kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

heee öyleymiş 48 yaşındaymış ben neden 52 diye hatırlıyorum acaba birisiyle karıştırdım herhalde gülben ergen de37 yaşındaymış ona baktım

52 olmaz canım gülben genc ondan bu arada gülben ergen hamileymiş hemde ikizmişya bende yeni ogrendim kader nasip işte

Son düzenleme:
selam kızlar nassınız bakeem..canım aliyecim hakkını helal et canım benim bugün yazı yazarken seni unutmuşum..canım kusura bakma..biraz geç oldu ama cuman mübarek olsun canım..Rabbim dualarını kabul eylesin..amiiinn..işte bi jest yapayım herkese isimleriyle ayrı ayrı kutlayayım dedim bazılarını unutmuşum..bir daha böyle yapamamalıyım..olmuyo bazılarını kırabilirim....öptüm canlarııımm..herkese hayırlı geceler..

bencee kesin gülben ergen tüp yaptırmıştırrrkötükedihüsodoğal yolla kaldıysada hayırlı olsunnkaydirigubbakcemile3 ayy bu gece biraz kıskançmıyımm neee

Son düzenleme:
cerotcum bencede ikiz olması tüp ihtimalini kuvvetlendiriyor söylemezler tabi
yoksa gülben ergenin yaşı 37 , yada 38 vardır herhalde o yaştan sonra hemen hamile kal bide ikiz olsun demiş kendiside eşimin ailesinde ve benim ailemde akrabalarda ikiz yokmuş onun için tüp bebek yaptırmıştır diye düşünüyorum bir kerede tutmasıda onlar en iyi doktorlara gidiyorlar belkide yut dışında yaptırmıştır bilemeyiz belkide hiçbiri normal yoldan hamile kalmıştır bilemiyoruzki ama benim tahminim tüp bebektir

bencede canım sana katılıyorum kimin neyden haberi var parayı basan düdügü dünyanın heryerinde basar bizimgibi onlar bi dr bul imkanlarına göre ona git git gel offffffffffff offfffffffffff onların olmasında bizimmi olsun yani

canım ben doktora hiç sormadım böyle bişeyi neden olur onuda hiç bilmem ama beni çok umutlandırdını biliyorum malesef hayal kırıklığına uğradım korunmayı bıraktıktan sonra başıma gelmeyen şeyleri gördüm beni çok şaşırttı ama oluyormuş demekki kimileride bu değişikliklerin rahimin gebeliğe hazırlandığını söylüyor bilemiyorum tabi ne kadar doğru ne kadar yanlış ablamdada çok değişiklikler oldu ve on ay üstüne hamile kaldı şimdi 5 aylık hamile valla herşeyi zamana bırakmak lazım kolay olmuyor ama mecburuz sen bi aşılamamı yaptırmıştın canım

evet aralıkta yaptırdımm..ama 3,5 senedir uğraşıyorummm...eskiden şıp diye olur sanıyodumm..oğluşuma korunmayı bıraktıkta 1 ay sonra hamile kalmıştımm...aynen benimde korunmayı bıraktıktan sonra başıma gelmeyen kalmadıı...eskiden çok sağlıklıydımm..:delphin:şimdi garip akıntılarr..arada adet düzensizliğii...7 gün adet görmeler başladıı daha neler nelerr...offfff of ..:delphin:

canım, benim eskiden beri 2-3 gün öncesinden kahverengi leke gelir sonra söker. bu ayda 4 gün öncesinde hafif leke geldi. tamam dedi erken geliyor. ama gelmedi. yerleşme lekesiydi herhalde. iki gün hafif hafif geldi sonra kesildi.

inşallah seninde yerleşme lekesidir canım. hakkınızda hayırlısı olsun.

