kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

inşallah canımm. fazla ara vermemen güzel aslında. biz çok ara verdik. çalışma hayatı falan derken.. allah en kısa ve hayırlı zamanda nasip etsin sana canım

evet canım haklısın çalışanlar için zor olsun senin kızın sana yardımcı bile olur büyütürken fazla zorlnmassın

yıok canım olmadım ama olacakmışım gibi haller var bende adetimin 27.ci gününde kahve rengi akıntım oldu sonra kesti geçen aylardada böyle olmuştu 4,5 gün sonra başlamıştı adetim şu an beklemedeyim canım inşallah ikimizde tuttururuz ama umutlanmak istemiyorum sonradan moralim çok bozuluyor arasıra karnım ağrıyo belimde ağrıyo olacakmışım gibiyim
tuvalet yollarında kaldım ben her akıntıda klozeti boyluyorum psikolojimi bozdu bu akıntılar delirtecekler beni olacaksam olayım artık beklemek çok zor ama yüzde 90 olurum canım
çünkü belirtiler geçen aylarla aynı şekilde devam ediyor

aynen canımm bende aynı durumdayımmm...-tatlicadiarzu- oooffffffff şimdi test yapmakta istemiyorumm...negatif cıkınca cokk üzülüyorumm...bence hamiş değilim:1shok:ama istemeyerekte olsa kendimi o kadar cok kasıyorumkii hormonlara kafayı yedirttimmm...offff offffdelikafadulden

filizcim aramıza hoşgeldin canım.a.s..inşallah topiğimiz uğurlu gelir..amiin..fatoşcuuum benim adımda ebru....evet isimlerle konuşmak daha iyi.ben yokken sohbet koyulaşmış bakıyomdaa.:1rolleyes:..nasılsınız kızlaarr..öptüm canlarıımm...

raebzeh canım ne haber hala bişey yokmu kız...sopalıksın sen vallahiii sopalıksın eeee hadi amaaaaa..
zelişim canım benim ne habersin..eşim gelir birazdan yemek hazırlıyorum bir yandanda sizlere bakıyorum...
handefe başak sizlerede selamlar..

raebzeh canım ne haber hala bişey yokmu kız...sopalıksın sen vallahiii sopalıksın eeee hadi amaaaaa..
zelişim canım benim ne habersin..eşim gelir birazdan yemek hazırlıyorum bir yandanda sizlere bakıyorum...
handefe başak sizlerede selamlar..

gülücük canım iyidir ara ara girip bakıyorum ama yazmıyorum sen nasılsın pek göremiyorum seni canım yoksa sende benim gibi bakıp çıkıyomusun,sana kolay gelsin tatlım ben kocişi işe uğurladım :1rolleyes:sen kocişi bekliyon galiba....

aynen canımm bende aynı durumdayımmm...-tatlicadiarzu- oooffffffff şimdi test yapmakta istemiyorumm...negatif cıkınca cokk üzülüyorumm...bence hamiş değilim:1shok:ama istemeyerekte olsa kendimi o kadar cok kasıyorumkii hormonlara kafayı yedirttimmm...offff offffdelikafadulden

bencede yapma canım test felan en azından 5 gün geçsin
ağrılarım fazlalaştı sanırsam geliyor bu sefer ben geçen ay 35. ci günde adet oldum bu ayda 35. ci günü beklemem lazım okadar dayanırmı bu adet sanmıyorum işte 35.ci günde 16 marta denk geliyor canım sen kaç günde bir adet oluyorsun

filizcim aramıza hoşgeldin canım.a.s..inşallah topiğimiz uğurlu gelir..amiin..fatoşcuuum benim adımda ebru....evet isimlerle konuşmak daha iyi.ben yokken sohbet koyulaşmış bakıyomdaa.:1rolleyes:..nasılsınız kızlaarr..öptüm canlarıımm...

canım senin ismini biliyorum kızlar sana hitab edince anladım

gülücüğüm canım daha gelen giden yok şubatın 7sinde olmam lazımdı olmadım..ve bugün ayın 11 i..valla hafta sonu dr a gidecem..yarın bi kan tahlili yaptırıcam.sizlere haber veririm canlarıımm..ama biraz geç olabilir..sen nasılsın canım pek giremiyorsun galiba..özletme kendini canım..öptüm gülücüğüm..

zelişcim sen nerelerdesiin?özletiyonuz valla sohbetlerinize..öptüm canım..

nassınız gızlaarr..öptüm canlarıımm..

canım cok sagol merahba

ben bugun doktora gittim
alttan ultrasonla baktı veee
iki tane kese gordu
bir tanesi 0,85 cm digeri 0,66 cm
cok sasırdım kızlar
5 haftalik hamilelik bu dedi
keselerin iclerinde henuz bebek gorunmuyor
kesin sonucu haftaya alabiliriz dedi
ikiside devam edebilir biri sonlanabilir de dedi
şoklardayım kızlar

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. bende 2. bebek için uğraşıyorum ama olmuyor. bu ay soğan kürüne başlasammı diyorum içinizde yapan varmı.

canım cok sagol merahba

ben bugun doktora gittim
alttan ultrasonla baktı veee
iki tane kese gordu
bir tanesi 0,85 cm digeri 0,66 cm
cok sasırdım kızlar
5 haftalik hamilelik bu dedi
keselerin iclerinde henuz bebek gorunmuyor
kesin sonucu haftaya alabiliriz dedi
ikiside devam edebilir biri sonlanabilir de dedi
şoklardayım kızlar

abooooo ne diyon kııızzz ikizmi geliyor yoksa aaaaaabbbbaaaooooooo
allahım inşallah ikiside tutar kız bu norMAL GEBELİKMİ CANIM YOKSA AŞILAMAMI BEN ÇOK ŞAŞKINIM ayy inanmıyorum yaaaaaa süper süper süperhihoyyythihoyyyt

ayyy kızlar bende ikiz istiyom yaaaa ben üç çocuk istediğim iöçin bi daha bu strese dayanırmıyım acep bilemiyom rabbim banada ikiz verse
desenize bi tane verdide kaldı ikiz demi bacılar ama hayırlısı neyse o olsun

Back
X