kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canim, gecen sene benim oglanda oldu ayni sey. ust kopek disleri cikmadan yenileri gelmeye baslamisti. hemen doktora goturdum cekti. yenileri nerdeyse tam yerine yerlesti bile. geciktirmeden doktora gotur canim.

Rabbim bir avazda kurtarsin canim.

bende dun doktordaydim. kuzum kipir kipir masalaah ama cinsiyetimiz hala muallakta. iki hafta once sanki pipi goruyorum demisti, dunde sanki kiza benzetiyorum dedi. hakkimizda hayirli olani sabirla bekliyoruz bakalim. pazartesi detayli ultrasona gidicem, belki gosterir yaramaz.

ancak yine kanama noktasi gordu doktorum. kurtulamadim su kanama noktalarindan. Rabbim korusun insallah.

canım saglıklı eli ayagı düzgün olsunda cinsiyeti sonrakiiş hoş insan degişik olsun istiyor kim istemezki hayırlısını versin rabbim kanaman içinde dikkat et kendine bi arkadaşımın ikizleri olcak 9 ay yatması gerekiyomuş inşallah seninki hemen kaybolurda böyle bi sorunla karşılaşmazsın

kızlar bende 2.kez anneliği tatmak isteyenlerdenim banada burda yer vardır heralde..yeni kullanıcılardanım 4.5 yaşında bir kızım var 2.kez gebe kaldım fakat 13 haftalıkkan karnımda öldü şimdi tekrar anne olmak istiyorum allah sizlerle birlikte banada nasipeder inşallah....

canım hoşgeldin aramıza .inşallah fazla beklemeden 2. bebeğini kuçağına alırsın...

hosgeldın canım ınsallah lıstemız sana sen lıstemıze bereket getırırsın sevgıler...

canımya sperm zaten vücutta 3 gün yaşarmış..kısmette varsa tutar inşallahh..kocanda ne içiyo ayoll..havada sıcak ..sıcakta çarpar alemallahh..benimde ovulasyon kamnaması olduğu günlerde ter basıyo..ama ayaklar buz gibi oluyoo..bende soğuk kanlıyımmsırnaşık şeysırnaşık şey..şubat çocuğuyum zaten..sıcağa hiç gelemiyomm..

ay ben cok merak edıyorum senınkının cınsıyetını nedense bak cadıya gostermedı gıttı saglıklı osunda gerısı gercekten onemlı degıl senın 1. erkek dıye hatırlıyorum artık Allah ne verdıyse kabul bundada Allaha emanet ol canım...

kız olsun oğlan olsun yeterki sağlıcakla doğsunn...ayol kafiye yaptımmkaydirigubbakcemile2..bebiş kendini saklıyo desenebak söyleyeyim kendini saklayanlar sonradan çokkkk yaramaz oluyoo..:jeyyarğlumdan biliyommCADIARZUkendine çokkkk dikkat et..inşaallah hiçbi problem olmadan bebişini doğurursun..sen negatif düşünme yeterki..allahın izniyle nokta falan kendi kendine gider...

kız sen şubat çocuğumusun bendeeeeeeeeeedelikafadulden

kırk defa konuştum benim adamla içmemesi için,nişanlıyken ağzıma içki koymam ben diyordu,ilk gecemizde koymaya başladı ,ara ara içiyordu bu sene iyice arttırdı nerdeyse haftada 3-4 kez içiyor ,bu günlerde her akşam getirmeye başladı,bende kızdım....kendi halinde içiyor gerçi ama ben hiç hoşlanmıyorum....

kızlar,ısı takibi yaparak ovlasyon tespiti yapmaya karar verdim.

ve burda tutucam listeyi,sizinle beraber takip etmek istiyorum.

mayıs-haziran ısı takibi;

26.05.2009=36.0
27.05.2009=36.1
28.05.2009=36.1
29.05.2009=35.9
30.05.2009=36.0
31.05.2009=36.0
01.06.2009=36.0
02.06.2009=35.9
03.06.2009=35.8
04.06.2009=35.9
05.06.2009=35.7
06.06.2009=35.7
07.06.2009=35.9
08.06.2009=36.1
09.06.2009=35.9
10.06.2009=35.5 (yumurtlama oldu,sol tarafımda çok ağrı var)
11.06.2009=35.9(sol tarafımdaki ağrı devam ediyor)
12.06.2009=35.9
13.06.2009=36.1(ateşim yükseldi bugün biraz)
14.06.2009=36.4(benim bugünde ateşim yükselmeye
başladı,CADIARZU

ıyıpazarlar kızlar nasılsınız ben bu haftanın derdını paylaşayım her hafta bır fıre verıyorum bugunde cok kotu kulak agrısı ıle uyandım tıkanmış elımı suremıyorum sankı ıcınde yara vargıbı agzımı acsam kulagım acıyor oksurugun ıltıhabı kulagımamı vurdu bılmıyorum yarın doktora sorcam anıbıyotık kullanmak ıstemıyorum napcam bılmıyorum bu cadı benı ıyıbenzetı hayrolsun bakalım ben onun ıcın herseyı cekerım optm kızlarr

yaa 22 şubat benim doğum günümm..doğduğum gün çengelköyde bi adam boyu kar varmışş..acayip soğukmuşş..eskiden istanbula bayaa kar yağarmış yanii..ateşin yükselmiş canımm..bence bu ara çalışma yap bol bolkaydirigubbakcemile..mesela benim geçen ay yumurta 21.gün çatladı..bende şaşırdımm..belki seninde öyledir..CADIARZU..bide kocan evlendikten sonra içmeye başlamış..ne yaptın kız adamakaydirigubbakcemile3şaka şaka:roflol::roflol:bence kocana içme diye ısrar etme..bu erkekler bi ilginç oluyo..bişeyi ısrarla yapma dersen içlerinden yapmak geliyo herhalde..ama tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmışş:jeyyar:kaydirigubbakcemile

her hafta bi fire veriyom demişsinn..süpersinn wallaa:roflol::roflol::roflol:..bebek yapcan kolaymı..çokkkk geçmiş olsun..

inanirmisiniz cinsiyetini merak bile etmiyorum. doktorum herseyin yolunda oldugunu soyluyor ya bu bana yetiyor, doktordan agzim kulaklarimda cikiyorum. ama oglum, esim. annem, kizkardeslerim, yegenim (daha sayayim mi) benden merakli. bakalim yarin detaylida gostercek mi yaramaz.:ecrin_bebek:

anacim, adamlar normalde birkak sene sonra icmeye baslar. adama ne yaptin da ilk geceden basladi icmeye?:roflol::roflol:sırnaşık şey

benimde 24 şubat 82,,,2 gün var aramızda...

adam derde kedere girdi benden sonra,sorma bi eziyetler adama bir aziyetler anlatamam...ee adam derdinden içmeye başladı,:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla ben normalde ona kızmıyorum,çok üstüne gittiğim zaman daha sık içiyo,ben en azından yumutlma günlerinde içme demiştim ona,çünkü biliyorsun alkol spermlerin kalitesini düşürüyo,ama o bile bile içti o zıkkımı!:mymeka:

anacim, adamlar normalde birkak sene sonra icmeye baslar. adama ne yaptin da ilk geceden basladi icmeye?:roflol::roflol:sırnaşık şey
adam evlendiğine pişman oldu,düğünden sonra anladı ayvayı yediğini!kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sengözlerimebaksanab

yok kız beni ikna etmek için yalan söylemiş hayatta vermezlerdi beni ona yoksa,babam hocaydı kız,bizim eve içki girmezdi,çok karşıydı babam....

bak essek kafaliya.klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…