- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #4.401
inşallah Hatice ablacım,desteğin için çok teşekkür ederim canım ablacım..gerçekten dün çok kötüydüm..eşim sonucu alıp eve geldi,kızıma kardeşinin gelmeye gönlü yokmuş daha deyince yıkıldım,içime kapandım..neden illaki tedavi istiyor diye düşünüp durdum..bugün iyiyim çok şükür.ama neden adetim gecikti diye düşünüyorum bu sefer de..ooooffff ne yapacağımı şaşırdım valla..dr a da ancak haftaya gidebilirim,ancak randevu alabildik..bari o zamana kadar adetim başlasa da hemen tedaviye başlasam..öptüm ablacım..
herkese hayırlı cumalar canlarııımm,Rabbim bu hayırlı günün yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul eylesiinn amiiinn..
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar allah cumalar yüzü suyu hürmetine bütün dualarınızı kabul etsin tez zamanda versin bebişlerinizi amin.
kızlar ya dün çok büyük bir hata yaptım kk girince vaktin nasıl geçtigini anlamadım kızımı okuldan saat 5 10 kala alıyordum bir baktım saat 5 olmuş evden hızla çıktım okula nasıl gitttigimi bilmiyorum normalde 5 gibi almamız gerek ama ben hep erken alıyordum eve gelince kasılarımda çok kötü bir agrı oldu va geçmek bilmedi sonra belime vurdu agrı ay nasıl korktum bilemessiniz devamlı wc gidip birşey oldumu diye kendimi kontrol ettim ama sabaha kadar sancım sürdü tabi buarada eşimdende bir sürü fırça yedim hızlı yürüdüm diye ay birdaha asla böyle bir hata yapmam allaha emanet hayat yaşıyoruz
canım benimde hamileligim garip geciyor. ilk bebegimde yani su an 15 yasında olan oglumda hamile oldıugumu bile anlamadım. ilk defa hamile kıyafetini 6 aylıkken falan giydim.
hatta 6. ayın başları idi bir misafirlige gittik kadın bana sordu yok mu bişiler diye bende var 6 aylık dedim.
fakat su an 6 haftalık hamileyim kendimi balon gibi hissediyorum herşeyim dar gelmeye başladı , yaw diyorum daha keseler 1 er cm nedir bu siskinlik .. anlayamadım gitti walla kızlar
canım hep iyi şeyler düşünn ...kaydirigubbakcemile2prolaktini dert etme ilaçla hemen düşüyoo...yaşıda dert rtmee ayol 60 yaşında kadınlar bebek yapıyoo bizmi yapamıcazzz...yurt dışındakilere bak kadınlar kariyerdi evlilikti derken 40 yaşından sonra bi güzel tedavilerini yaptırıp catır catır doğuruyolarr...ayol bizdee doğuruzsositososito
kızlarrrrrr doktordan geldimm.. keseyi gördük nihayettt...doktor son adet tarihine göre 6 haftalık olması gerekir dedi ultrasnda 4 haftalık görünüyor.. o yüzden düşük tehditi dedi iğne ve hap verdi.. umarım bişey olmaz kızlarr. başına böle bişey gelen var mııı ?
Ay ben onun ellerini yerim.ne güzel ne mutlu ALLAH ım sana bu günleri gösterdi sağlık içinde kucağına almayıda nasip etsin inşallah.Allah dualarını ve dualarımızı kabul eder inşallahmerhaba kızlar hepinizin cuması mübarek olsun allahım tez zamanda sizlerede hayırlısıyla yeni bebişler göndersin...
bende bugün meleğimi görmeye gittim eli kolu kıpır kıpırdı hatta dr bak sana el sallıyo dedi çok hoşuma gitti...mucize gibi geliyo hala...allahım çok bekletmeden sizlerede nasip etsin...
esterya sizleri yeni yeni tanımaya başladım.15 yaşında oğlun varnış ALLAH ömürlü etsin inşallah.bebeğinide sağlık içinde kucağına almayı kısmet eder inşallah.sana birşey sormak istiyorum.ama lütfen bana kızma benimde 11 yaşında bir oğlum var.10 yıldır olmadı.geçen yıl 2 aylık falandı kalp atışları alınamadı ve kürtaj oldum.sonrada tabi hala tedavi görüyorum ama henüz birşey yok.sana sormak istediğim şey şu seninde tedavi ilemi oldu.yoksa normal yollamı(çok özel olmazsa cevap verirsen sevinirim.)sevgiler.
canım benimm senin için ne güzel bir gün olmuş bugün maşallah.... annesine elde sallarmış aman da aman... allah nazarlardan korusun
zeynepcim canım gözün aydın görmüşsün meleğini inşallah sağlıcaklada kucağına aldığın günleride görürsün bitanem....Şeniz
zeynep ablacım canım benim gözün aydın bak ne güzel minik bebişi görmüşsün..Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah..amiiinn..dilaracım canım benim çok teşekkür ederim..İnşallah Rabbim hepimizi sevindirir..öptüm canlarıımm.
yaaa ne güzelll kaydirigubbakcemile3 izlendiğinide biyo demekki yaramazz..ee bu kadar teyzesi varrr o bence bizede el salladııı...saygılı bebişmişş canımmmm....
canım, ne mutlu sana. Rabbim hepimize sağlıcakla nasip etsin inşallah.:1hug:
merhaba canım ayy ayyy yerim o eli ben annesi maşallah rabbim hayırlısıyla kucagına aldıgın günleride nasip etsin inş.
