- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #4.261
merhaba arkadaslar herkeze gunaydın canım cok sıkılıyo yaa moralım bozuk nıye bılmıyorum galıba bılıyorum
anlatmak istersen destek olmaya çalışırız canımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaslar herkeze gunaydın canım cok sıkılıyo yaa moralım bozuk nıye bılmıyorum galıba bılıyorum
evet canım benim günüm geç başlıyor geç bitiyor dün gece 2 de yattım ama uyuyamadım 1,2 saat döndüm durdum kafada hep adetim var olacakmıyım olmayacakmıyım resmen pskolojim bozuldu 2 gecedir uyuyamıyorumherkese günaydın, ooo krispi sen kahvaltımı yapacan, biz öğlen yemeği yiyeceğiz, çalışan bayan olduğumuz için akşam 10.30 da yattım, işte çok yorulmuştum her sabah 06.30 da kalkıyorum,
kızlar benim karnım şişti, çok rahatsız ediyor, gaz var gibi ama yok, üşüttüm mü acaba
afiyet bal şeker olsun canımmm
fatoşcumm inşallah olmazsın canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam.. bende 15 gün öncesinde böleydim.. allaha bol bol dua et canımm..
bız eltımle aynı zamanda bırakmıstık korunmayı hatta ben ondan6 ay once bırakmıstım ama ben dıs gebelık gecırdım bebegımı anlamadan kaybettım 1 sene sonunda o sımdı4 aylık hamıle ben hala beklıyorum yanlıs anlamayın tabıkı kıskanmıyorum eltımıde de severım hem ozaman bı buhran gecırdım onun oldu benım nıye yok dıye ama esımın sayesınde cabuk atlattım o benım psıkologum gıbıdır sag olsun sımdı bebege hazırlık falan basladı esı burda alı vers yapıyo yurt dısında yasıyolar normalde de ıste ne bılıyım canım sıkılıyo kımseyle bunları anlatamıyosun kı yanlıs anlar dıye
bız eltımle aynı zamanda bırakmıstık korunmayı hatta ben ondan6 ay once bırakmıstım ama ben dıs gebelık gecırdım bebegımı anlamadan kaybettım 1 sene sonunda o sımdı4 aylık hamıle ben hala beklıyorum yanlıs anlamayın tabıkı kıskanmıyorum eltımıde de severım hem ozaman bı buhran gecırdım onun oldu benım nıye yok dıye ama esımın sayesınde cabuk atlattım o benım psıkologum gıbıdır sag olsun sımdı bebege hazırlık falan basladı esı burda alı vers yapıyo yurt dısında yasıyolar normalde de ıste ne bılıyım canım sıkılıyo kımseyle bunları anlatamıyosun kı yanlıs anlar dıye
inşallah canım eğer hamile kalırsam sanki dünyaya yeniden gelecekmiş gibi olacağımı hissediyorum çok mutlu olurum herhalde bide kızıma hamile kaldığımde çok mutlu olmuştum aynı mutluluğu tekrardan yaşamak istiyorum
rabbim tüm isteyen arkadaşlarıma ve bana o mutluluğu tekrar yaşatır inşallah
aaaa neden olmasın canım yaaa karamsarlığa düşme hemen allahın izniyle olcak canım sadece sabır ve zaman biliyorum bu iki kelime sana çok zor geliyor ama mecburen sabredecez umutsuz olmak çok kötü bişey kendini umutsuzluğa kaptırma hemen eşinde üzülür bu durumuna birbirinize destek verip inşallah yakın zamanda alırsın bebişin kucağına allah yardımcınız olsun canım lütfen üzülme emi topla kendinisızınde kafanızı sısırıyorum ama bılıyorum anlarsınız benı canlarım cok guzel hmıle pıjama takımı almıs karısına cok guzeldı bu aya kadar hıc bıdaha hamıle kalamayacagımı dusunmemıstım sımdı artık umıdım bıttı
hıc olurmus gıbı gelmıyo
kızlar ben öğle yemeğine çıkıyorumm.. tekrar dönerim öpüyorum sizi...
aaaa neden olmasın canım yaaa karamsarlığa düşme hemen allahın izniyle olcak canım sadece sabır ve zaman biliyorum bu iki kelime sana çok zor geliyor ama mecburen sabredecez umutsuz olmak çok kötü bişey kendini umutsuzluğa kaptırma hemen eşinde üzülür bu durumuna birbirinize destek verip inşallah yakın zamanda alırsın bebişin kucağına allah yardımcınız olsun canım lütfen üzülme emi topla kendinisızınde kafanızı sısırıyorum ama bılıyorum anlarsınız benı canlarım cok guzel hmıle pıjama takımı almıs karısına cok guzeldı bu aya kadar hıc bıdaha hamıle kalamayacagımı dusunmemıstım sımdı artık umıdım bıttı
hıc olurmus gıbı gelmıyo
kızlar ben öğle yemeğine çıkıyorumm.. tekrar dönerim öpüyorum sizi...
tesekkur ederım canlarım orda oldugunuzu bılmek ıyı gelıyo bana helede anladıgınızı bılmek cok daha ıyı 7.5 yasında oglum var ona evlendıgım ay hamıle kalmıstım guya korunuyoduk anlamamıstımbıle sımdı daha bılınclıyım daha da cok ıstıyorum ama yok ıste:1no2: ısyan etmıyorum Allah en dogrusunu bılır amenna Insallah hepımızın yuzunu gulduru mevlam tekrar sagolun hepınız
:teselli:
krıspı sagol canım ewt oglum olmasa ben ne yapardım cok sukur o var bız o kucukken dıha bebek yapmayı dusunmuyoduk bıtane yeter dıyoduk hep kardesı ne yapcak dıyoduk 6 sene hıc aklımıza dahı gelmedı sonra ben karar verdım esımı ıkna ettım ve derken olaylar zıncırı gelıstı artık kısmet soyledıklerım ıcın cok tovbe ettım pısman oldum Allhım affeder ınsallah bızı nasılda arattı hıc aklıma gelmezdı
bole olacagı kısmet ıste herseyde var bı hayır dıyıp oturuyoruz
yok ama karar verdım dr. gıdıcem asılamay sa asılama gerekenı yapıcam enson laroskopı demıstı dr. ben ıstemedım ozaman ama sımdı ne lazımsa yapcam
aaaa neden olmasın canım yaaa karamsarlığa düşme hemen allahın izniyle olcak canım sadece sabır ve zaman biliyorum bu iki kelime sana çok zor geliyor ama mecburen sabredecez umutsuz olmak çok kötü bişey kendini umutsuzluğa kaptırma hemen eşinde üzülür bu durumuna birbirinize destek verip inşallah yakın zamanda alırsın bebişin kucağına allah yardımcınız olsun canım lütfen üzülme emi topla kendini
eee hadi bakalım şimdi sana afiyet bal şeker olsun