kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

canım ben buralardayım sizin yazılarınızı okuyorum ama yazamıyorum bende bu aralar çok yoğunum annem rahatsız dün akşama kadar hastanelerdeyiz böbreği ağrıyo doktorlar bişey anlamadı vallahi heralde taş düşürüyo akşamda ordaydım yalnız bırakmadım zaten annem ve kızkardeşim ikisi var evde başka kimse yok babam yurtdışında çalışıyo erkek kardeşimde askerde onlarda iki kişi malum yalnızlar kızkardeşimde üniversiteye gidiyo okulu akşamdan geç saatte geliyo annem yalnız kalıyo akşam hasta olduğu içinde bırakamadım ayyy başınızı şişirdim ne çok yazdım.....

canım, çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. böbrek ağrısı fena derler. en kısa zamanda kurtulur inşallah.

normal gebelik canım ve 36 yasında :)

canım, gözün aydın, hakkınızda hayırlısı olsun.

çok geçmiş olsun inşallah annen en yakında zamanda iyileşir:Saruboceq:
iyi temennilerin için çok sağol canım umarım dedğin gibi hemencecik iyileşir annecim...
canım, çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. böbrek ağrısı fena derler. en kısa zamanda kurtulur inşallah.

canım, gözün aydın, hakkınızda hayırlısı olsun.

canım teşekkür ederim şimdi biraz daha iyi ama yine ufaktan bir ağrı var ben oğlumun doğumunda sancı çekerken doğum doktorları yok bunun doğumu gelmedi böbreklerde taş var dediler ama 2 gün sonra anca anladılar doğum sancısı olduğunu apar topar sezeryena aldıydılar beni ahhh ne günlerdi ama ayy nerden nereye geldim gözümde canlandı birden mazi..kaydirigubbakcemile3

@Zelis
gecmis olsun annen icin canim. Allah acil sifalar verir insallah.

bu arada isimler söylenmis... benimde adim Hatice

@esterya
Allah tamamini erdirir insallah. Ikiz ne kadar güzel ya. masallah.

herkez cikmis gitmis ya... gec kalmisim sohbete... yaprak dökümü türkiyede daha gec cikiyormus ya. biz urda coktan seyrettik ve bitti bile :-)
neyse yarin görüsürüz
herkeze iyi geceler

kızlar ya şöyle bir okudum çogu arkadaş ikiz istiyo benim ablamın çocukları ikiz ve onlar almanyada biliyorsunuz ki oranın şartları daha güzel o bile çok ama çok zorlandı bakımları çok zor hele burda tabi allah herkesin gönlüne göre versin canım allah hiç cocugu olmayana ikiz versin ....

kızlarr delircemmmdelikafadulden biraz önce bi arkadaşımla konuştum bugün günü varmışş..gününde benimde tanıdığım bi kadın vardıı...arkadaşıma sormuşş pelin tüp yaptırdımı tutmadımı...arkadaşımda ki kendisi güyaa en iyi arkadaşımmm ve aşılama yaptırdığımı tedavi gördüğümü anama babama ablama bile söylememiştim ona söylemiştimm sadece...yok demiş ama aşılama yaptırdıı tutmadı bebek falan hala yokk çok uğraşıyo falan filan demiş...başlamışlar gündee beni konuşmayaa...delircemm aşılamam tutmadığı aralık ayından beri ilk kez ağladımm sinirdennn...milletin işi gücü yok beni konuşuyo yanlarında tanıdığım tanımadığım bisürü insan oturmuşlarr bide yorum yapmışlarr....ben sırf bu muhabbetlerden sorulardan yalancı samimiyet görüntülerinden kurtulmak için insanlarla fazla bir araya gelmiyorumm...komşularımla ,yakın arkadaşlarımla artık gün falan yapmıyorumm fazla oturmuyorum bileee..ya yanlışmı düşünüyorum bilmiyorumm ama insanların olur olmaz yerlerde sorular sormasından bıktımm...milletin derdi ben oldumm...bide kimse allaha şükür bir oğlun var şükret demiyoo..vah vah çok üzüldükk diyolarr ...delircemm kafayı yicemm....ama suç bende niye birine söylüyosun git paşa paşa sessizce tedavini yaptır iştee...milletede istemiyorum korunuyorum dee...konuşcak konuları kalmasınn...artık böyle yapcammm...yaaa iyiki siz varsınızzz:1shok::1shok::1shok:

