- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #7.041
her hafta bi fire veriyom demişsinn..süpersinn wallaa:roflol::roflol::roflol:..bebek yapcan kolaymı..çokkkk geçmiş olsun..
bak essek kafaliya.klava:
ayyy ,tebrik ederim çanım.....arkadaşlar ikinci yavrum geliyor benide ekleyin listeye
arkadaşlar ikinci yavrum geliyor benide ekleyin listeye
kizlar sizinle de paylasmadan edemiycem. bugun detayli ultrasona gittik. Sukurler olsun hersey cok guzel, hersey yolunda. veee kizimiz geliyor. en onemlisi saglik haberini aldik ya bu bize yetti zaten.
Rabbim en kisa zamanda sizlerinde yuzunu guldursun, kucaklarinizi birkez daha doldursun insallah.
ay bir prenses geliyor desene,çok sevindim çanııımmmm....a.s.
gözün aydın canım rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağına:Saruboceq: :Saruboceq:arkadaşlar ikinci yavrum geliyor benide ekleyin listeye
oooooooo pernses geliyor hadi hayırlısı bakalım sağlığı yerinde olsunda canımkizlar sizinle de paylasmadan edemiycem. bugun detayli ultrasona gittik. Sukurler olsun hersey cok guzel, hersey yolunda. veee kizimiz geliyor. en onemlisi saglik haberini aldik ya bu bize yetti zaten.
Rabbim en kisa zamanda sizlerinde yuzunu guldursun, kucaklarinizi birkez daha doldursun insallah.
kızlar slm bende aranıza yenı katıldım bende cok istıyorm hamıle kalmayı ılk bebegımı kaybettım sımdıde beklıyoz bakalım
canım çok sevindim ne iyi olmuş inşallah tam görmüşlerdir yanılmamışlardır rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin bak durdun turnayı gözünden vurdun
gözün aydın canım rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağına:Saruboceq: :Saruboceq:
oooooooo pernses geliyor hadi hayırlısı bakalım sağlığı yerinde olsunda canım
hoş geldin canım öncelikle geçmiş olsun rabbim inşallah gönlüne göre verir
tekrardan hoşgeldin aramıza
kizlar sizinle de paylasmadan edemiycem. bugun detayli ultrasona gittik. Sukurler olsun hersey cok guzel, hersey yolunda. veee kizimiz geliyor. en onemlisi saglik haberini aldik ya bu bize yetti zaten.
benimde 24 şubat 82,,,2 gün var aramızda...
adam derde kedere girdi benden sonra,sorma bi eziyetler adama bir aziyetler anlatamam...ee adam derdinden içmeye başladı,:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla ben normalde ona kızmıyorum,çok üstüne gittiğim zaman daha sık içiyo,ben en azından yumutlma günlerinde içme demiştim ona,çünkü biliyorsun alkol spermlerin kalitesini düşürüyo,ama o bile bile içti o zıkkımı!:mymeka:
22 şubat 79....yawwwww ben bayaaaaa yaşlandımmmmmafoldumbenmafoldumben
annem benim yaşımdayken 4. doğurmuşş...yawww bende 4 çocuk istiyommm..35 olmadan 3 tane doğurabilirmiyim acepppfisfisfisfisfisfis
kızlar slm bende aranıza yenı katıldım bende cok istıyorm hamıle kalmayı ılk bebegımı kaybettım sımdıde beklıyoz bakalım
sagol canim, darisi burda sabirla bekleyen tum arkadaslarin basina insallah.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?