kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

buraya üye olalı ve yazışmaya başlayalı sizlerle çok kısa bi zaman oldu ama inanın çok moral oldunuz baya.. allah hepinizden razı olsun. iyi ki varsınız

saol filizcim ,Allah sende ve sizlerden de razı olsun..gerçekten burda dostluklar çok sıcak çok samimi..Rabbim kimsenin kucağını bebeksiz boş bırakmasın,o cennet kokusundan mahrum bırakmasın..amiiinnn..

fUNDAMMMMMMMM delümmmm canım benimmmm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhh:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

raebzeh canım allah hakkında hayırlısını versin. Dediğin gibi negatif çıkarsada nasip demek zorundayız. Allah kuluna neyi ne zaman vereceğini bizden daha iyi bilir. Hep demezmiyiz hayırlısı olsun diye demekki Allah bize vermiyosa bizim için hayırlı zaman değildir O herşeyin doğrusunu bilir biz dua edelim isteyelim takdir Allah'ın.......Geçende bi yerde okudum hiç çocukları olmayan bi aile varını yoğunu bu uğurda harcamışlar ama çocukları olmamış sonra çocuk esirgem kurumunda çocuk almak için müracaat etmişler ve evlatlık almışlar. Gel zaman git zaman bu çocuk onlara hiç hayırlı gelmemiş adam işinden olmuş evde birsürü huzursuzluklar yaşanmaya başlanmış. Konunun sonunda şöyle yorum yapılmış "demekki bu aileye çocuk hayır getirmedi Allah onun için onlara bir evlat nasip etmedi " gibi bişeyler yazılmıştı. Bu nedenle hep hayırlısını isteyelim nasibimizde varsa Allah er yada geç verecektir. Kafanızı şişirdim arkadaşlar kusura bakmayın ama sizinle paylaşmak istedim ben çok etkilenmiştim.Sevgiler.....

snapcap.png
[/IMG]

canlarım benim rabim hepinize nasip etsin tez zmanda.hepinizi çoook öptüm.

fundacım ayy canım sen hamişmisin gözün aydın canım rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah....:teytey:

Hatice yazdıkların çok güzeldi, gerçekten her şeyin hayırlısını istemek lazım, bende hep söylerim hayırlısı olsun, diye.

doğru valla hatice ablacım,Rabbim herşeyin hayırlısını versin bizlere..amiinn..öptüm canım benim..

fatma aramıza hoşgeldin canım..inşallah Rabbim sanada tez zamanda hayırlısıyla bu duyguyu yaşatır canım..sende bize katıl inşallah topiğimiz sana uğurlu gelir canım..senin müjdeni de alırız inşallah..amiiinn. öptüm canlarıımm..

kızlarfikrinize ihtiyacım var..ben şimdi yarın başka doktora gidecem ya. diğer doktorun dediklerini düşük ,değerin az vss...bunlardan bahsedeyim mi yoksa adetim gecikmişte ilk defa doktora gidiyomuşum gibi bi tavır mı takınsam ne diyosunuz ?

yok kızlar bu seferde olmadısenağlama..sonuç 0 çıkmış..acaba neden adet olmadım aklım karışık valla.ama üzülmüycem size söz veriyorumsüprizzzzz..öptüm canlarıımm...

yok kızlar bu seferde olmadısenağlama..sonuç 0 çıkmış..acaba neden adet olmadım aklım karışık valla.ama üzülmüycem size söz veriyorumsüprizzzzz..öptüm canlarıımm...

:teselli::1hug:Canım sağlıkk olsun hayır olsun diyelimm ama bir an önce dr git öpüyorum seni:teselli:

canımm üzülme tabii. üzülürsen kafana takarsan daha çok uzuyor bu iş inan bana.. ben stresim yüzünden 1 yıl bekledim olmadı.. yeter artık dediğim anda oldu..

snapcap.png
[/IMG]

canlarım benim rabim hepinize nasip etsin tez zmanda.hepinizi çoook öptüm.

ayyyy canım gözünaydınnnn hayırlı uğurlu olsunnnn allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bizim liste yavaş yavaş aşağı iniyor bakalım sırada kim var. bu sabah bakmıştım kimin günü diye haberde bekliyodum hayırlısıyla allahım mutluluk huzur sağlık versin inşalahh

canıö hayırlısı üzülme sakın hem sonuçta merakını gidermiş oldun tedavine bakarsın niye gelmiyomuş adetin diye........

arkadaşlar listeye aşılama yapanlar mı giriyo yoksa normal yoldanmı bekliyenlerin listesimi benide alın listenize

Back
X