kızlarr delircemmmdelikafadulden biraz önce bi arkadaşımla konuştum bugün günü varmışş..gününde benimde tanıdığım bi kadın vardıı...arkadaşıma sormuşş pelin tüp yaptırdımı tutmadımı...arkadaşımda ki kendisi güyaa en iyi arkadaşımmm ve aşılama yaptırdığımı tedavi gördüğümü anama babama ablama bile söylememiştim ona söylemiştimm sadece...yok demiş ama aşılama yaptırdıı tutmadı bebek falan hala yokk çok uğraşıyo falan filan demiş...başlamışlar gündee beni konuşmayaa...delircemm aşılamam tutmadığı aralık ayından beri ilk kez ağladımm sinirdennn...milletin işi gücü yok beni konuşuyo yanlarında tanıdığım tanımadığım bisürü insan oturmuşlarr bide yorum yapmışlarr....ben sırf bu muhabbetlerden sorulardan yalancı samimiyet görüntülerinden kurtulmak için insanlarla fazla bir araya gelmiyorumm...komşularımla ,yakın arkadaşlarımla artık gün falan yapmıyorumm fazla oturmuyorum bileee..ya yanlışmı düşünüyorum bilmiyorumm ama insanların olur olmaz yerlerde sorular sormasından bıktımm...milletin derdi ben oldumm...bide kimse allaha şükür bir oğlun var şükret demiyoo..vah vah çok üzüldükk diyolarr ...delircemm kafayı yicemm....ama suç bende niye birine söylüyosun git paşa paşa sessizce tedavini yaptır iştee...milletede istemiyorum korunuyorum dee...konuşcak konuları kalmasınn...artık böyle yapcammm...yaaa iyiki siz varsınızzz:1shok::1shok::1shok:

üzülme ya hepimizde aynı sorunları yaşıyoruz.onun için burdayız.banada soruyorlar ne oldu ikinci diye.herseferinde yeni bahaneler uyduruyorum

ben 28-29 gün olurdumm...sadece aşılama yaptıracağım ay 33 günde oldumm...oda adet olmayı çok istemekten sanırımm..bian önce gelsinde tedaviye başlayayım diyee çok düşünmüştümmm.....3,5 senedir adet olmayı istediğim tek aydıkaydirigubbakcemile3 aralık ayııııı
hımmmm günün 2 gün felan geçmiş sanırım inşallah tutturursun bu ay canım hadi hayırlısı bakalımgüzel haberler verirsin bize inşallah

