- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #7.081
RABBİM okadar büyükki ama ben bilmiyorum bu aralar çok hassasım herhalde kızım çok hırçın şuan olsa ikinciside böyle olacak uğraşamayacakmışım gibi geliyor birde normal yolla olmadığı için bu kadar karamsar düşündüm bilmiyorum yaa çokk canım sıkkın düşünüyorum geçenlerde hastaneye gittim kadın doğum bölümüne arkadaşım vardı doğum yapan kadınlara baktım kimisi 4. bebeğini doğum yapmış ve istemiyorduk kazayla oldu diyorlar kimisi bebeklerini aldırmış istemedk diyor onları görüncede çok canım sıkıldı biz bu kadar isterken onlar istemediği halde oluyor mafoldumbencanim, bu nasil bir karamsarlik. bugune kadar kac kisi bu listeden cikmak istedi biliyormusun? onlara bende dahilim. ama listeyi yapan arkadas ve diger arkadaslar kimsenin gitmesine izin vermedi. Rabbim o kadar buyuk ki, zamani gelince mucizesini yolluyor iste sukurler olsun.
bu sayfanin baslarini okursan benim hikayemi de bulursun. hicbirimizee kolay gelmedi bu mucizeler. sadece sabir ve bol bol dua. hadi bakim simdi otur oturdugun yerde.a.s.
benim zaten canım aşılamayla oluyor normal doktorlar hiçbir şekilde olmaz dediler ama ben bir ümit bekledim bekliyorumda artık direncim kalmadı gibi kendimi eşimi yavrumu üzmek istemiyorum böyle diyorum ama üzülüyorum çocuğum daha küçük evet ama çok sıkıntı yaşadım hastanelerde ikinci bebeğiminde aynı sıkıntılarda olmasını istemiyorum İNŞALLAH normal yolla olur:Saruboceq:canımm ya ne vazgeçmesiiilmaz:senin daha bebişin 3 yaşında bile değil...ayol benimki 9 yaşındaa ben bile vazgeçmedimmm..ormal olmazsa aşılamaaa oda olmazsa tüp yaptırır yinede bebişlerimizi kucağımıza alırızz inşaallahhhh...ayol ben 2. doğurayımda 3. 4. de olsun diye bakıyommm..tamamm tarih verme ama yinede listede adın olsunnn...güzel haberini inşaallah aldığımızdaa bizde sevinelimm daa:içelim:
elmascııımmm canım benim kusura bakma listeden silememlmaz:..biz bu yola hep beraber baş koyduk.vereliniortak.evet aynen bende senin gibi düşünüyorum..kızım tedaviyle oldu ya..bari bu kendiliğinden olsun diye bekliyom öyle .:uhm:..umut dünyası işte.:çok üzgünüm:..inşallah bu sefer seninde benimde bizim gibi olanlarında normal yoldan olacak.:Saruboceq:.bak burda birçok arkadaşımız ilk bebeklerini normal yoldan hamile kalmışlar,ama şimdi ikinci için tedavi görüyorlara.s..yani demek istediğim hepimiz için ayrı ayrı sınav geçirmek nasipmiş..inşallah mükafatını yakın zamanda alırız...amiiiiiinnnnnn.:Saruboceq::Saruboceq:...öptüm canım benim..Şenizopuyorumnanaktan
benide yazın listeye benimde 1 oğluşum var 3 .5 yaşında ikinci için bıraktık ilk ay başarısız ama umarım burdaki herkeze ve bana ALLAH sağılıklı hayırlı bi ikinci evladı daha nasip eder amin..
canım aramıza hoşgeldin..inşallah topiğimiz uğurlu gelir:Saruboceq:adet tarihini ver ekleyeyim listeye..öptüm canım benim..opuyorumnanaktanŞeniz
canım ya senin kaç haftalık olduda cinsiyetini ögrendiniz benim 11 haftalık olacak bu hafta o yüzden soruyorum...
benide yazın listeye benimde 1 oğluşum var 3 .5 yaşında ikinci için bıraktık ilk ay başarısız ama umarım burdaki herkeze ve bana ALLAH sağılıklı hayırlı bi ikinci evladı daha nasip eder amin..
hoş geldin canım hayırlısı olsun bakalım
RABBİM okadar büyükki ama ben bilmiyorum bu aralar çok hassasım herhalde kızım çok hırçın şuan olsa ikinciside böyle olacak uğraşamayacakmışım gibi geliyor birde normal yolla olmadığı için bu kadar karamsar düşündüm bilmiyorum yaa çokk canım sıkkın düşünüyorum geçenlerde hastaneye gittim kadın doğum bölümüne arkadaşım vardı doğum yapan kadınlara baktım kimisi 4. bebeğini doğum yapmış ve istemiyorduk kazayla oldu diyorlar kimisi bebeklerini aldırmış istemedk diyor onları görüncede çok canım sıkıldı biz bu kadar isterken onlar istemediği halde oluyor mafoldumben
Günaydın arkadaşlar. Hayırlı günler...
