- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #7.021
iyi akşamlar kızlar ya benim kızım 7 yaşına girdi süt dişleri dökülmeden önden iki tane diş çıkıyo yeni ama öbür dişleri daha duruyo doktora götürecem cumartesi günü ama ozamana kadar bilgisi olan bilgi verirse sevinirim yada böyle birşeyi yaşayan varsa ..
merhaba kızlar nasılsınız bakalım?bu salı Allah kısmet ederse küçük kuzumu kollarıma alacağım haber vermek istedim listeye eklersiniz.darısı hamile kalmak isteyen bütün herkese olsun inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..hoşçakalın
kızlar bende 2.kez anneliği tatmak isteyenlerdenim banada burda yer vardır heralde..yeni kullanıcılardanım 4.5 yaşında bir kızım var 2.kez gebe kaldım fakat 13 haftalıkkan karnımda öldü şimdi tekrar anne olmak istiyorum allah sizlerle birlikte banada nasipeder inşallah....
kızlar bende 2.kez anneliği tatmak isteyenlerdenim banada burda yer vardır heralde..yeni kullanıcılardanım 4.5 yaşında bir kızım var 2.kez gebe kaldım fakat 13 haftalıkkan karnımda öldü şimdi tekrar anne olmak istiyorum allah sizlerle birlikte banada nasipeder inşallah....
bitanem yumurtlama olduğu gün ısı ani düşermiş sonra yine ani yükselirmiş,bende ona bakarak yumurtladığımı düşündüm...ama dediğin gibi vuçüdüm soğuk,soğuk kanlıyım demekki çok!:roflol:
bu arada yumurtlama olduğu gün bende çok kasık ağrısı oluyor ordan anlıyorum zaten ne zaman yumurtladığımı ama emin olmak istedim ama bu günleri değerlendiremedim çünkü benimki (uyuz) alkol almaya başladı yine bende yaklaştırmadım kendime,,,klava:tuttuysa yumurtlamanın bir gün önçesinden tutmuştur..bekliçez bakalım bu ay!
bende dun doktordaydim. kuzum kipir kipir masalaah ama cinsiyetimiz hala muallakta. iki hafta once sanki pipi goruyorum demisti, dunde sanki kiza benzetiyorum dedi. hakkimizda hayirli olani sabirla bekliyoruz bakalim. pazartesi detayli ultrasona gidicem, belki gosterir yaramaz.
ancak yine kanama noktasi gordu doktorum. kurtulamadim su kanama noktalarindan. Rabbim korusun insallah.
bende dun doktordaydim. kuzum kipir kipir masalaah ama cinsiyetimiz hala muallakta. iki hafta once sanki pipi goruyorum demisti, dunde sanki kiza benzetiyorum dedi. hakkimizda hayirli olani sabirla bekliyoruz bakalim. pazartesi detayli ultrasona gidicem, belki gosterir yaramaz.
ancak yine kanama noktasi gordu doktorum. kurtulamadim su kanama noktalarindan. Rabbim korusun insallah.
canımya sperm zaten vücutta 3 gün yaşarmış..kısmette varsa tutar inşallahh..kocanda ne içiyo ayoll..havada sıcak ..sıcakta çarpar alemallahh..benimde ovulasyon kamnaması olduğu günlerde ter basıyo..ama ayaklar buz gibi oluyoo..bende soğuk kanlıyımmsırnaşık şeysırnaşık şey..şubat çocuğuyum zaten..sıcağa hiç gelemiyomm..
kızlar,ısı takibi yaparak ovlasyon tespiti yapmaya karar verdim.
ve burda tutucam listeyi,sizinle beraber takip etmek istiyorum.
