kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

evet kızım küçük ama ben hiçbir şekilde kızım doğduğundan beri korunmuyorum şimdiye kadar olmadıysa bundan sonrada olmaz diye düşünüyorum ama bilmiyorum dün canım çok sıkkındı birazda ondan yazdım herhalde şimdi iyiyim bırakmayacağım bu işin peşini

canim, bildigim kadariyla igne 10 gune kadar atiliyor vucuttan. yani igneden olma olasiligi yuksek ama insallah bebisin seninledir.a.s.

canım yaa çokkkkkkk erken test yapmışsınn..çatlatma iğnesinde hcg var..yani testlerde pozitif çıkabilir...aşılama yaptırınca bile kan testini 13 gün sonra yapıyolar..vücuttan hcg ancak o zaman atılırmışş..hadi hayırlısı..test falan yapıp kendini strese sokmaa..relax kızlarrrrr relax olunnn...ayol sanki ben olabiliyomuşum gibi bide akıl veriyommmkafamçokkarıştı

evet yaaa benim oğluşumda 9 yaşında..ben 30..4 senedir korunmuyoz çalışmaktanda heba olduk hala tık yokk..işten bile çıktımm bebiş yapacam iş stresinden olmuyo diyee..bide sebebsiz infertilite ayoll sebebim bile belli değilllkafamçokkarıştıbugüne kadar defalarca kan testi yaptırdımm sonuç hep 0.01kafamçokkarıştı yawwww aşılama yaptırdığım ay bile 0.01 çıktı..o bari 0.02 çıksaydı bariiiimirmirmirmir..yinede her ay bu ay hamiş olabilirim diye umut ediyommm..demekki hayırlısı bölemiş diyomm...ayy kadın olmak zor zanaat ..allah acayip bi sabır veriyo kadınlaraaa

kızlar ben uzun zamandır uğrayamıyordum, işlerim çok yoğun, beni de listeye tekrar yazın 25 haziran,
benim günlerde çok uykulu, çok halsiz, hafif bir bel ağrısı , göğsümde şişlik karnımda şişlik, başım ağrıyor, bazen hafif bir bulantı kendimi çok kötü hissediyorum, günüm yaklaşıyor belki ondandır 7 gün kaldı, her ay aynı günde olurum,

Son düzenleme:

canim haklisin bende 11seneyi devirdim hic korunmadan dedigingibi kadin olmak zor is erkekler kadinlar gibi hassas olmuyor benim esim tedaviye gitmemei hic istemiyor nasil olsa var kizim diyor ama ben pesini birakmiyorum allahin izniyle yola devam ya tutarsa dimi:roflol::roflol::roflol::roflol::hooray:

hoşgeldın zeynepcim bebiş nasıl hamılelık nasıl gıdıyor masallah gezıyorsunaz kaldı dogum nezamanopuyorumnanaktan

ya arkadaslar birseye cok kiziyorum ben her okudugum sayfadaki arkadaslara rep yolluyorum hicbirisi geri dönmüyor artik bende vermiycem haaaaaaaaaaaaalülülülülülülülülülülülülülülülülülü

ya arkadaslar birseye cok kiziyorum ben her okudugum sayfadaki arkadaslara rep yolluyorum hicbirisi geri dönmüyor artik bende vermiycem haaaaaaaaaaaaalülülülülülülülülülülülülülülülülülü

kız bıkere verdım ben sana rep baskalarına ver oyle dıyorkaydirigubbakcemile3yoksa butun replerim feda sanaopuyorumnanaktan

selam kızlar...ben döndüm tatilden ama nete giremiyorum fazla...hep dışarlardayım....nasılsınız bakalım varmı yeni hamişler...

zeynepp canım hoşgeldinn..hoş ben de fazla giremeyenlerdenim ama:))
canım ben kendi adıma yerimde saydığımı söyleyebilirim:)) ama çok şükür herşey yolunda..sağlık herşeyin başı canım..
iyi olduğuna sevindim..çok öpüyorum seniii..

valla anım bende anlamadım,ama ölçmeye devam ediyorum,bakalım bu ay ne olaçak!ama hiç hamile kalmışım gibi gelmiyo daha bir hafta var adetime,ama yumurtlamadan sonra atesin yükselmesi normalmiş,adet önesi düşüyormuş düşmezse gebe kaldığım anlamına geliyormuş,bende bu ay bekliyorum bakalım ateş nasıl devam edeçek!inşallah bebiştir,

hamile kalan ve doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum ALLAH analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı evladlar nasip etsin inş. isteyen herkezede nasip etsin :Saruboceq:
listede bende yerimi aldım ilk ay başarısız oldum bakalım ne zaman olucak yeni bi topik açtım hamile kalan arkadaşlar kaç ay yada kaç yıl sonra hamile kaldılar meraak ediyorum hamile arkadaşlar topiği ziyaret ederek ne kadar zaman sonrasında hamile kaldıklarını yazarlarsa sevinirimm merak iştekaydirigubbakcemile3sırnaşık şey:1hug:

raebzeh beni çıkart artık listeden ben artık yıldım 4 yıldır beklemekten artık ailemi nasıl kabullendirdiysem kendimde öyle kabullencem böyle olmuyor her ay beklemekten tamam bu ayoldu demekten bıktım ben nekadar bekledikçe o okadar uzuyor inatla gelmiyor demekki olmucak aglıyorum her ay aglıyorum ne olcak benim halim bilmiyorum zaten evdeki durum zaten durum degil en kısa zamanda ailemin yanına gitmessem deprosyona girdim demektir zaten şimdiye kadar girmediysem tek sebebi kızımdır o beni zaten hayata baglayan

Ulaaa ebrruu kızzz yine kızcann ama yine deyimm.Kız benim sizin aranızda işimm yokkk..benim 1 bebe yokken 2.bebe bekleyenlerın arasında ne işimvarrrr.:roflol::roflol:Lİsteden fırlatt beniii..kaydirigubbakcemile3Ama yok dersen 12 TEmmuz yazarsınn canm..Ulaa neden çatlama topiğne gelmııyon hıcc takıldım kaldın burayakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…