- Konu Sahibi zynp.ZEYNEP
- #4.401
inşallah Hatice ablacım,desteğin için çok teşekkür ederim canım ablacım..gerçekten dün çok kötüydüm..eşim sonucu alıp eve geldi,kızıma kardeşinin gelmeye gönlü yokmuş daha deyince yıkıldım,içime kapandım..neden illaki tedavi istiyor diye düşünüp durdum..bugün iyiyim çok şükür.ama neden adetim gecikti diye düşünüyorum bu sefer de..ooooffff ne yapacağımı şaşırdım valla..dr a da ancak haftaya gidebilirim,ancak randevu alabildik..bari o zamana kadar adetim başlasa da hemen tedaviye başlasam..öptüm ablacım..
herkese hayırlı cumalar canlarııımm,Rabbim bu hayırlı günün yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul eylesiinn amiiinn..
canım benim .bu konuda durmadan doktor arkadaşıma birşeyler sorar araştırırım.kendimdende biliyorum ki sürekli hamile kaldığımızı düşünmüş olmamız hormonlarımmızzı etkiliyormuş.adet gecikmesinde prolaktin (yani süt hormonunun )payı büyükmüş.bende bir yıldır düzenli adet olurken bu ay çatlatma iğnesi vurulunca hamileysem diye düşündüm.tabi benim prolaktin tavan yapmış adetim gecikmiş.sende de böyle çözülmesi kolay sorunlar olabilir belki.en yakın zamanda güzel haberlerinizi almak için dua ediyorum.ALLAH ım en yakın zamanda yüzüne gülsün gönlünün muradını versin inşallah