ya ben hiç sanmıyorum canımm...zaten bi garibimm..adetten 1 hafta önce göğüsler şişer,göbişim kocaman olurdu..2 gün kaldı ama hiç bi belirti yokkk...hamiş olsam gögüsler şişerdi hassasiyet falan olurdu..oda yokkk...galiba adetimm ceeeeee deyip birden gelcekkk.....wannacığımm sen kendine çokk dikkat ett..karnındaki bebişş benimdee umut kaynağımm unutmaakaydirigubbakcemile5:nazar::nazar:

bencee kesin gülben ergen tüp yaptırmıştırrrkötükedihüsodoğal yolla kaldıysada hayırlı olsunnkaydirigubbakcemile3 ayy bu gece biraz kıskançmıyımm neee
bende öyle düşünüorum ben de yerinde olsam yaptırırdım çünkü yaş gidiyor yapmışsa iyi yapmış doğal yolla geldiysede iyi olmuş allah annesine babasına bağılasın

bencede canım sana katılıyorum kimin neyden haberi var parayı basan düdügü dünyanın heryerinde basar bizimgibi onlar bi dr bul imkanlarına göre ona git git gel offffffffffff offfffffffffff onların olmasında bizimmi olsun yani
boş ver bacım biz dualarımızı eksik etmeyelim rabbim bizede nasip eder inşallah hemide çifer çifer :Saruboceq:
ya ben hiç sanmıyorum canımm...zaten bi garibimm..adetten 1 hafta önce göğüsler şişer,göbişim kocaman olurdu..2 gün kaldı ama hiç bi belirti yokkk...hamiş olsam gögüsler şişerdi hassasiyet falan olurdu..oda yokkk...galiba adetimm ceeeeee deyip birden gelcekkk.....wannacığımm sen kendine çokk dikkat ett..karnındaki bebişş benimdee umut kaynağımm unutmaakaydirigubbakcemile5:nazar::nazar:

unutma belirti yaşamayan nice hamileler var inşallah sende onlardan birisin canım
:Saruboceq:

pelincim bende şaşırıyorum valla evlenir evlenmez kızıma hamile kaldım neden şimdi hemen kalamıyorum bunu çok merak ediyorum ahhh ahhh bilseydim böyle olacağını sadece 1 sene ara verirdim neden 2 sene verdimki nerden bilecem böyle olacak artık bana hamile kalmam bir mucize gibi geliyor
allahım yardımcımız olsun mucizelerimiz hemen gelsin inşallah:Saruboceq:

gunaydın kızlar daha kımse uyanmadımı bakııyım uyuyun anam bosverın 2 gundur bende ne uyku var ne rahat sınırlerım cok bozuk bırsuru problem bıde ustune adet olmadım hamıle olsam bıle ınanın bu sters de dururmu bılmem Allha emanet edıyorum oldugunu da sanmıyorum da ıste... yenıden test yapmaya korkuyorum hergun heh bu gun olur duyorum olmuyor zaman zaman da sarı akıntım oluyo bu kadar akıntım olmazdı benım dua edın bana

canım, benim de göğüslerim hiç şiş değil. ne sızı ne ağrı . çok az ama çok az dolgunluk hissi var o kadar. hala belirgin bir belirtim yok. inşallah hayırlı haberler verirsin.

canım, içimdeki melek Rabbime emanet. Rabbim korusun, meleğimizi bize bağışlasın inşallah.

gunaydın kızlar daha kımse uyanmadımı bakııyım uyuyun anam bosverın 2 gundur bende ne uyku var ne rahat sınırlerım cok bozuk bırsuru problem bıde ustune adet olmadım hamıle olsam bıle ınanın bu sters de dururmu bılmem Allha emanet edıyorum oldugunu da sanmıyorum da ıste... yenıden test yapmaya korkuyorum hergun heh bu gun olur duyorum olmuyor zaman zaman da sarı akıntım oluyo bu kadar akıntım olmazdı benım dua edın bana

canım, yap bir test daha. ne kayberdersin ki? bende öğrenmeden önce oldukça asabiydim. inşallah sende hayırlı haberler verirsin.

