kinci Bebek iin uraan Arkadalar haydi listemizi yapalm...

inşallah Hatice ablacım,desteğin için çok teşekkür ederim canım ablacım..gerçekten dün çok kötüydüm..eşim sonucu alıp eve geldi,kızıma kardeşinin gelmeye gönlü yokmuş daha deyince yıkıldım,içime kapandım..neden illaki tedavi istiyor diye düşünüp durdum..bugün iyiyim çok şükür.ama neden adetim gecikti diye düşünüyorum bu sefer de..ooooffff ne yapacağımı şaşırdım valla..dr a da ancak haftaya gidebilirim,ancak randevu alabildik..bari o zamana kadar adetim başlasa da hemen tedaviye başlasam..öptüm ablacım..

herkese hayırlı cumalar canlarııımm,Rabbim bu hayırlı günün yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul eylesiinn amiiinn..

a.s.merhaba arkadaşlar,sizlerede hayırlı cumalar arkadaşlar rabbim hayırlı dualarımızı kabul etsin inş. önce :CüvCüv:karnımız sonra kucaklarımız melekle dolsun işn. amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn:Saruboceq:

Herkezin cuması mübarek olsun inşallahh.Rabbim hepimize önce sağlık sonra huzur versin:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar hepinizin cuması mubarek olsun RABBİM bütün dualarınızı kabul etsin inşallah...........

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar allah cumalar yüzü suyu hürmetine bütün dualarınızı kabul etsin tez zamanda versin bebişlerinizi amin.
kızlar ya dün çok büyük bir hata yaptım kk girince vaktin nasıl geçtigini anlamadım kızımı okuldan saat 5 10 kala alıyordum bir baktım saat 5 olmuş evden hızla çıktım okula nasıl gitttigimi bilmiyorum normalde 5 gibi almamız gerek ama ben hep erken alıyordum eve gelince kasılarımda çok kötü bir agrı oldu va geçmek bilmedi sonra belime vurdu agrı ay nasıl korktum bilemessiniz devamlı wc gidip birşey oldumu diye kendimi kontrol ettim ama sabaha kadar sancım sürdü tabi buarada eşimdende bir sürü fırça yedim hızlı yürüdüm diye ay birdaha asla böyle bir hata yapmam allaha emanet hayat yaşıyoruz

HERKEZE MERHABA..
benim sizlere sormak istediğim bir soru var . ben 2 bebeğime hamileyim. bir oğlum var 5 yaşını bitirmek üzere... bu ikinci bebeğimiz olvak inşallah...
ama efede yani ilk gebelikde çok rahattım oyle boyle değil 7/8 aylık olduğum halde kocardım karnımda cok kücük sayılmazdı.. ama bu bebekde oyle değil daha yeni 5 haftalık ama gelin birde bana sorun yani nefes alamıyoıurm daralıyourm ağrılarım var normal ama insan rahatız oluyor. birde karnımda şişlik fazla .... sizlerin nasıl geciyor. yani binci ile ikinci arasında ne farklar var

ilginiz için teşekkür ederim

HERKEZE MERHABA..
benim sizlere sormak istediğim bir soru var . ben 2 bebeğime hamileyim. bir oğlum var 5 yaşını bitirmek üzere... bu ikinci bebeğimiz olvak inşallah...
ama efede yani ilk gebelikde çok rahattım oyle boyle değil 7/8 aylık olduğum halde kocardım karnımda cok kücük sayılmazdı.. ama bu bebekde oyle değil daha yeni 5 haftalık ama gelin birde bana sorun yani nefes alamıyoıurm daralıyourm ağrılarım var normal ama insan rahatız oluyor. birde karnımda şişlik fazla .... sizlerin nasıl geciyor. yani binci ile ikinci arasında ne farklar var

canım benimde hamileligim garip geciyor. ilk bebegimde yani su an 15 yasında olan oglumda hamile oldıugumu bile anlamadım. ilk defa hamile kıyafetini 6 aylıkken falan giydim.
hatta 6. ayın başları idi bir misafirlige gittik kadın bana sordu yok mu bişiler diye bende var 6 aylık dedim.
fakat su an 6 haftalık hamileyim kendimi balon gibi hissediyorum herşeyim dar gelmeye başladı , yaw diyorum daha keseler 1 er cm nedir bu siskinlik .. anlayamadım gitti walla kızlar

beratefe canım her hamilelik farklı oluyor benimde 6 yaşında kızım var ikinci kızımada 5 aylık hamileyim sanki 7 aylık gibi karnım kocaman ilk hamileligim rahattı migde bulantılarını kusmaları saymassam şimdi ise kasık ve bel agrısı çekiyorum bazen şişlik bendede oluyor gazman gibi dolaşıyorum üstüne birde fazla kiloları koyarsan düşün artık şimdiden egilirken zorlanmaya başladım bebek kendini fazlasıyla hissetiriyor iyiki yaza gelecek dogumum diyorum yoksa çorabımı giymek için bile birinin yardımına ihtiyacım olurdu.
inşallah ilerki günlerde şişkinligin azalır ve rahat bir hamilelik geçirirsin.

