kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

:1hug::1hug:
canım aynı dertten bende muzdaribim.be hatta eltimden önce bırakmıştım korunmayı 5 yıldır tırmlarken geçen yıl nisan ayında hamile olduğunun müjdesini verdi.biz hiç anlaşamaz ve birbirimzi sevmeyiz.zaten normalde başka bişi olsaydı saklarlardı.bebek istediğimizi bildikleri için gerine gerine müjdeyi verdiler.o hamileydi ama 9 ayı ben zor geçirdim.çünkü tedavi görüyordum 3 negatif aşılama 3 negatif yumurta takibi .bir düşük yaşadım.sonuç onlardan neferet etsemde bebek sevmeye gittim.kaydirigubbakcemile3
ewt ınsanı zorlayan bı durum uzulup uzulmuyo gıbı davranmak aslında benım ugrastıgımı kımse bılmıyo eltımden baska o habıre hadı bana yetıs dıyo ama kısmet kendı kendıme kaldıgım zaman daha ıyıyım fakat bı bebek gordumu yada hamıle kıyafetlerı fena oluyorum bıkac gun kendıme gelemıyorum napalım kader boyle ımıs sen yınede dık dur bellı etme madem nıspet yapıyo sende anlamazdan gel o catlasın canım benım Insallah mevlam bızım yuzumuzzu de guldurecek
a.s​

Hatice alpaslan.........................13 Mart
heja.........................................13 Mart
gülücük....................................15 Mart
Dilşahım ..................................16 Mart
krispi........................................16 Mart
pınar77.................................. ..17 Mart
BTRKLC...................................17 Mart
Balsurat....................................21 Mart (torpilli arkadaş...ilk bebek çalışması)
ŞEKERPEMBE.........................21 Mart
xnazox.....................................22 Mart
diorisimo...................................24 Mart
yağmur20.................................24 Mart
güleser1983..............................25 Mart
zeliş82 ....................................26 Mart
DıLARA1..................................28 Mart
mawili.......................................2 Nisan
ali -ye ......................................5 Nisan
cerot.........................................7 Nisan
sencerderen
Batuhanım
asu1984
crazybaby
raebzeh
sevil35
lolo
kaymaklım
enteresan
NazLı
tugbamurat
arzus
derinlik
nasip
ahvil
ceremce
pelin003

HAMıŞLER

funda72
pirpira
esterya
birsu
ipekirem
beratefe
WANNABABY
ggezgin
interhat
zynp.ZEYNEP
handefe
sampuan
başak35
esrako
sakaleynmaster
nazlıbahar
Dilara80
sebeyza
savarona7778
selinay2002
gülbera
giznur
29 ekim 2003
cimcime21
albanian
belçin
EYLÜL16
gülen yüz
çerez
xnazanx

sahre .... sırayla bebeklerimiz doğuyor maşallah..bir oğlumuz daha oldu...minik erenimize allah güzel sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...

tatoş... bebeğimiz erkende olsa dünyaya geldi...allahım onu annesine ve tüm ailesine bağışlasın...hayata sıkıca tutunsun...oğlumuzada kocaman bir maşallah

ballım 53.... ilk bebişimiz doğdu ...maşallah çok güzel bir kızımız oldu...ballım seni tebrik ederiz canım...

gelmeyen arkadaşlar lütfen durumunuzu bildirin.....

kızlar listede tarihleri belli olmayan ve uzun süredir uğramayan bazı arkadaşlarımızı sildim..tekrar listeye girmek isterlerse tarihlerini bildirirlerse tekrar yazarım...

Son düzenleme:
ebrucum sıkma canını hayatım inşallah önümüzdeki ay gelir güzel haberin ama sen yinede bir dr a git neden bu kadar gecikmiş öğren bakalım....

zeynepci şu pirpirayı da hamişlere eklesene canım.bana mesaj atmış benide ekleyin diye

yok kızlar bu seferde olmadısenağlama..sonuç 0 çıkmış..acaba neden adet olmadım aklım karışık valla.ama üzülmüycem size söz ver

iyorumsüprizzzzz..öptüm canlarıımm...
canımcım uzulmek yok hersey bır vesıle ıle olurmus bak sen tedavıden korkuyodun gıtmıyodun dr. gordunmu Allah senı mecbur ettı gıtmeye demekkı var bunda bı hayır hadı bakalım hayırlısı ıle basla dr.gor bak ne cabuk gelecek yegenımız annesı senı beklıyo gamyoncuiremsua.s acaba benımkı neyı beklıyo:çok üzgünüm:CADIARZU​

yok kızlar bu seferde olmadısenağlama..sonuç 0 çıkmış..acaba neden adet olmadım aklım karışık valla.ama üzülmüycem size söz veriyorumsüprizzzzz..öptüm canlarıımm...

canım benim hakkında hayırlısı ne ise o olsun.bu geçikmenin sebebini geçiktirmeden git öğren canım önce sağlık senin sağlığın yerinde olsunda elbette kuzuda gelir.
funda 72 tebrikler canım allah tamamına erdirsin.

slm.....
bayadır yazamıyorum buraya.
adım listeden silinmiş tabiki.
bende pko ve yum tembelliği vardı.
1 ay klomen ve çatlatma iğnesinin ardından hamileyim....

