- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #7.001
iyi akşamlar kızlar ya benim kızım 7 yaşına girdi süt dişleri dökülmeden önden iki tane diş çıkıyo yeni ama öbür dişleri daha duruyo doktora götürecem cumartesi günü ama ozamana kadar bilgisi olan bilgi verirse sevinirim yada böyle birşeyi yaşayan varsa ..
kızlar ıkılı tarama sonuçlarım guzel cıktı sorun yok bırde su oksuruk gecse oksururken mıgdem bulanıyor cıkartıyorum bogazım tarhış oldu bas agrısıda var ayy yaslanmışım ben ılkınde cok guzel gecırdım hamılelıgımı sımdı azcık zorlanıyorum sukur rabbıme aman razıyım herseye
merhaba kızlar nasılsınız bakalım?bu salı Allah kısmet ederse küçük kuzumu kollarıma alacağım haber vermek istedim listeye eklersiniz.darısı hamile kalmak isteyen bütün herkese olsun inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..hoşçakalın
merhaba kızlar nasılsınız bakalım?bu salı Allah kısmet ederse küçük kuzumu kollarıma alacağım haber vermek istedim listeye eklersiniz.darısı hamile kalmak isteyen bütün herkese olsun inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..hoşçakalın
slm kızlar hayırlı cumalarınız olsun,
çarşamba günü dr gidecem demiştimya ,gittim hiç yumoş yok oluşmamış bu ay
ee tabi o kadar strese oluşmaması normal
neyse dr bana progestan yazdı adet olabilmem için ,30 kapsül ilaç
1 tane sabah 2 tane gece yatarken alıyorum...çok uyku veriyo
gündüz bile içince hemen olduğum yerde sızıyorum kaydirigubbakcemile3
neyse ilaç 10 günde bitecek
bittikten sonra 7 gün içinde adet olmam lazımmış
olmazsan gebelik testi yaptır gel dedi
bu ilaçla hamile kalma ihtimalimde varmış
adet olursam bidahaki tedavide klomenin dozunu 2 ye çıkaracaz 1 klomenle yumurtam oluşmadı
hakkımızda hayırlısı olsun :Saruboceq:
beklenen adet tarihim 26 haziran cnm
slm kızlar hayırlı cumalarınız olsun,
çarşamba günü dr gidecem demiştimya ,gittim hiç yumoş yok oluşmamış bu ay
ee tabi o kadar strese oluşmaması normal
neyse dr bana progestan yazdı adet olabilmem için ,30 kapsül ilaç
1 tane sabah 2 tane gece yatarken alıyorum...çok uyku veriyo
gündüz bile içince hemen olduğum yerde sızıyorum kaydirigubbakcemile3
neyse ilaç 10 günde bitecek
bittikten sonra 7 gün içinde adet olmam lazımmış
olmazsan gebelik testi yaptır gel dedi
bu ilaçla hamile kalma ihtimalimde varmış
adet olursam bidahaki tedavide klomenin dozunu 2 ye çıkaracaz 1 klomenle yumurtam oluşmadı
hakkımızda hayırlısı olsun :Saruboceq:
beklenen adet tarihim 26 haziran cnm
iyi akşamlar kızlar ya benim kızım 7 yaşına girdi süt dişleri dökülmeden önden iki tane diş çıkıyo yeni ama öbür dişleri daha duruyo doktora götürecem cumartesi günü ama ozamana kadar bilgisi olan bilgi verirse sevinirim yada böyle birşeyi yaşayan varsa ..
raebzeh benim yeni tarihim 10 temmuzz....teşkürlerrr
hee tam süper olurdu canım yaaanaaaa adet olmayı beklerken bide hamiş kalıyomuşsunn süper olurr..ya bu doktorlar insanın kafasını karıştırıyo..hem yumurtan yok diyo hemde adet olmazsan test yaptır gel diyoo..demekki hala hamiş kalabilirsinn..ya hangi topikti hatırlamıyom ama progestan kullanırken hamiş kalan birini okumuştum sanırımm:uhm:herşeyin hayırlısı olsunn..sen bol bol çalışmaya devam etkaydirigubbakcemile
canım 2 ay önce bende kullandım bu ilaçı,2. gün hemen adetim sökülmeye başladı,bana dr sadece 5 gün kullan dedi bende öyle yapmıştım,inşallah sanada iyi gelir...aynen benide çok uyutuyodu!
hee tam süper olurdu canım yaa
ne büyük bi dertten kurtulurdum adet olmayı beklerken hamile kalsam kaydirigubbakcemile3
inşallah işe yarar cnm bünyem ilaçlara hemen tepki verir
bunu ilk defa kullanıyorum görecez bakalım buna nasıl cevap verecem
uyku meselesini hiç sorma zaten çok uyuyan biriydim şimdi hiç ayık gezmiyorum sırnaşık şey
yeni tarihini ekledim canım..listede düzekaydirigubbakcemile5ltme yaptım..öptüm canım benim..opuyorumnanaktan
kızlar,ısı takibi yaparak ovlasyon tespiti yapmaya karar verdim.
ve burda tutucam listeyi,sizinle beraber takip etmek istiyorum.
mayıs-haziran ısı takibi;
26.05.2009=36.0
27.05.2009=36.1
28.05.2009=36.1
29.05.2009=35.9
30.05.2009=36.0
31.05.2009=36.0
01.06.2009=36.0
02.06.2009=35.9
03.06.2009=35.8
04.06.2009=35.9
05.06.2009=35.7
06.06.2009=35.7
07.06.2009=35.9
08.06.2009=36.1
09.06.2009=35.9
10.06.2009=35.5 (yumurtlama oldu,sol tarafımda çok ağrı var)
11.06.2009=35.9(sol tarafımdaki ağrı devam ediyor)
12.06.2009=35.9
selkie ayol yumurtlama olacağı zaman ateşin yükselmesi gerekmiyomuu:uhm:sen herhalde sıcak sıcak değilde soğuk soğuk yumurtluyonn...bugünler önemli günlerinn bol bol çalışşş..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?