mayıs-haziran ısı takibi;
26.05.2009=36.0
27.05.2009=36.1
28.05.2009=36.1
29.05.2009=35.9
30.05.2009=36.0
31.05.2009=36.0
01.06.2009=36.0
02.06.2009=35.9
03.06.2009=35.8
04.06.2009=35.9
05.06.2009=35.7
06.06.2009=35.7
07.06.2009=35.9
08.06.2009=36.1
09.06.2009=35.9
10.06.2009=35.5 (yumurtlama oldu,sol tarafımda çok ağrı var)
11.06.2009=35.9(sol tarafımdaki ağrı devam ediyor)
12.06.2009=35.9
13.06.2009=36.1(ateşim yükseldi bugün biraz)
14.06.2009=36.4(benim bugünde ateşim yükselmeye
başladı,CADIARZU
ıyıpazarlar kızlar nasılsınız ben bu haftanın derdını paylaşayım her hafta bır fıre verıyorum bugunde cok kotu kulak agrısı ıle uyandım tıkanmış elımı suremıyorum sankı ıcınde yara vargıbı agzımı acsam kulagım acıyor oksurugun ıltıhabı kulagımamı vurdu bılmıyorum yarın doktora sorcam anıbıyotık kullanmak ıstemıyorum napcam bılmıyorum bu cadı benı ıyıbenzetı hayrolsun bakalım ben onun ıcın herseyı cekerım optm kızlarr
ay ben cok merak edıyorum senınkının cınsıyetını nedense bak cadıya gostermedı gıttı saglıklı osunda gerısı gercekten onemlı degıl senın 1. erkek dıye hatırlıyorum artık Allah ne verdıyse kabul bundada Allaha emanet ol canım...
kız olsun oğlan olsun yeterki sağlıcakla doğsunn...ayol kafiye yaptımmkaydirigubbakcemile2..bebiş kendini saklıyo desenebak söyleyeyim kendini saklayanlar sonradan çokkkk yaramaz oluyoo..:jeyyar ğlumdan biliyommCADIARZUkendine çokkkk dikkat et..inşaallah hiçbi problem olmadan bebişini doğurursun..sen negatif düşünme yeterki..allahın izniyle nokta falan kendi kendine gider...
kız sen şubat çocuğumusun bendeeeeeeeeeedelikafadulden
kırk defa konuştum benim adamla içmemesi için,nişanlıyken ağzıma içki koymam ben diyordu,ilk gecemizde koymaya başladı ,ara ara içiyordu bu sene iyice arttırdı nerdeyse haftada 3-4 kez içiyor ,bu günlerde her akşam getirmeye başladı,bende kızdım....kendi halinde içiyor gerçi ama ben hiç hoşlanmıyorum....
yaa 22 şubat benim doğum günümm..doğduğum gün çengelköyde bi adam boyu kar varmışş..acayip soğukmuşş..eskiden istanbula bayaa kar yağarmış yanii..ateşin yükselmiş canımm..bence bu ara çalışma yap bol bolkaydirigubbakcemile..mesela benim geçen ay yumurta 21.gün çatladı..bende şaşırdımm..belki seninde öyledir..CADIARZU..bide kocan evlendikten sonra içmeye başlamış..ne yaptın kız adamakaydirigubbakcemile3şaka şaka:roflol::roflol:bence kocana içme diye ısrar etme..bu erkekler bi ilginç oluyo..bişeyi ısrarla yapma dersen içlerinden yapmak geliyo herhalde..ama tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmışş:jeyyar:kaydirigubbakcemile
adam evlendiğine pişman oldu,düğünden sonra anladı ayvayı yediğini!kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sengözlerimebaksanabanacim, adamlar normalde birkak sene sonra icmeye baslar. adama ne yaptin da ilk geceden basladi icmeye?:roflol::roflol:sırnaşık şey
adam evlendiğine pişman oldu,düğünden sonra anladı ayvayı yediğini!kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sengözlerimebaksanab
yok kız beni ikna etmek için yalan söylemiş hayatta vermezlerdi beni ona yoksa,babam hocaydı kız,bizim eve içki girmezdi,çok karşıydı babam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?