kızlar ya, benim hala belirtim yok. ne kasıklarım ağrıyor, ne göğüslerim sızlıyor. sadece kasıklarımda hafif bir gerginlik var o kadar. çok korkuyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar ya, benim hala belirtim yok. ne kasıklarım ağrıyor, ne göğüslerim sızlıyor. sadece kasıklarımda hafif bir gerginlik var o kadar. çok korkuyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

hayatım yapma böyle bende öğrendiğim ilk hafta hiç belirtim yoktu sadece göğüslerim ağırıyodu biraz oda her adet döneminde olurdu zaten...1 hafta sonra kasıklarım ağrıdı...6 haftalıkkende midem kötü olmaya başladı...yani acele etme hepsi yavaş yavaş oluyo...bende keşke midem bulansada inansam diyodum...şimdi keşke hiç bulanmasaymış diyorum...sakın belirtilere takma canım...

hayatım yapma böyle bende öğrendiğim ilk hafta hiç belirtim yoktu sadece göğüslerim ağırıyodu biraz oda her adet döneminde olurdu zaten...1 hafta sonra kasıklarım ağrıdı...6 haftalıkkende midem kötü olmaya başladı...yani acele etme hepsi yavaş yavaş oluyo...bende keşke midem bulansada inansam diyodum...şimdi keşke hiç bulanmasaymış diyorum...sakın belirtilere takma canım...

takmamak mümkün mü be zeynepcim. keşke benimde midem bulansa, kafam klozetin içinden çıkmasın razıyım yeterki bebeğim sağlıcakla gelsin. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

canım hamileliğin hayırlı olsun çook sevindim rabbim saglı ve sorunsuz hamilelik hnasip etsin canım bu kadar takma kafana herkesin hemen belirtisi olcak diye bişey yok hakında hayırlısı üzülme bebişini düşün şuan içinde üzülürsen bebişte üzülür unutma allaha emanet ol

canım hamileliğin hayırlı olsun çook sevindim rabbim saglı ve sorunsuz hamilelik hnasip etsin canım bu kadar takma kafana herkesin hemen belirtisi olcak diye bişey yok hakında hayırlısı üzülme bebişini düşün şuan içinde üzülürsen bebişte üzülür unutma allaha emanet ol

çok sağol canım. ne kadar endişeli olduğumu en iyi anlayacaklardan birisin. benim endişemi üçle çarp. iyi düşünmeye çalışıyorum ama yinede endişelenmeden edemiyorum. Rabbim sanada en kısa zamanda nasip eder inşallah. Bizede meleğimizi bağışlar ve sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

ben bugün kırmızıları gördüm.
bu ikinci bebek nazlı galiba gelmek istemiyor..acaba bende bir sorun mu oldu bir doktora gidip muayne olsam iyi olucak...idrar yolları enfeksiyonu vs.olabilirmi acaba ? bunun hamileliğe engel olabildiğini duymuştum.

canım kendini niye şartlandırıyosun ki bulantıya benim bildigin 2 aydan sonra başlar yani benim ilk hamileligimde günüm gelmeden kasıklarıma kramp girerdi 1 2 saniye sürerdi kımıldıyamazdım 1hafta sonra test yaptım hamile oldugumu ögrenmiştim kasımlarım çok agrıyordu dr yerleştigi için agrır demişti yani kendini şartlandırma bende hamile olanların başı döner hemen küt diye bayılırlarya ona şaşıyo 2kere hamile kaldım tabi sadece kızım hayatta hiç ne bayıldım nede ayıldım kendini sıkarak iyice strese sokma sana tavsiyem etrafa fazla yayma hamile oldugunu 4 5 ay olsun gerine gerine söylersin ozaman ve zaten dünyaya gelecekse sen neyaparsan yap o gelir tabi hayırlısını istemek daha önemli

pelincim bende şaşırıyorum valla evlenir evlenmez kızıma hamile kaldım neden şimdi hemen kalamıyorum bunu çok merak ediyorum ahhh ahhh bilseydim böyle olacağını sadece 1 sene ara verirdim neden 2 sene verdimki nerden bilecem böyle olacak artık bana hamile kalmam bir mucize gibi geliyor
allahım yardımcımız olsun mucizelerimiz hemen gelsin inşallah:Saruboceq:[/QUOTEcanım aynen bende senin gibi düşünüyorum ama o nezaman gelecegini daha iyi biliyo sen nedesen boş lızım 2yaşındaydı eşimi ikna edene kadar 3yaşına geldi sonra 1sene nin sonunda umudumu yitirmişken hamile kaldım ve oda 5 aylıkken hamileligim sonlandı ölmüş karnımda ve arada 3yıl geçti 2 aşılama oldum bak yok yani keşke demek boşuna anlıcan kendini keşkelerle yıpratma boşuna yüce mevlam takdirine kalmış onezaman verecegini iyi biliyo oyüzden hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin biz elimizden geleni yapıp istemeye devam edelim