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar allah cumalar yüzü suyu hürmetine bütün dualarınızı kabul etsin tez zamanda versin bebişlerinizi amin.
kızlar ya dün çok büyük bir hata yaptım kk girince vaktin nasıl geçtigini anlamadım kızımı okuldan saat 5 10 kala alıyordum bir baktım saat 5 olmuş evden hızla çıktım okula nasıl gitttigimi bilmiyorum normalde 5 gibi almamız gerek ama ben hep erken alıyordum eve gelince kasılarımda çok kötü bir agrı oldu va geçmek bilmedi sonra belime vurdu agrı ay nasıl korktum bilemessiniz devamlı wc gidip birşey oldumu diye kendimi kontrol ettim ama sabaha kadar sancım sürdü tabi buarada eşimdende bir sürü fırça yedim hızlı yürüdüm diye ay birdaha asla böyle bir hata yapmam allaha emanet hayat yaşıyoruz

başakcım canım geçmiş olsun canım aman dikkat et unutma sen artık iki can taşıyosun kendini fazla yorma ani hareketler yapma allah korusun canım kendine iyi bak...

raebzeh canım benim üzülme ne olur inşallah şu mubarek saatler hürmetine en hayırlı zamanda bebeişin gelir..demekki hayırlısı buymuş canım benim çok öpüyorum seni...
canım yazdıklarını daha yeni okudum kusura bakma geç oldu ama ..

evet zelişim haklısın zaten bu bana ders oldu normalde ani hareketlerden uzak duruyorum ama bunu birdaha asla tekrarlamam canım sagolasın

my.php
[/URL][/IMG]

canlarım benim rabim hepinize nasip etsin tez zmanda.hepinizi çoook öptüm.

fundacım canım Allah tamamına erdirsin, çok sevindim senin adınaa..dua et olur mu bizlere de...

cerot canım sağol iyi dileklerin için umarım iyi bir etkidir dediğin gibi. Öptüm..

hatice canım iyidir iyidirrr...lütfen pozitif düşün inan bana pozitif düşünce pozitifi doğuruyor..negatif ise negatifi...
sevgilerr..

yok kızlar bu seferde olmadısenağlama..sonuç 0 çıkmış..acaba neden adet olmadım aklım karışık valla.ama üzülmüycem size söz veriyorumsüprizzzzz..öptüm canlarıımm...

raebzeh canım lütfen canını sıkma..biz bu yola çıktık ve uzayacağını bile bile çıktık..nerede son bulacağını bilemiyoruz bu koşturmanın..inşallah birgün gelir o müjdeli haberi hepimizde veririz buradan ve bu günlerimiz tatlı bir anı olarak kalır aklımızda..
ben de gecikince karalar bağladım inan..içimden olmadığını biliyordum çünkü.arkasından bebişi unutup bari reglim düzene girse dedim:(((
bitanem lütfen toparlan ve tedavin neyse ona odaklan..sağlığımız daha önemli unutmaa..

çarşamba günü adetimin 3. günüdü hormon testlerim yapıldı.yine prolaktin yüksek çıktı.:1shok:neden bilmiyorumCADIARZU.ama sanırım kendimi hamileyim düşüncesine kaptırıyorum prolaktinde bana kaptııyor:oklava:.çarşamba gündüz klomene başladım akşamınada dostınex e.salıya rahim filmi.:a015:bu kadar ilaca uğraşa nolur, olurmu bilemem.Ya benimyaşımda çok heralde sizlerden:çok üzgünüm:.Olma olasılığım hergeçen gün düşüyormuş gibi geliyor.ALLAH ım banada sizlerede en yakın zamanda nasip etsin inşallah.ALLAH ım ilk bebişlerimizede çok uzun ömürler versin.İsteyen nerde varsa hepsinede kısmet etsin rabbim.İYİKİ VARSINIZ....Burada olanları size yazmam beni çok rahatlatıyor.Kafanızı şişiriyorum ama:çok üzgünüm:

canım hep iyi şeyler düşünn ...kaydirigubbakcemile2prolaktini dert etme ilaçla hemen düşüyoo...yaşıda dert rtmee ayol 60 yaşında kadınlar bebek yapıyoo bizmi yapamıcazzz...yurt dışındakilere bak kadınlar kariyerdi evlilikti derken 40 yaşından sonra bi güzel tedavilerini yaptırıp catır catır doğuruyolarr...ayol bizdee doğuruzsositososito

canımm çok geçmiş olsunn kendine çok dikkat ett...

HERKEZE MERHABA..

kardeşimin karısının 2. hamileliğinde karnı erkenden büyümüştü...dr ye sorduğunda normal demiş ilk hamilelikte karın kasları cok sıkı olurmuş...ikincide daha gevşek olduğu için rahat büyürmüşş bebiş

kızlarrrrrr doktordan geldimm.. keseyi gördük nihayettt...doktor son adet tarihine göre 6 haftalık olması gerekir dedi ultrasnda 4 haftalık görünüyor.. o yüzden düşük tehditi dedi iğne ve hap verdi.. umarım bişey olmaz kızlarr. başına böle bişey gelen var mııı ?

gözün aydın canım,Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiinn..inşallah bebeğine sağlıklı sıhhatli kavuşursun filizcim..öptüm canım..

Back
X