- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #4.281
canım pes etme ve moral çok öenmli hakikaten.. gerekli tüm şeyleri yap ve yaptır ve zamana bırakk..
sagol canım benım doslugunuzu hıc unutmıcam en dogrusu oyle yapmak galıba
yerimsenibena.s
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım pes etme ve moral çok öenmli hakikaten.. gerekli tüm şeyleri yap ve yaptır ve zamana bırakk..
bız eltımle aynı zamanda bırakmıstık korunmayı hatta ben ondan6 ay once bırakmıstım ama ben dıs gebelık gecırdım bebegımı anlamadan kaybettım 1 sene sonunda o sımdı4 aylık hamıle ben hala beklıyorum yanlıs anlamayın tabıkı kıskanmıyorum eltımıde de severım hem ozaman bı buhran gecırdım onun oldu benım nıye yok dıye ama esımın sayesınde cabuk atlattım o benım psıkologum gıbıdır sag olsun sımdı bebege hazırlık falan basladı esı burda alı vers yapıyo yurt dısında yasıyolar normalde de ıste ne bılıyım canım sıkılıyo kımseyle bunları anlatamıyosun kı yanlıs anlar dıye
merhaba kızlar
aylarıdr okuyorum paylaştıklarınızı.paylaşmak bana da nasip oldu.bende 04.03.2009 da hamile olduğumu öğrendim hcg:87.30 du ..09.03.2009 da doktor kontrolüne gittiğimde alltan ultrasonla görülmedi kese hcg 300.1 çıktı. doktor hiç bir bilgi vermeden düşük yapabilirsin değer çok düşük dedi kestirip attı. 23 ne kontrol dedi. ne olacak şimdi yaaa. ben ümidimi kaybetmek istemiyorum.nolur yorumlarınızı bekliyorum çok ihtiyacım var.
canım cok sagol merahba
ben bugun doktora gittim
alttan ultrasonla baktı veee
iki tane kese gordu
bir tanesi 0,85 cm digeri 0,66 cm
cok sasırdım kızlar
5 haftalik hamilelik bu dedi
keselerin iclerinde henuz bebek gorunmuyor
kesin sonucu haftaya alabiliriz dedi
ikiside devam edebilir biri sonlanabilir de dedi
şoklardayım kızlar
ayyy kızlar bende ikiz istiyom yaaaa ben üç çocuk istediğim iöçin bi daha bu strese dayanırmıyım acep bilemiyom rabbim banada ikiz verse
desenize bi tane verdide kaldı ikiz demi bacılar ama hayırlısı neyse o olsun
kızlarr delircemmmdelikafadulden biraz önce bi arkadaşımla konuştum bugün günü varmışş..gününde benimde tanıdığım bi kadın vardıı...arkadaşıma sormuşş pelin tüp yaptırdımı tutmadımı...arkadaşımda ki kendisi güyaa en iyi arkadaşımmm ve aşılama yaptırdığımı tedavi gördüğümü anama babama ablama bile söylememiştim ona söylemiştimm sadece...yok demiş ama aşılama yaptırdıı tutmadı bebek falan hala yokk çok uğraşıyo falan filan demiş...başlamışlar gündee beni konuşmayaa...delircemm aşılamam tutmadığı aralık ayından beri ilk kez ağladımm sinirdennn...milletin işi gücü yok beni konuşuyo yanlarında tanıdığım tanımadığım bisürü insan oturmuşlarr bide yorum yapmışlarr....ben sırf bu muhabbetlerden sorulardan yalancı samimiyet görüntülerinden kurtulmak için insanlarla fazla bir araya gelmiyorumm...komşularımla ,yakın arkadaşlarımla artık gün falan yapmıyorumm fazla oturmuyorum bileee..ya yanlışmı düşünüyorum bilmiyorumm ama insanların olur olmaz yerlerde sorular sormasından bıktımm...milletin derdi ben oldumm...bide kimse allaha şükür bir oğlun var şükret demiyoo..vah vah çok üzüldükk diyolarr ...delircemm kafayı yicemm....ama suç bende niye birine söylüyosun git paşa paşa sessizce tedavini yaptır iştee...milletede istemiyorum korunuyorum dee...konuşcak konuları kalmasınn...artık böyle yapcammm...yaaa iyiki siz varsınızzz:1shok::1shok::1shok:
kızlar altı üstü dün öğleden sonra giremedim sadece ve kabarmış sayfalar maaşallah:))))
her zaman okuyorum ama bazen yazamıyorum işlerden..Allah hepinizin bebişini tez zamanda ve hayırlısıyla nasip etsin kızlarrr...
sevgiler..