Zeynepimm canım benim gözünaydınnn ayy yerim onu kıpırdanırmış annesinee burdayım ben diye heheh:)öpüyorum delümm sefiiyomm seni:asigim:Şeniz
zynp.ZEYNEP TEŞEKKÜR EDERİM LİSTEYE BENİDE EKLEMİŞSİN.BENİDE ARANIZA KABUL ETMENİZE SEVİNDİM.ÇOOOOOK TEŞEKKKÜRLER
Ay ben onun ellerini yerim.ne güzel ne mutlu ALLAH ım sana bu günleri gösterdi sağlık içinde kucağına almayıda nasip etsin inşallah.Allah dualarını ve dualarımızı kabul eder inşallah
merhaba kızlar hepinizin cuması mübarek olsun allahım tez zamanda sizlerede hayırlısıyla yeni bebişler göndersin...
bende bugün meleğimi görmeye gittim eli kolu kıpır kıpırdı hatta dr bak sana el sallıyo dedi çok hoşuma gitti...mucize gibi geliyo hala...allahım çok bekletmeden sizlerede nasip etsin...
anaaaam ne güzel ya.annişine el salladı demek.ah yerim ben onu.ne güzel bir duygu .ağzın kulaklarına gelmiştir sevinçten.doğsada görsek şu minik meleğini. :ecrin_bebek:
merhaba kızlar aranıza yeni katılmadım listede adım vardı heralde
ilk acemilik günlerimde bulmuştum bu topiği sonra kaybettim birdahada bulamadım
neyse şimdi aboneliklerime ekledim
liste ile kim uğraşıyo acaba
kızlar ya size birşey soracam bende çok kötü hazımsızlık sorunu var her yemketen sonra karnım davul gibi oluyo dr um ilaçta vermiyo...tabi bunun yanında kabızlık sorunumda var sizce ne yapmalıyım ...kayısı yiyorum hergün ama fayda görmüyorum...
canım, kayısı diyecem ama zaten yiyormuşsun. Başkada ne iyi gelir bilmemki. Benim kide sanki hamile kaldığımdan beri daha bir düzene girdi. Ilk günler kasıklarım daha bir şişti, şimdi daha yumuşak, ilk günlerdeki gibi şiş değilim. Zaten paranoyak oldum, niye böyle niye böyle diil diye habire birşeyleri sorguluyorum.:çok üzgünüm:
Birde birşey sorcam sana. Sen demiştin ya kasık ağrılarım bir hafta sonra başlamıştı diye, ne kadar sürmüştü? Benim salı çarşamba ağrım oldu perşembeden beri tık yok.
Doktoru aradım bugün, yardımcısıyla konuştum. Ağrı olmaması daha iyi işte. Ağrı olursa korkulur dedi. Birde burda yeni hamile kalan herkes sık sık idrara çıktığından bahsediyor. Bende oda normal, her zamanki gibi. Yaaaa, ben kafayı yiycem, kesin.senağlamasenağlama
canım zeynebim ilk haftalarda bende süründüm oluyor malesef .kabızlık içinde bol su içmeye dikkat et çok faydası oluyorkaydirigubbakcemile3kızlar ya size birşey soracam bende çok kötü hazımsızlık sorunu var her yemketen sonra karnım davul gibi oluyo dr um ilaçta vermiyo...tabi bunun yanında kabızlık sorunumda var sizce ne yapmalıyım ...kayısı yiyorum hergün ama fayda görmüyorum...
canım, kayısı diyecem ama zaten yiyormuşsun. başkada ne iyi gelir bilmemki. benim kide sanki hamile kaldığımdan beri daha bir düzene girdi. ilk günler kasıklarım daha bir şişti, şimdi daha yumuşak, ilk günlerdeki gibi şiş değilim. zaten paranoyak oldum, niye böyle niye böyle diil diye habire birşeyleri sorguluyorum.:çok üzgünüm:
birde birşey sorcam sana. sen demiştin ya kasık ağrılarım bir hafta sonra başlamıştı diye, ne kadar sürmüştü? benim salı çarşamba ağrım oldu perşembeden beri tık yok.
doktoru aradım bugün, yardımcısıyla konuştum. ağrı olmaması daha iyi işte. ağrı olursa korkulur dedi. birde burda yeni hamile kalan herkes sık sık idrara çıktığından bahsediyor. bende oda normal, her zamanki gibi. yaaaa, ben kafayı yiycem, kesin.senağlamasenağlama
kızlar ya size birşey soracam bende çok kötü hazımsızlık sorunu var her yemketen sonra karnım davul gibi oluyo dr um ilaçta vermiyo...tabi bunun yanında kabızlık sorunumda var sizce ne yapmalıyım ...kayısı yiyorum hergün ama fayda görmüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?