kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

valla sanırım hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş. saraçoğlunun tarifiymiş. ben 2 defa dış gebelik geçirdim. ve tek tüpüm alındı o yüzden biraz zor olacakmış. 3 aydır korunmuyoruz ama tık yok morelim çok bozuk oğlumun bi kardeşi olmasını çok istiyorum ama kısmet

gülücüğüm canım daha gelen giden yok şubatın 7sinde olmam lazımdı olmadım..ve bugün ayın 11 i..valla hafta sonu dr a gidecem..yarın bi kan tahlili yaptırıcam.sizlere haber veririm canlarıımm..ama biraz geç olabilir..sen nasılsın canım pek giremiyorsun galiba..özletme kendini canım..öptüm gülücüğüm..

zelişcim sen nerelerdesiin?özletiyonuz valla sohbetlerinize..öptüm canım..

nassınız gızlaarr..öptüm canlarıımm..

canım ben buralardayım sizin yazılarınızı okuyorum ama yazamıyorum bende bu aralar çok yoğunum annem rahatsız dün akşama kadar hastanelerdeyiz böbreği ağrıyo doktorlar bişey anlamadı vallahi heralde taş düşürüyo akşamda ordaydım yalnız bırakmadım zaten annem ve kızkardeşim ikisi var evde başka kimse yok babam yurtdışında çalışıyo erkek kardeşimde askerde onlarda iki kişi malum yalnızlar kızkardeşimde üniversiteye gidiyo okulu akşamdan geç saatte geliyo annem yalnız kalıyo akşam hasta olduğu içinde bırakamadım ayyy başınızı şişirdim ne çok yazdım.....

inşallah fatoşcum,sıra sıra hepimiz tekrardan yaşarız bu mutluluğu inşallah..amiinn..senin kaç günün geçti?

esterya maşallaaaahh canım benim senin adına çok sevindim..inşallah bebekleri üçleyeceksin..demek iki kese gördünüz..ne güzel yaaa..inşallah daha sonraki günlerde keselerde bebekleride görürsünüz..amiiinn..şimdiden gözün aydın canım..

ahvil cim canım ben 4-5 gün içtim daha fazla devam edemedim..ama akıntı geldi ilk içtiğim günlerde..inşallah sen faydasını görürsün canım..

öptüm canlarıımm..

canım cok sagol merahba

ben bugun doktora gittim
alttan ultrasonla baktı veee
iki tane kese gordu
bir tanesi 0,85 cm digeri 0,66 cm
cok sasırdım kızlar
5 haftalik hamilelik bu dedi
keselerin iclerinde henuz bebek gorunmuyor
kesin sonucu haftaya alabiliriz dedi
ikiside devam edebilir biri sonlanabilir de dedi
şoklardayım kızlar

ayydelikafadulden canım gözün aydınŞeniz ne güzel rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip eder inşallah kız sen tedaviyleme kaldın hamiş ayy darısı inşallah bizlerin başına ama ben ikiz istemem valla onların bakımıyla ilgilenmek çok zor olur vallahi............

abooooo ne diyon kııızzz ikizmi geliyor yoksa aaaaaabbbbaaaooooooo
allahım inşallah ikiside tutar kız bu norMAL GEBELİKMİ CANIM YOKSA AŞILAMAMI BEN ÇOK ŞAŞKINIM ayy inanmıyorum yaaaaaa süper süper süperhihoyyythihoyyyt

normal gebelik canım ve 36 yasında :)

geçmişolsun zelişcim..tabi en iyisini yapıyosun canım..amaaa gözüm düştü sizeeee..bende kızkardeşim olsun istiyoomm..neyse olur mu canım..biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz..sen annene bak canım..tekrar geçmiş olsun zelişcim..öptüm canım..

yaaa fatoş haklısın bende ikiz istiyom bendeeee...ama biz daha hamile kalamıyooz..hayırlısı inşallah..öptüm canlarıımm..

inşallah fatoşcum,sıra sıra hepimiz tekrardan yaşarız bu mutluluğu inşallah..amiinn..senin kaç günün geçti?

esterya maşallaaaahh canım benim senin adına çok sevindim..inşallah bebekleri üçleyeceksin..demek iki kese gördünüz..ne güzel yaaa..inşallah daha sonraki günlerde keselerde bebekleride görürsünüz..amiiinn..şimdiden gözün aydın canım..

ahvil cim canım ben 4-5 gün içtim daha fazla devam edemedim..ama akıntı geldi ilk içtiğim günlerde..inşallah sen faydasını görürsün canım..

