- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
-
- #7.101
kizlar merhaba önce elmasa güzel bir dayakklava: klava: klava:canim daha cocugun kücükmüs simdiden ümitsizlige neden düsüyorsunki allah büyüktür icinizde en büyük cocugu olan benim heralde ama hala ümitsiz degilim benim kizim 12 yasinda hala bekliyorum rabbim elbet birgün nasip edicek :Saruboceq::Saruboceq zaman bu yasadiklarimiz tatli bir ani olarak kalicak pes etmek yok yola devam
slm kızlar uzun zamandır uğrayamıyorum baya kistlere uğraştım allah şükür bu ay yoktu ve doktor klomen verdi 4 gün önce çatlatma iğnesi oldum bu ğün kendimden şüpelendim ve test yaptım pozitif ama iğneden olabilirmi ay kızlar inşallah gebeyimdir ama çok merak ediyorum niye çift çizgi çıktı böyle olan oldumu
slm kızlar uzun zamandır uğrayamıyorum baya kistlere uğraştım allah şükür bu ay yoktu ve doktor klomen verdi 4 gün önce çatlatma iğnesi oldum bu ğün kendimden şüpelendim ve test yaptım pozitif ama iğneden olabilirmi ay kızlar inşallah gebeyimdir ama çok merak ediyorum niye çift çizgi çıktı böyle olan oldumu
benide yazın listeye benimde 1 oğluşum var 3 .5 yaşında ikinci için bıraktık ilk ay başarısız ama umarım burdaki herkeze ve bana ALLAH sağılıklı hayırlı bi ikinci evladı daha nasip eder amin..
kizlar merhaba önce elmasa güzel bir dayakklava: klava: klava:canim daha cocugun kücükmüs simdiden ümitsizlige neden düsüyorsunki allah büyüktür icinizde en büyük cocugu olan benim heralde ama hala ümitsiz degilim benim kizim 12 yasinda hala bekliyorum rabbim elbet birgün nasip edicek :Saruboceq::Saruboceq zaman bu yasadiklarimiz tatli bir ani olarak kalicak pes etmek yok yola devam
evet yaaa benim oğluşumda 9 yaşında..ben 30..4 senedir korunmuyoz çalışmaktanda heba olduk hala tık yokk..işten bile çıktımm bebiş yapacam iş stresinden olmuyo diyee..bide sebebsiz infertilite ayoll sebebim bile belli değilllkafamçokkarıştıbugüne kadar defalarca kan testi yaptırdımm sonuç hep 0.01kafamçokkarıştı yawwww aşılama yaptırdığım ay bile 0.01 çıktı..o bari 0.02 çıksaydı bariiiimirmirmirmir..yinede her ay bu ay hamiş olabilirim diye umut ediyommm..demekki hayırlısı bölemiş diyomm...ayy kadın olmak zor zanaat ..allah acayip bi sabır veriyo kadınlaraaa
selam kızlar...ben döndüm tatilden ama nete giremiyorum fazla...hep dışarlardayım....nasılsınız bakalım varmı yeni hamişler...
ya arkadaslar birseye cok kiziyorum ben her okudugum sayfadaki arkadaslara rep yolluyorum hicbirisi geri dönmüyor artik bende vermiycem haaaaaaaaaaaaalülülülülülülülülülülülülülülülülülü
selam kızlar...ben döndüm tatilden ama nete giremiyorum fazla...hep dışarlardayım....nasılsınız bakalım varmı yeni hamişler...
Günaydın arkadaşlar. Hayırlı günler...
SELKİE canım 20. günden sonra ısın yükselmeye başlamış. Hayırdır inşallah. Acaba daha şimdi mi yumurtluyorsun, yoksa (inşallahhh) döllenme mi oldu. Allah gönlüne göre versin. Ben adetime 5 gün kala ilişkiye girmiştim ve hamile kalmıştım. Çok iyi hatırlıyorum. Hatta adetim yakın diye korunmamıştık. Belki senin de geç oluyordur yumurtlaman.
RAEBZE (inşallah adını doğru yazmışımdır) canım benim yeni adet tarihim 15 temmuz. Tarihimi değiştirirsen sevinirim. Bu ay da olmadı, hayırlısı artık...
cerot.....................................14 Haziran
secemce................................14 Haziran
yağmur20...............................14 Haziran
gülücük..................................15 Haziran
zühal......................................18 Haziran
batuhanım................................19 Haziran
selkie......................................24 Haziran
raebzeh...................................25 Haziran
deniz_7...................................27 Haziran
rosses......................................1 Temmuz
zeliş82......................................1 Temmuz
elmas.......................................1 Temmuz
zeyn77....................................3 Temmuz
mawili......................................8 Temmuz
pelin003....................................10 Temmuz
keralfe.......................................16 Temmuz
umutlu22...................................15 Temmuz
:uhm:buyrunnnnnnnnn-kızlar tarihlerinizi verin ekleyeyimopuyorumnanaktan
Balsurat
Ebru_dengiz
canansen
bilgesu5
damla1
çikolata86
ocean09
pınar77
Hatice alpaslan
diorisimo
xnazox
crazybaby
szdiker
esterya
vildangel
BTRKLC
sencerderen
enteresan
tugbamurat
derinlik
nasip
esterya
alkisalkisalkisGÜZEL HAMİŞLERİMİZ alkisalkisalkis[/COLOR]
sudemalkisalkisalkis
figen_figen
kadus
güleser1983
heja
ali -ye
NazLı
krispi
funda72
pirpira
birsu
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur.... nurumuzunda nur topu gibi bir kızı olmuş maşallah...prensesimize bir ömür boyu mutlu bir hayat sürmesini temenni ederiz...
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez.... zehramızda doğdu pekte cimcime maşallah...allahım onu ailesine bağışlasın
xnazanx
sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...
tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah
ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...
KIZLAR LİSTEDE TARİHLERİ BELLİ OLMAYAN VE UZUN ZAMANDIR UĞRAMAYAN ARKADAŞLARI SİLMEYE BAŞLIYORUM..TARİHLERİNİZİ VERİSENİZ SEVİNİRİM ...BÖYLECE TAKİP ETMESİ DAHA KOLAY OLUYOR CANLARIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?