slm kızlar ben aranıza bu gün katıldım inanın okudukça benim gibisi de varmış diyoruum ..5 buçuk yasında oglum var ve ikinci bebek için uğraşıyoruz aslında bu gün benim adet tarihim ama bi şey yok şimdilik

ben bugün kırmızıları gördüm.
bu ikinci bebek nazlı galiba gelmek istemiyor..acaba bende bir sorun mu oldu bir doktora gidip muayne olsam iyi olucak...idrar yolları enfeksiyonu vs.olabilirmi acaba ? bunun hamileliğe engel olabildiğini duymuştum.
canım sabret diyecem biliyorum zor ama mecburuz bencede it doktora bi kontrolden geirsin seni sadece idrare yolu enfeksyonu gebeliğe engrl değilki bir sürü bişeyler var bi kaç tahll yapar her hangi bir kist felan varmı yokmu ona baka tiroid bezlerinin az veya çok çalışmasıda gebeliğe engeldir anlıycan tüm bu sorunlerı kafandan atmak için bence git doktora ben salak gibi ilk 5 ay hiç gitmedim sonra baktımki olmuyor içim içimi kemirene kadar gidip rahatlayam dedim gittim muayene bile olamayan ben bitarafım sıkışınca soluğu doktorda aldım sağolsun doktorum çok iyi beni rahatlatarak muayene etti çok korkuyordum muayeneden elimde olmadan işte neyseki bir sorun çıkmadı 2, tahlil istedi birisi tiroid bezlerinin nasıl olduğuna yani tsh ye baktı diğer tahlil ise prolaktine baktı prolaktin ise süt hormonuymuş oda fazla çalışırsa gebeliğe engelmiş neler öğrendim neler belki sen bunları biliyosun ama ben yeni öğrendim çok şükür hepsi temiz çıktı 4,5 ay daha dene dedi olmzsa tekrar gel dedi bana yani 1 seneden aşağı tedaviye almıyorlar seni
1 sene denedikten sonra olmazsa daha detaylı bakıyorlar işte kafanı şişirdim kusura bakma canım amacım sana yardım etmek umarım azcıkta olsa yardımcı olabilmişimdir

allahım yardımcımız olsun mucizelerimiz hemen gelsin inşallah:Saruboceq:
/QUOTEcanım aynen bende senin gibi düşünüyorum ama o nezaman gelecegini daha iyi biliyo sen nedesen boş lızım 2yaşındaydı eşimi ikna edene kadar 3yaşına geldi sonra 1sene nin sonunda umudumu yitirmişken hamile kaldım ve oda 5 aylıkken hamileligim sonlandı ölmüş karnımda ve arada 3yıl geçti 2 aşılama oldum bak yok yani keşke demek boşuna anlıcan kendini keşkelerle yıpratma boşuna yüce mevlam takdirine kalmış onezaman verecegini iyi biliyo oyüzden hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin biz elimizden geleni yapıp istemeye devam edelim
evet haklsın canım allah hayırlısını nasip etsin sanada çok çok geçmiş olsun ne kadar zor günler geçirmişsin allah bidaha yaşatmasın sağlıcakla hamile kalıp sağlıcakla doğum yapmanı allah sana nasip eder inşallah

slm kızlar ben aranıza bu gün katıldım inanın okudukça benim gibisi de varmış diyoruum ..5 buçuk yasında oglum var ve ikinci bebek için uğraşıyoruz aslında bu gün benim adet tarihim ama bi şey yok şimdilik

hoş geldin tatlım inşallah tez zamanda ikinci bebeğini kollarına alırsın canım

Back
X