2 haftalık falan.
ama kanamam oldu.pazartesi günü bhcg 1000 çıkması için dua ediyorum...

slm.....

2 haftalık falan.
ama kanamam oldu.pazartesi günü bhcg 1000 çıkması için dua ediyorum...[/QUOT Allah buyuk canım sen stres yapma yeterkı hakında hayırlısı olsun sakın umıtsızlıge kapılıp bebegını uzme :Saruboceq:

batuhancim dualarin icin cok tesekkür ederim. Allah hepimize hayirli ve saglikli evlatlar nasip eder insallah.

amin canim insallah en yakin zamanda isteyen herkese nasip eder

canlarım, kan değerim 2440 olmuş. doktorum çok iyi artmış dedi.:nazar: gitmişkende gel bir daha bakalım dedi ve 8mm ebatında meleğime tanıştım bugün.:nazar: Rabbim sağlıcakla kucağıma aldığım günleride gösterir inşallaaahhhhhh

Rabbim en kısa zamanda hepinize nasip etsin canlarım. nasip ettiklerinede sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşaaallllaaaahhhhhh.:CüvCüv:

:nazar: degmesin insallah canim
en yakin zamanda iyi haberlerini duymak isteriz
keseyiu felan görmedin sanirim daha ????
yaniliyorsamda kusura bakma
ama fazla takip edemiyorum malum internet sorunlu malesef
öpüyorum seni

Arkadaşlar ben aranıza bugün katıldım.Yani burda yeniyim.Bir oğlum var.11 yaşında.Oğlumdan sonra hiç korunmadığımız halde hamile kalamadım.geçen yıl süpriz bir gebeliğim oldu.Fakat kalp atışı çok azdı.Sonrada ex oldu ve kürtaj oldum.3 aydırda uğraşıyoruz.geçen ay çatlatma iğnesi oldum ondan öncede birkez olmuştum ama olmadı.kullandığım yumurtlatma hapını dr 3 er 3 er vermişti kist oluştu.sonra tedavi falan .şimdi adetliyim.bu ay klomene başlayacağız.umarım ALLAH banada sizlerede sağlıklı hayırlı 2.bebeklerimizi nasip eder.üstelik benim yaşımda ilerledi 37.

hosgeldin canim aramiza
insallah en yakin zamanda nasip eder canim

selam kızlarrrrrr ben geldim ama kesin hepiniz uyuyorsunuzdur..hepinizi çokca öptüm kızlar..

canim sen nerelerdesin ya
ben gibi fazla giremiyonmu yoks????
öpüyorum seni

ben burda yeniyim nereye nasıl yazacağımıda bilemedim kusura bakmayın.öğreneceğim kısmetse.kaydirigubbakcemile3

hosgeldin canim aramiza
yakin zamanda ögrenirsin

kızlaaar günaydın dün test yaptım ikinci geliyorrrr...

tebrik ederim allah tamamnini erdirsin insallah
hayirli evlat yetistirmeyi nasip etsin

umarım canım.. doktor o kadar asık suratlıydı ki anlatamam.. 4 günde 87.30 dan 300 e çıkmış hiç mi iyi değil diyorum kanaman olabilir vs.. olumsuz yorum yapıyor hep.
bu arada ikinci hamileliğim bu.. 1 yıldan beri uğraşıyoruz.. moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. destek olduğun için çok sağol

bence bu konularda doktor cok önemli canim
doktorlugu kadar bence bize davranislarida cok önemli
ama malesef isini severek yapmayan cok doktor var
bence doktorunu degistir ve eminimki sana en uygun olanini bulacaksindir

canım cok sagol merahba

ben bugun doktora gittim
alttan ultrasonla baktı veee
iki tane kese gordu
bir tanesi 0,85 cm digeri 0,66 cm
cok sasırdım kızlar
5 haftalik hamilelik bu dedi
keselerin iclerinde henuz bebek gorunmuyor
kesin sonucu haftaya alabiliriz dedi
ikiside devam edebilir biri sonlanabilir de dedi
şoklardayım kızlar

tebrik ederim canim seni
insallah ikisinide en yakin zamanda görürsün
sorunsuz bir hamilelik diliyorum sana

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. bende 2. bebek için uğraşıyorum ama olmuyor. bu ay soğan kürüne başlasammı diyorum içinizde yapan varmı.

