- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #6.921
canım sen bir doktora gözüksene yada bir test al yap belli oluyor bazen çıkabilir ne bu sürekli kanaman oluyor bir düzensizlik olmasın opuyorumnanaktan
tavsiyelerın ıçin tesekurlera.s. 2.bebek olunca naz sokmuyor artıkburnundan getırdım sabaha kadar eşimin :mymekah olsun pişman oldu ögleden sonra yemege goturdu canım aynı evde oturmuyoruz ama karsı karsıya oturuyoruz kayın valıdemle bugun onunda kafasına taş duşmüş evım temızlemış yemekler pişmiş toparlayıp evıne gıttı yoruldum dıye bende doktordan geldım tehlıkem kalmamış cok sukur kendı işimi kendım gorcem zorlamadan yolculuk bıle verdı bebişimi gördüm cok hareketli kımıldayıp duruyordu bugun ıyıyım yanı kımse uzemez benii zemuszemus
arkadaslar benım asılama fos cıktı ewt ıste tutmamıs buda olmadı bılmıyorum kı daha ne yasıyacagız yanı neden olmadıgını anlamıyorum bıturlu ne hayaller kurmustum ben oysa kı ıcten ıcten nasılda heveslenmıstım cok ıstemıstım olmaz dıye aklıma bıle getırmek ıstememıstım sırf pozıtıf dusunce olsun dıye dun cok kotuydum ama bugun daha ıyıyım dusunmuyorum ..... dun kan verdık bır saat sonra cıkar dedıler bız dısarda dolasırken esım bı ıs ıcın bıyere kadar gıttı 2 saat sonra geldı geldıgınde sonucu aldınmı dıye sordu bende cesaret edıp almadım dedım neyse beraber gıttık aldık actım tabıı 3.03 sonuc cıkmıs hemen anladım 5 ın altında olunca sonuc negatıf degerlendırmesı ıcın esım laborant cocuga sordu yukselme ıhtımalı var dedı herhalde bızı avuttu ordan nasıl eve geldık hatırlamıyorum sakın olmaya calısıyodum hep hemen hastaneyı aradım tabı benım dr yok baska bı dr baglandı sonucu soyledım pat dıye negatıf dedı yukselme olmaz dedı ben kaldım oyle aglamaya basladım adam bana soru soruyo ama ben cevap veremıyorum kı esıme uzattım tel asılamada ılkınde sans %10 mus da ıkıncısınde daha yuksek mıs sansımız falan fılan anlatmıs kapattı esım ben tabı aglamaktan helak oldum zavallı esım benı tesellı etmekten o uzulemedı bıle bırsure konusma yaptı bana neler neler anlattı ne sabır kaldı ne teslımıyet ne ımtıhan kaldı anlatmadık ıyıde ben bunların hepsını bılıyorum zaten ama su gonlume soz gecıremıyorum hangısıne yanıyım o kadar ılacı ıcıyorum ıgneler olyorum kı ben ıgneden cok fazla korkardım okadar heveslenıyosun umut edıyosun ona mı yanıyım okadar para harcıyosun ona mı yanıyım bılmıyorum .....ıste arkadaslar durum boyle bugun sabahta hasta oldum yıne basa donduk bakalım dr ne dıycek bundan sonrası ıcın burdan merak edıp ılgılenen butun arkadaslarıma cok tesekkur edıyorum sızlere mujde vermeyı cok ısterdım bılıyorumkı bır hamıle haberı hepımızı mutlu edıyor ama olmadı ıste nasıp neylerse mevla guzel eyler herkeze sevgıler.....
