- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #4.341
batuhanım sagol be canım dusunup benıde yazmıssın valla napalım kader ıste Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr delircemmmdelikafadulden biraz önce bi arkadaşımla konuştum bugün günü varmışş..gününde benimde tanıdığım bi kadın vardıı...arkadaşıma sormuşş pelin tüp yaptırdımı tutmadımı...arkadaşımda ki kendisi güyaa en iyi arkadaşımmm ve aşılama yaptırdığımı tedavi gördüğümü anama babama ablama bile söylememiştim ona söylemiştimm sadece...yok demiş ama aşılama yaptırdıı tutmadı bebek falan hala yokk çok uğraşıyo falan filan demiş...başlamışlar gündee beni konuşmayaa...delircemm aşılamam tutmadığı aralık ayından beri ilk kez ağladımm sinirdennn...milletin işi gücü yok beni konuşuyo yanlarında tanıdığım tanımadığım bisürü insan oturmuşlarr bide yorum yapmışlarr....ben sırf bu muhabbetlerden sorulardan yalancı samimiyet görüntülerinden kurtulmak için insanlarla fazla bir araya gelmiyorumm...komşularımla ,yakın arkadaşlarımla artık gün falan yapmıyorumm fazla oturmuyorum bileee..ya yanlışmı düşünüyorum bilmiyorumm ama insanların olur olmaz yerlerde sorular sormasından bıktımm...milletin derdi ben oldumm...bide kimse allaha şükür bir oğlun var şükret demiyoo..vah vah çok üzüldükk diyolarr ...delircemm kafayı yicemm....ama suç bende niye birine söylüyosun git paşa paşa sessizce tedavini yaptır iştee...milletede istemiyorum korunuyorum dee...konuşcak konuları kalmasınn...artık böyle yapcammm...yaaa iyiki siz varsınızzz:1shok::1shok::1shok:
kızlar günaydın hepinize..2 gündür yoktum bayağı ilerlemişsiniz maşallah...ne güzel yeni hamişlerimiz varmış hepsini tebrik ediyorum...aramıza yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz...
wannacım değerin çok güzel artmış çok sevindim canım gözün aydın...
ebrucum inşallah sendende güzel haberler alırız canım ...
zelişçim annene çok çok geçmiş olsun allahım tez zamanda acil şifalar versin...
kızlar ben listeyi güncelledim ama tarihleri değişen arkadaşlar varsa bildirsin belki atlamış olabilirim...
[/IMG]![]()
canlarım benim rabim hepinize nasip etsin tez zmanda.hepinizi çoook öptüm.
yok kızlar bu seferde olmadısenağlama..sonuç 0 çıkmış..acaba neden adet olmadım aklım karışık valla.ama üzülmüycem size söz veriyorumsüprizzzzz..öptüm canlarıımm...
yok kızlar bu seferde olmadısenağlama..sonuç 0 çıkmış..acaba neden adet olmadım aklım karışık valla.ama üzülmüycem size söz veriyorumsüprizzzzz..öptüm canlarıımm...[/QUOTE
canım üzülme zatenn ....herşeyin hayırlısı...bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur inşallahhh...en yakın zamanda birbirimize bebiş haberleri verip çığlıklar atarız inşallahh
kızlar ben bugünde adet olmadım normalde 8 martta olacaktım....pedimi koydum kuzu kuzu bekliyommm....ama gögüsler bugün hafif hafif sızlamaya başladııı...pazartesiye kadar olmazsam test yaptırcamm...:uhm:kafamçokkarıştı
salıdan beri ara ara kasıklarım ağrıyordu bende endişeleniyordum. bugünse hiç ağrım olmadı diye oturup ağladım.senağlama
bugün gezerken eşim bebek kıyafetlerinin olduğu reyonlara götürdü beni. hala çok korkuyorum bakamıyorum diye o kadar insanın içinde ağlıycaktım nerdeyse.senağlama
Aklımı yitirmeden Rabbim sağlıcakla kucağımızada aldığımızı göstersin inşallah.
hayırlısı canım insallah hayırlısı olur Allah yar ve yardımcın olsun a.s.
wanna cığımm hamileyken insan çok duygusal olurmuşş...gerçi ben pek hatırlamıyom epey uzun zaman geçtiği içinn....gızz bacımm sen kendi kendine niye stres yapıyon..iyi şeyler düşün da..allah sevdiği kuluna biraz çile çektirirmiş...biz allahın sevdiği kullarıyız inşallahh...ağrının geçmeside iyi ne güzell demekki vücudun bebişe alıştıı...sevinn daaaahihoyyyt