insallah en yakin zamanda tutar cvanim
ne diyelim hakkimizda hayirlisi

kızlarr delircemmmdelikafadulden biraz önce bi arkadaşımla konuştum bugün günü varmışş..gününde benimde tanıdığım bi kadın vardıı...arkadaşıma sormuşş pelin tüp yaptırdımı tutmadımı...arkadaşımda ki kendisi güyaa en iyi arkadaşımmm ve aşılama yaptırdığımı tedavi gördüğümü anama babama ablama bile söylememiştim ona söylemiştimm sadece...yok demiş ama aşılama yaptırdıı tutmadı bebek falan hala yokk çok uğraşıyo falan filan demiş...başlamışlar gündee beni konuşmayaa...delircemm aşılamam tutmadığı aralık ayından beri ilk kez ağladımm sinirdennn...milletin işi gücü yok beni konuşuyo yanlarında tanıdığım tanımadığım bisürü insan oturmuşlarr bide yorum yapmışlarr....ben sırf bu muhabbetlerden sorulardan yalancı samimiyet görüntülerinden kurtulmak için insanlarla fazla bir araya gelmiyorumm...komşularımla ,yakın arkadaşlarımla artık gün falan yapmıyorumm fazla oturmuyorum bileee..ya yanlışmı düşünüyorum bilmiyorumm ama insanların olur olmaz yerlerde sorular sormasından bıktımm...milletin derdi ben oldumm...bide kimse allaha şükür bir oğlun var şükret demiyoo..vah vah çok üzüldükk diyolarr ...delircemm kafayı yicemm....ama suç bende niye birine söylüyosun git paşa paşa sessizce tedavini yaptır iştee...milletede istemiyorum korunuyorum dee...konuşcak konuları kalmasınn...artık böyle yapcammm...yaaa iyiki siz varsınızzz:1shok::1shok::1shok:

bosver takma kafana derim
gül gec
belkide onlarin bile aralarinda bu yolla ugrasan ama söylemeye cesareti olmayan insalar vardir eminim
ben ugrastikca millet arkamda kisir bile demisti
ama simdi ögreniyorumki bana ozamanlari istemiyoruz diyenler ugrasiyor ama olmuyormus
bence takmaya bile degmez

merhaba arkadaslar herkeze gunaydın canım cok sıkılıyo yaa moralım bozuk nıye bılmıyorum galıba bılıyorum

bozma morelini canim
bazilarinda cabucak oluveriyor iste yapabilecek birsey yok
bende 3 ay önce elti aldim treye dügüne gelmistim
dün hamile oldugunu ögrendimkaydirigubbakcemile3
takmaya bile degmez

snapcap.png
[/IMG]

canlarım benim rabim hepinize nasip etsin tez zmanda.hepinizi çoook öptüm.
ay ay nekadar sevindim inanamazsin
allah tamamini erdirsinnnnnnnnnnnn

ben birinciyi yapamadım haal bayanlar siz ikinciyemi geçtiniz.a.s.

insallah sende tadarsin en yakin zamanda

yok kızlar bu seferde olmadısenağlama..sonuç 0 çıkmış..acaba neden adet olmadım aklım karışık valla.ama üzülmüycem size söz veriyorumsüprizzzzz..öptüm canlarıımm...

olsun canimn canin sagolsun
ama ilk isin doktora gitmek olsun

arkadaşlar listeye aşılama yapanlar mı giriyo yoksa normal yoldanmı bekliyenlerin listesimi benide alın listenize

herkes girebiliyor canim
hosgeldin ayrica aramiza

slm.....

2 haftalık falan.
ama kanamam oldu.pazartesi günü bhcg 1000 çıkması için dua ediyorum...

tebrik ederim canim allah tamamini erdirsin insallah

zelisim canim acil sifalar diliyorum annen icin
insallah tez zamanda iyilesir

mawili sen fikir ver bari yarın gideceğim doktora p.tesi günü gittiğim doktordan bahsedeyimmi düşük yapabilirsin dedi ya değerim düşük diye.. yoksa yeni doktora çıkıyomuşum gibi mi yapayım ne dersin...

ben olsan once gıttm dr. bısı solemem yenı gıdıyomus gıbı sonra duruma gore anlatırsın daha oncekı dr dedıklerını ıyıce sorar soruşturursun ıcıne sınene kadar onlar bıze cevap vermek zorundalar ben delırtıgım ıcın dr ları sorularla sende sor herseyı hadı kolay gelsın tatlım Insallah ıyı haberle gelırsın

herkeze ıyı aksamlar arkadaslar benım bu gun reglım bıttı onumde yenı bır ay var bakalım neler olacak ba
na neler getırecek mart ayını hıc sevmedım bana bası ıyı gelmedı Insallah sonu ıyı gelır bırsuru sorun getırdı gıderken goturur ınsallah

Back
X