pelıncım vazgecmedım tabıı de sende bılıyosun cok yıpranıyoruz hayal kırıklıgı cok kotu eskıden ben ne kadar neselı kımseye kızmayan hayatıda hıc kımseyle tartısmamıs bır ınsandım ama su son 2 sene degıstıgımı hıssedıyorum artık daha cabuk sınırlenebılıyorum daha agresıfım belkı de yaslanıyorumdur bılmem kı bazen esıme dıyorum nerden cıktı bu 2. cocuk yapma fıkrı ne kadar rahattık cunkı bız dusunmuyoduk tek cocuk ıdialımızdı oda senın fıkrındı dıyo tabıı bı kere bebk fıkrı aklımıza gırdı sonra da cok ıstedık bırbırımızden habersız gorumcemde bırakmıstı korunmayı o hemen hamıle kaldı bense dıs gebe oldum dunya basıma yıkılmıstı amelıyata falan gerek kalmadan atlattık cok sukur sımdı onun kızı 15 aylık oldu yuruyor gezıyor ben hala ugrasıyorum ısın kotusu kımse bılmıyo bıde onların hadı bebek yapın ısrarlarına katlanıyorum sankı oluyomus gıbı ıste boyle canım nasılda dolmusum gordunmu dokuluverdım ıyıkı varsınız ne ıyı ettım burayı bulmakla hepınızı sevıyorum
umarım en kısa zamanda oğluna bi kardeş gelir. benim de 2 yaşında bi oğlum var. henüz küçük. 2. yi istiyoruz ama tutturana kadar zaman geçer dedik.sanırım hamileyim. bu sabah test yaptım, 2. çizgi silik çıktı. korkuyorum.ikisine bakmak zor geliyo. ama kardeşsiz de olmaz ki.
arkadaslar benım asılama fos cıktı ewt ıste tutmamıs buda olmadı bılmıyorum kı daha ne yasıyacagız yanı neden olmadıgını anlamıyorum bıturlu ne hayaller kurmustum ben oysa kı ıcten ıcten nasılda heveslenmıstım cok ıstemıstım olmaz dıye aklıma bıle getırmek ıstememıstım sırf pozıtıf dusunce olsun dıye dun cok kotuydum ama bugun daha ıyıyım dusunmuyorum ..... dun kan verdık bır saat sonra cıkar dedıler bız dısarda dolasırken esım bı ıs ıcın bıyere kadar gıttı 2 saat sonra geldı geldıgınde sonucu aldınmı dıye sordu bende cesaret edıp almadım dedım neyse beraber gıttık aldık actım tabıı 3.03 sonuc cıkmıs hemen anladım 5 ın altında olunca sonuc negatıf degerlendırmesı ıcın esım laborant cocuga sordu yukselme ıhtımalı var dedı herhalde bızı avuttu ordan nasıl eve geldık hatırlamıyorum sakın olmaya calısıyodum hep hemen hastaneyı aradım tabı benım dr yok baska bı dr baglandı sonucu soyledım pat dıye negatıf dedı yukselme olmaz dedı ben kaldım oyle aglamaya basladım adam bana soru soruyo ama ben cevap veremıyorum kı esıme uzattım tel asılamada ılkınde sans %10 mus da ıkıncısınde daha yuksek mıs sansımız falan fılan anlatmıs kapattı esım ben tabı aglamaktan helak oldum zavallı esım benı tesellı etmekten o uzulemedı bıle bırsure konusma yaptı bana neler neler anlattı ne sabır kaldı ne teslımıyet ne ımtıhan kaldı anlatmadık ıyıde ben bunların hepsını bılıyorum zaten ama su gonlume soz gecıremıyorum hangısıne yanıyım o kadar ılacı ıcıyorum ıgneler olyorum kı ben ıgneden cok fazla korkardım okadar heveslenıyosun umut edıyosun ona mı yanıyım okadar para harcıyosun ona mı yanıyım bılmıyorum .....ıste arkadaslar durum boyle bugun sabahta hasta oldum yıne basa donduk bakalım dr ne dıycek bundan sonrası ıcın burdan merak edıp ılgılenen butun arkadaslarıma cok tesekkur edıyorum sızlere mujde vermeyı cok ısterdım bılıyorumkı bır hamıle haberı hepımızı mutlu edıyor ama olmadı ıste nasıp neylerse mevla guzel eyler herkeze sevgıler.....
[KIZLAR LİSTEDE TARİHLERİ BELLİ OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SİLMEYE BAŞLIYORUM..TARİHLERİNİZİ VERİSENİZ SEVİNİRİM ...BÖYLECE TAKİP ETMESİ DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
cnm ben bu ay adet olamıycam galiba yumurta oluşmadı malesef :çok üzgünüm:
çarşamba tekrar kontrolüm var inşallah oluşursa bi tane yumoş o zaman adet tarihimi yazabilirim cnm :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?