ahhhh canım ne kadar üzmüşler seni o arkadaşınada yuuuhhh yaniii başka diyecek söz bulamıyrum insan en yakın arkadaşı için başkalarına öyle şeyler dermi istemiyor felan dese bari salak kusura bakma canım ama ben bile çok sinirlendim yani arkadaşın çok ayıp etmiş ahhh aahhhh banada bu akşam eşimin babaannesi bi alt katta oturuyor babaanne geldi diyorki kızın artık büyüdü git başka bitane getir diyor sanki dükkanda markette satılıyor bebeklerde ben gidip bir bebek alcam tövbe yarabbim insanı zorla günaha sokuyorlar hiç bişey demedim çünkü desem biiyorum daha çok sinir edecek şeyler söyleyecek bana ben sustum içimden zavallı dedim ona şimdi bide hamile kalsamda kızım olursa onada morali çok bozulacak ondanda adım gibi eminim benimde moralimi bozacaklar benim için farketmez kız yada erkek herkes ister bi kızım bi oğlum olsun ama allahım sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin
pelincim burdaki herkes inan aynı şeyleri yaşıyor ben sadece bir örnek verdim daha neler duyuyorum neler bence sen o arkadaşınada çok ayıp ettiğini söyle bacım haddini bilsin ben olsam asla görüşmem ama sen bilirsin tabi moralini bozma canımallah inşallah yakın zamanda yüzümüzü güldürür onlarada kapak olur bidahada kimseye çocuk yapmak istediğini söyleme istemiyorum de öylesine kimse kimsenin halinden anlamaz canım
ben çok istediğim halde komşulara istemiyorum dedim istiyorum desem bir beklenti içine giriyorlar her an bi haber bekliyorlar millete göre ne ise artık valla ben hamile kalsamda sadece aileme eşime ve siz canım arkadaşlarıma söylemeyi düşünüyorum başka kimseye söylemem karnım şiştimi anlasın millet çok konuşmasınlar allahım nasip ederde inşallah hamile kalırsam cinsiyetinide kimseye demiycem sadece yine ailem ve size okadar canım kafanı şişirdim kusura bakma amacım seni bira zrahatlatmaktı şöyle bir kaç gün daha adet olmazsak testlerimizide beraber yaparız i,nşallah canım nasip olur bize allah yardımcımız olsun

zelişcim canım kusura bakma seni atladım canım çok çok geçmiş olsun allah yardımcınız olsun umarım çabuk toparlanır annen

Beni kutlayan tum arkadaslarıma cok ama cok tesekkur ederim..

Aslında ikiz bebekler beni cok korkutuyor arkadaslar..

Fakat Allah boyle nasip etmis o herseyi hakkiyle bilendir

Insana tasıyabıleceginden fazla yuk vermez..

Hakkımızda herseyin hayırlısı olsun, saglıkla bebeklerimi kucagima alayim..

Gerisi icinde rabbime sıgınıyorum kızlar

Beni kutlayan tum arkadaslarıma cok ama cok tesekkur ederim..

Aslında ikiz bebekler beni cok korkutuyor arkadaslar..

Fakat Allah boyle nasip etmis o herseyi hakkiyle bilendir

Insana tasıyabıleceginden fazla yuk vermez..

Hakkımızda herseyin hayırlısı olsun, saglıkla bebeklerimi kucagima alayim..

Gerisi icinde rabbime sıgınıyorum kızlar

günaydınn

tebrik ederimm... ne kadar güzel bir şey.. bebeişlerinle allah a emanet ol canım

canım cok sagol
gerçi haftaya belli olacak keseler dolu mu boş mu?

dua edin benim için..
ederiz tabi etmez olur muyuz hiç.. sende benim için et... bende çok endişeliyim.. hcg değerim çok yükselmemiş bazı doktorlara görede gayet normal keseyi görmedik kafayı yemek üzereyim...

canlar günaydın estera tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağında görmeyi nasip etsin.....
ipekiremcimmmmmm ben ilk dr.a gittiğimde 5 haftalıkdım ve kese falan görünmedi 7. haftada ise kalp atışlarını duyduk keseyi bırak o sebeple sakin ol.... biraz bekle canım allah ne yazdıysa o olur.....

esteryacım hayırlı olsun bebeklerin allah analı babalı büyütsün inş. ne güzel birden 2 bebek annesi olacan 1kız 1de erkek oluyomuş ohhh rabbim yar ve yardımcın olsun canım

canım kaç haftalık hamilesin ve degerin kaç

canım doktor çok ilgisizdi o yüzden kafamda karışık. vajınal ultrasonla baktı bişey göremiyorum dedi. 04.03.2009 da hcg:87.30 çıktı 09.03.2009 da ultrasonla göremediği gün yani 300.1 e yükselmişti. değerin çok düşük düşük yapacaksın dedi çıktı işin içinden. şu kadar lık hamilesin ,yada düşük önleyici hap vs... hiç birşey demedi ve vermedi. burdaki kızlarda başka doktora git hemen diyorlar... :çok üzgünüm:

Back
X