İnşallah bi faydası olmuştur canım. insan ister istemez ümit ediyor.merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Uzun zamandır yazmadım ama hergün yazdıklarınızı okuyorum. Bebiş bekleyen arkadaşlara hayırlı olsun allah inş. kucağınıza almayıda nasip eder dileklerimi iletiyorum. Ve diğer kader arkadaşlarıma bir an önce ikinci meleklerine sahip olmalarını diliyorum. Bu arada yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.Arkadaşlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum. Ne zamandır yazıcam ama o kadar yoğunumki okumaya bile zor vakit ayırıyorum.Neyse ben bu ay şu soğan suyu kürünü denedim bunun yanında incir kürünüde yapmam gerekiyomuş onuda yaptım soğan kürü bitti ama incire devam ediyorum. 13 ünde hastlanmam gerekiyo bakalım yarından sonra belli olacak.Şifası Allah tan inşallah. Geçen haftaya kadar kürün sürdüğü süre içinde yani aşırı derece bel ve karın ağrısı çektim.Ama 3 gündür hiçbişey yok.Göğüslerimde hassasiyet olurdu o da yok. Ya işte umut dünyası bu kürdenmi yoksa böyle olacağımı vardı bilmiyorum. Bende sizinle paylaşmak istedim.aslında dr. a gitmem gerekiyodu ama nedense gitmek istemiyorum gel aşılama yapalım demişti. Bu ay böyle doğal bişey deneyeyim öyle giderim diye düşündüm. Bakalım hayırlısı artık. Allah önce sahip olduğumuz evlatlarımıza uzun ömürler versin gerisi nasipse olur zaten. Herşey gönlünüzce olur inş. öptüm hepinizi.....
merhaba arkadaşlar. Nasılsınız? Uzun zamandır yazmadım ama hergün yazdıklarınızı okuyorum. Bebiş bekleyen arkadaşlara hayırlı olsun allah inş. kucağınıza almayıda nasip eder dileklerimi iletiyorum. Ve diğer kader arkadaşlarıma bir an önce ikinci meleklerine sahip olmalarını diliyorum. Bu arada yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.Arkadaşlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum. Ne zamandır yazıcam ama o kadar yoğunumki okumaya bile zor vakit ayırıyorum.Neyse ben bu ay şu soğan suyu kürünü denedim bunun yanında incir kürünüde yapmam gerekiyomuş onuda yaptım soğan kürü bitti ama incire devam ediyorum. 13 ünde hastlanmam gerekiyo bakalım yarından sonra belli olacak.Şifası Allah tan inşallah. Geçen haftaya kadar kürün sürdüğü süre içinde yani aşırı derece bel ve karın ağrısı çektim.Ama 3 gündür hiçbişey yok.Göğüslerimde hassasiyet olurdu o da yok. Ya işte umut dünyası bu kürdenmi yoksa böyle olacağımı vardı bilmiyorum. Bende sizinle paylaşmak istedim.aslında dr. a gitmem gerekiyodu ama nedense gitmek istemiyorum gel aşılama yapalım demişti. Bu ay böyle doğal bişey deneyeyim öyle giderim diye düşündüm. Bakalım hayırlısı artık. Allah önce sahip olduğumuz evlatlarımıza uzun ömürler versin gerisi nasipse olur zaten. Herşey gönlünüzce olur inş. öptüm hepinizi.....
selam kızlaaarr..nasılsınız bakalım..sohbet koyulaşmış baya..ben daha sonucu almadım beklemdeyim..öptüm canlarıımm..
selam kızlaaarr..nasılsınız bakalım..sohbet koyulaşmış baya..ben daha sonucu almadım beklemdeyim..öptüm canlarıımm..
merhaba canım....Seni çok yakından takip ediyorum :) çokta meraktayım tabi. Allahım inşallah gönlüne göre veriri. İnan senin kadar olmasada bende heyecanlanıyorum. Hepinizin yazdıklarını okuyorum seninkinide takip ediyorum hatta siteye bi girsemde bi gelişme varmı bi baksam diye zaman kolluyorum. Kader arkadaşlığı bu olsa gerek. Birbirimizin yüzünü görmesekte birbirimizi tanımasakta burda ortak bi yönümüzün olması çok güzel. Dualarım sizlerle.......
[/IMG]![]()
canlarım benim rabim hepinize nasip etsin tez zmanda.hepinizi çoook öptüm.