öptüm canlarıımm..

ahhh canım benim günüm henüz geçmei 16 martta adet tarihim ama o zamana kadar olacam galiba öyle görünüyor

delikafaduldenamaaanıııınn maşallaaahhh esteryacım demek normal gebelik..peki ailende var mı hiç ikizi olan..acaba ondan mı kaynaklanıyo..Tabi Rabbim bilir öncelikle..aaaayyy ne güzeeelll yaaaaa..kaydirigubbakcemile3.Rabbim sana bağışlasın inşallah...amiiiinnn..

geçmişolsun zelişcim..tabi en iyisini yapıyosun canım..amaaa gözüm düştü sizeeee..bende kızkardeşim olsun istiyoomm..neyse olur mu canım..biz burda herşeyimizi paylaşıyoruz..sen annene bak canım..tekrar geçmiş olsun zelişcim..öptüm canım..

yaaa fatoş haklısın bende ikiz istiyom bendeeee...ama biz daha hamile kalamıyooz..hayırlısı inşallah..öptüm canlarıımm..

allah büyük bacım rabbim ikiz derse ikiz de yaparız üçüzde yeterki allahım istesin

delikafaduldenamaaanıııınn maşallaaahhh esteryacım demek normal gebelik..peki ailende var mı hiç ikizi olan..acaba ondan mı kaynaklanıyo..Tabi Rabbim bilir öncelikle..aaaayyy ne güzeeelll yaaaaa..kaydirigubbakcemile3.Rabbim sana bağışlasın inşallah...amiiiinnn..

canım benim halamlar ikiz
ama su var
doktor dedi daha icleri dolu mu bos mu belli degil
biri gidip digeride devam edebilir dedi

valla sanırım hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş. saraçoğlunun tarifiymiş. ben 2 defa dış gebelik geçirdim. ve tek tüpüm alındı o yüzden biraz zor olacakmış. 3 aydır korunmuyoruz ama tık yok morelim çok bozuk oğlumun bi kardeşi olmasını çok istiyorum ama kısmet

canım çok geçmiş olsun daha yeni başlamışsın korunmayı bırakalı çok olmamış herşey zamala oluyor biz acele etsek ne olacakki erkenmi gelecek herşey zamanını bekliyor inşallah sende ikinci meleğine kavuşursun

tamam bacım sen izle dizini..bende açacam birazdan kızımın çizgi filmi bitsin..sana iyi seyirler fatoşcum..

canım cok sagol merahba

ben bugun doktora gittim
alttan ultrasonla baktı veee
iki tane kese gordu
bir tanesi 0,85 cm digeri 0,66 cm
cok sasırdım kızlar
5 haftalik hamilelik bu dedi
keselerin iclerinde henuz bebek gorunmuyor
kesin sonucu haftaya alabiliriz dedi
ikiside devam edebilir biri sonlanabilir de dedi
şoklardayım kızlar

uyyy heeeehihoyyyt esterya ne ettinn öleee...gız bi deneyi bulamayruzzz....:nazar::nazar:ayyyy inşallahhh ikisidee tutarrr....maşallahhh maşallahhhh

bencede yapma canım test felan en azından 5 gün geçsin
ağrılarım fazlalaştı sanırsam geliyor bu sefer ben geçen ay 35. ci günde adet oldum bu ayda 35. ci günü beklemem lazım okadar dayanırmı bu adet sanmıyorum işte 35.ci günde 16 marta denk geliyor canım sen kaç günde bir adet oluyorsun

ben 28-29 gün olurdumm...sadece aşılama yaptıracağım ay 33 günde oldumm...oda adet olmayı çok istemekten sanırımm..bian önce gelsinde tedaviye başlayayım diyee çok düşünmüştümmm.....3,5 senedir adet olmayı istediğim tek aydıkaydirigubbakcemile3 aralık ayııııı

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. bende 2. bebek için uğraşıyorum ama olmuyor. bu ay soğan kürüne başlasammı diyorum içinizde yapan varmı.

soğan kürünü yapmıştımm....aşılamadan sonra gelişmeyen yumurtaları atmak için ilaç kullanmadım soğan kürü yaptımm...ben memnun kaldım ..kürü yaptığım ay çok rahat adet oldum..ağrım sızım olmadıı...bu ayda incir kürü yaptımm...şu an beklemedeyimmm...hiç bi yan etkisi yokmuş...başta miden biraz bulanıyoo içmekte zorlanıyosun ama 3.gün alışıyorunnn..ohhhh şerbet gibi geliyoookaydirigubbakcemile2 inşaallahh burdan bebiş haberlerinide veririz birbirimizeekaydirigubbakcemile5

canım ben buralardayım sizin yazılarınızı okuyorum ama yazamıyorum bende bu aralar çok yoğunum annem rahatsız dün akşama kadar hastanelerdeyiz böbreği ağrıyo doktorlar bişey anlamadı vallahi heralde taş düşürüyo akşamda ordaydım yalnız bırakmadım zaten annem ve kızkardeşim ikisi var evde başka kimse yok babam yurtdışında çalışıyo erkek kardeşimde askerde onlarda iki kişi malum yalnızlar kızkardeşimde üniversiteye gidiyo okulu akşamdan geç saatte geliyo annem yalnız kalıyo akşam hasta olduğu içinde bırakamadım ayyy başınızı şişirdim ne çok yazdım.....

çok geçmiş olsun inşallah annen en yakında zamanda iyileşir:Saruboceq:

Back
X