SELKİE canım 20. günden sonra ısın yükselmeye başlamış. Hayırdır inşallah. Acaba daha şimdi mi yumurtluyorsun, yoksa (inşallahhh) döllenme mi oldu. Allah gönlüne göre versin. Ben adetime 5 gün kala ilişkiye girmiştim ve hamile kalmıştım. Çok iyi hatırlıyorum. Hatta adetim yakın diye korunmamıştık. Belki senin de geç oluyordur yumurtlaman.
RAEBZE (inşallah adını doğru yazmışımdır) canım benim yeni adet tarihim 15 temmuz. Tarihimi değiştirirsen sevinirim. Bu ay da olmadı, hayırlısı artık...
canım benim ismim boğru ama " H " si eksik..kaydirigubbakcemile3yeni tarihini ekledim canım...inşallah bu ay uğurlu gelir..amiiinn..opuyorumnanaktanŞeniz
valla elmascim alinma darilma ama sana gelene kadar karamsarliga kapilmasi gereken o kadar cok insan var ki bu topikte. hastaneye gittim, kimisi 4. dogurmus diyorsun. 2 sene once bos gebelik nedeniyle hastanede kurtaj olmayi beklerken benimle ayni odada olan bir kadin dogurmus bebegini aldi gitti, yerine yenisi geldi ben daha cikamadan hastaneden oda dogurup kucagina aldi. bense oylece seyredip kalmistim.senağlama
bunun gibi iki hikayem daha var. onlarida bir daha karamsarliga dusersen anlatirim.
onca sey yasadiktan sonra Rabbim yuzumuzu guldurdu insallah sonuna kadar hep guleriz. hep dualarimdasiniz. Rabbim sizlerinde yuzunu guldurecek insallah.
kızlar benim adet tarihim 14 hazirandı ama hala olmadı fakat ümitli değilim.çünkü cumartesi ananemi kaybettim.sanırım üzüntüden gecikti.çünkü regl belirtilerinin hepsi var.diyeceksiniz ki gebeliktede aynı belirtiler oluyor ama gebelikte olmayan baş ağrısı ve karında seyirme olmasa ümitlenebilirdim.sanırım bir kaç güne kadar olurum.
canım neden darılayım alınayım herkes bir çok sıkıntı yaşıyor ve onun sıkıntısı kendisine daha acı bende bir çok şey yaşadım gülhane de kadın doğumda kuyrukta beklerken aylarca kimisi hamile kimisi umutsuz kimisi beklemede ne sıkıntılar gördüm herkesin sıkıntısı kendi canını acıtır canım RABBİM o sıkıntılardan sonra sanada bak bebek nasip etmiş banada nasip etti ama ben işte dünkü üzüntüm ikinci bir bebeği aynı şekilde dünyaya getirebilecekmiyim onda yalnızdım herşeye koşabiliyordum yeri geliyor erkek oluyordum yeri geliyor kadın ama bu sefer kızım var eğer normal yolla olmazsa yine aynı sıkıntıları yaşayacağım için zor olacak onları düşünmüştüm dün sıkılmıştı canım ama bugün biraz daha sakinim
RABBİM herkesin yüzünü güldürsün istediği hayırlı olacak herşeyi versin bende kendim için bunu istiyorum herkes için istiyorum
herşeyin hayırlısı diyelim artık
kızlar benim adet tarihim 14 hazirandı ama hala olmadı fakat ümitli değilim.çünkü cumartesi ananemi kaybettim.sanırım üzüntüden gecikti.çünkü regl belirtilerinin hepsi var.diyeceksiniz ki gebeliktede aynı belirtiler oluyor ama gebelikte olmayan baş ağrısı ve karında seyirme olmasa ümitlenebilirdim.sanırım bir kaç güne kadar olurum.
slm kızlar uzun zamandır uğrayamıyorum baya kistlere uğraştım allah şükür bu ay yoktu ve doktor klomen verdi 4 gün önce çatlatma iğnesi oldum bu ğün kendimden şüpelendim ve test yaptım pozitif ama iğneden olabilirmi ay kızlar inşallah gebeyimdir ama çok merak ediyorum niye çift çizgi çıktı böyle olan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?