-ü Teala hakkimizda hayirli olani verir insallah. Bakasin senin icin bu gecen ay degilde bu ay hayirli. Önce sagligina bak. Doktor kontrollerine git. Gerci gecikmesi yaptigin heycandan da olabilir...

@ipekirem
canim benim… bence sizde de oldumu öyle diye sorma… benimkisi güzel olacak diye düsün. yani olabilir belki bir baskasinda oldu ve sonucu iyi veya kötüydü ve sen gereksiz yere düsüneceksin ve canini sikacaksin. Iyi gidecegi varsa da gitmez... allah korusun. Hep olumlu düsün. Ay esim gibi konustum!!! Oda bana öyle nasihat eder ama… iste biliyorum cok zor.
Allah bize önce sabir ve bir an önce bebis verir insallah

Hepinizi öpüyorum kizlar

hakılısın canımm. herşeyin hayırlıs allahtan.. çok sağol iyi ki yanımdasınız

kızlarrrrrr doktordan geldimm.. keseyi gördük nihayettt...doktor son adet tarihine göre 6 haftalık olması gerekir dedi ultrasnda 4 haftalık görünüyor.. o yüzden düşük tehditi dedi iğne ve hap verdi.. umarım bişey olmaz kızlarr. başına böle bişey gelen var mııı ?

canım gözün aydın keseyi görmüşsün inşallah birkaç gün sonrada kalp atışlarını duyarsın gönlünü ferah tut inşallah herşey yolunda gidecek...:teselli:

canım gözün aydın keseyi görmüşsün inşallah birkaç gün sonrada kalp atışlarını duyarsın gönlünü ferah tut inşallah herşey yolunda gidecek...:teselli:

çok sağol canım benim.. inşallah bakalımm.. 10 gün sonra kontrolüm var... hakkımda hayırlısı ne ise o olsun ... bebeğime kavuşurum kavuşuruzz inşallah.... :nazar:

Hatice alpaslan.........................13 Mart
heja.........................................13 Mart
gülücük....................................15 Mart
Dilşahım ..................................16 Mart
krispi........................................16 Mart
pınar77.................................. ..17 Mart
BTRKLC...................................17 Mart
Balsurat....................................21 Mart (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
ŞEKERPEMBE.........................21 Mart
xnazox.....................................22 Mart
diorisimo...................................24 Mart
yağmur20.................................24 Mart
güleser1983..............................25 Mart
zeliş82 ....................................26 Mart
DıLARA1..................................28 Mart
mawili.......................................2 Nisan
ali -ye ......................................5 Nisan
cerot.........................................7 Nisan
sencerderen
Batuhanım
asu1984
crazybaby
raebzeh
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce
pelin003

HAMıŞLER

funda72
pirpira
esterya
birsu
ipekirem
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım...

merhaba kızlar hepinizin cuması mübarek olsun allahım tez zamanda sizlerede hayırlısıyla yeni bebişler göndersin...
bende bugün meleğimi görmeye gittim eli kolu kıpır kıpırdı hatta dr bak sana el sallıyo dedi çok hoşuma gitti...mucize gibi geliyo hala...allahım çok bekletmeden sizlerede nasip etsin...

merhaba kızlar hepinizin cuması mübarek olsun allahım tez zamanda sizlerede hayırlısıyla yeni bebişler göndersin...
bende bugün meleğimi görmeye gittim eli kolu kıpır kıpırdı hatta dr bak sana el sallıyo dedi çok hoşuma gitti...mucize gibi geliyo hala...allahım çok bekletmeden sizlerede nasip etsin...

canım benimm senin için ne güzel bir gün olmuş bugün maşallah.... annesine elde sallarmış aman da aman... allah nazarlardan korusun:nazar:

zeynepcim canım gözün aydın görmüşsün meleğini inşallah sağlıcaklada kucağına aldığın günleride görürsün bitanem....Şeniz

zeynep ablacım canım benim gözün aydın bak ne güzel minik bebişi görmüşsün..Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah..amiiinn..dilaracım canım benim çok teşekkür ederim..ınşallah Rabbim hepimizi sevindirir..öptüm canlarıımm.

kızlarrrrrr doktordan geldimm.. keseyi gördük nihayettt...doktor son adet tarihine göre 6 haftalık olması gerekir dedi ultrasnda 4 haftalık görünüyor.. o yüzden düşük tehditi dedi iğne ve hap verdi.. umarım bişey olmaz kızlarr. başına böle bişey gelen var mııı ?

gözümüz aydınn canımmm...kendine çokk dikkat ett...allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah:Saruboceq:

yaaa ne güzelll kaydirigubbakcemile3 izlendiğinide biyo demekki yaramazz..ee bu kadar teyzesi varrr o bence bizede el salladııı...saygılı bebişmişş canımmmm....

canım geç döllenmedir belki. biliyorum hiç kolay değil ama gönlümüzü ferah tutalım. Rabbim hepimize hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.

canım, ne mutlu sana. Rabbim hepimize sağlıcakla nasip etsin inşallah.:1hug:

:emir_bebek:
:emir_bebek:merhaba canım ayy ayyy yerim o eli ben :emir_bebek:annesi maşallah rabbim hayırlısıyla kucagına aldıgın günleride nasip etsin inş.

kızlar ben bugünde edet olmadım ama memişler kocaman oldu..herhalde yumurtam geç çatladıı..yani insaallah catlamıştırr...ayy hala beklemedeyimm ...her an oldum olacam derken adet olmadan 1 paket ped bitirdimm ...offffffffmirmirmirmir-tatlicadiarzu-

canım benimm senin için ne güzel bir gün olmuş bugün maşallah.... annesine elde sallarmış aman da aman... allah nazarlardan korusun:nazar:

:nazar::nazar::nazar:Zeynepimm canım benim gözünaydınnn ayy yerim onu kıpırdanırmış annesinee burdayım ben diye heheh:)öpüyorum delümm sefiiyomm seni:asigim:Şeniz

Back
X