- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #6.961
merhaba kızlar hepinize iyi akşamlar bu aralar hiç giremiyorum başımızda hasta varya bunaldık çok korkuyorum bende bunalıma gircem diye içimde öyle bi sıkıntı varki deligibi sgıara içmek geliyo hayata agzıma almadım şimdiye kadar ama çok korkuyorum ya başlarsam diye ahepimiz dua ediyoz tez zamanda hayırlısını versin rabbim yanına alsın diye kızlar gerçekten çok zor günler içindeyiz kaynanamla benim başımda adam hem ameliyatlı oldugu için bi sıkıntı şisofreni o ayrı bi sıkıntı çok bunaldım ailemide 1 senedir görmedim bu gidişle ne tatile gidebiliriz nede anneme aglamaktan yoruldum ey büyük rabbim hayırlısını ver neolur artık çosugu karısı bin pişman ameliyat yaptırdık diye bide kalp yetmezligi çıktı kalp kapagıda inceymiş kan sızdırıyomuş anlıcanız ameliyat ettirerek sorunumuz çözülmedi
slmmm kıslarr aranıza benide alırmısınızzz
bende ikinciyi düşünüyorum artıkkkk
ilk dogumumdan sonra bi daha çocuk falan yapmam diyordum
amaaaaa şimdi bitane bebişim olsun istiyorummm
hoş geldinnnna.s.inşallah hemen bebişin olurr canımm...ilk bebişin kaç yaşında...korunmayı yenimi bıraktın:uhm:
hoşgeldin canım,inşallah fazla bekletmeden 2.bebişine kavuşursun!slmmm kıslarr aranıza benide alırmısınızzz
merhaba kızlar hepinize iyi akşamlar bu aralar hiç giremiyorum başımızda hasta varya bunaldık çok korkuyorum bende bunalıma gircem diye içimde öyle bi sıkıntı varki deligibi sgıara içmek geliyo hayata agzıma almadım şimdiye kadar ama çok korkuyorum ya başlarsam diye ahepimiz dua ediyoz tez zamanda hayırlısını versin rabbim yanına alsın diye kızlar gerçekten çok zor günler içindeyiz kaynanamla benim başımda adam hem ameliyatlı oldugu için bi sıkıntı şisofreni o ayrı bi sıkıntı çok bunaldım ailemide 1 senedir görmedim bu gidişle ne tatile gidebiliriz nede anneme aglamaktan yoruldum ey büyük rabbim hayırlısını ver neolur artık çosugu karısı bin pişman ameliyat yaptırdık diye bide kalp yetmezligi çıktı kalp kapagıda inceymiş kan sızdırıyomuş anlıcanız ameliyat ettirerek sorunumuz çözülmedi
bılıyomusun selkıe aynı seylerı bende yaptım evlendıgım ay hamıle kalınca ogluma aman aman dedım bıdaha bebek asla 1 tane yeter dıyoduk hep esımle kardes yap dıyene de sımdı hangı kardesın kardese faydası var dıyodum salak kafam sımdı ugras dur ne dıyım rabbım affetsın bızı bende zaman sucluluk hıssedmıyo dılım
slm ben bugün kan testi yaptırdım.b-hcg 273 çıktı, adet günümdü bugün. bazı belirtilerim vardı. idrarda da pozitif çıkıyordu. oğlumun kardeşi geliyor hayırlısıyla.inşallah sağ salim doğar ikinci meleğim.
canım bende evlendiğim ay hamile kaldım,sözde korunuyordum.birde benim oğlan çok hareketli bir çocuktu,2 dakika yerinde durmazdı ve ben çok yalnızdım bunalmıstım acıkcası,şimdi sakinleşti ama çok şükür!aynısını bende söylüyordum eskiden,ben bakamam,uğraşmak istemiyorum,bir tane yetiyor bana diyordum..rabbim affetsin bizi.
yaaa ben 4 senedir istiyomm..aslında bunu söylemek pek istemiyorumm..4 seneyi duyunca yeni başlayanlar umutsuzluğa düşmesin istiyorumm..:gitme:sebebsiz infertilite canımm benimkii...ayol sebebim bilem belli değilllaelaelaelaelaeçokkkkk hap-çatlatma iğnesi kullandımm olmadıı..aralıkta aşılama yaptırdımm..olmadı..yaww benim kocanın programını uyduramıyoruz bi türlü..adamın pat diye şehir dışı yurt dışı olayı çıkıyo...2 ay sinirlendimm..bana 15 gün ayıramıyo diyee..bu yaz inşaallah bütün işlerini halletcek..eylülden sonra bana ait yanii:jeyyar:inşaallah ekimdede ben yaptırcam aşılamayı..bencede 1 ay dinlen hem kafanda rahat olur..şakkıdı..yumurtalıklarında dinlenir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?